Oportunitati de munca la domiciliu (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Citat:
citat din mesajul lui Elle_seb

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Eu nu am cum sa furnizez niciun fel de factura pe numele meu.

Singurele copii pe care le pot furniza sunt CI si certificat de nastere.

Poate sa fie si un extras bancar cu numele tau pe adresa respectiva, contract de internet, orice.

Adica adresa din cartea de identitate sa corespunda cu adresa care apare pe contul bancar?

Exact.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui Elle_sebCu multa placere Inetgiant nu are nici o legatura cu zeek. Nu e nevoie sa-i inregistrezi acolo. Zeekler si ZR e suficient.
Dar eu sunt inscrisa la Inetgiant si tot acolo postez. Daca pe cei noi ii inscriu la Zekkler nici macar nu stiu sa-i invat sa posteze acolo. Uff, tare am senzatia ca se pierde toata munca de o luna. Zi-mi ca nu e asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Citat:
citat din mesajul lui Elle_seb
Cu multa placere
Inetgiant nu are nici o legatura cu zeek. Nu e nevoie sa-i inregistrezi acolo. Zeekler si ZR e suficient.

Dar eu sunt inscrisa la Inetgiant si tot acolo postez. Daca pe cei noi ii inscriu la Zekkler nici macar nu stiu sa-i invat sa posteze acolo. Uff, tare am senzatia ca se pierde toata munca de o luna. Zi-mi ca nu e asa.

ce postezi la inetgiant?

scuze ca ma bag... dar sunt doua chestiuni distincte, le poti face pe ambele...sau inca x pe langa (tu iei adverturi de pe zeek si le postezi pe inetgiant?!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nadaflorilorce postezi la inetgiant? scuze ca ma bag... dar sunt doua chestiuni distincte, le poti face pe ambele...sau inca x pe langa (tu iei adverturi de pe zeek si le postezi pe inetgiant?!Nina,mami de,
Ma bucur ca te bagi ca sunt mai in ceata decat eram inainte. Reclamele de pe Zeekrewards le postez pe Inet si apoi inregistrez postarea pe Zeekrewards. Nu stiu de ce am fost inscrisa la Inet, nici macar nu-mi raspunde sponsorul, am scris la Zeek si nu am primit inca un raspuns.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui nadaflorilor
ce postezi la inetgiant?

scuze ca ma bag... dar sunt doua chestiuni distincte, le poti face pe ambele...sau inca x pe langa (tu iei adverturi de pe zeek si le postezi pe inetgiant?!

Nina,mami de,

Ma bucur ca te bagi ca sunt mai in ceata decat eram inainte.
Reclamele de pe Zeekrewards le postez pe Inet si apoi inregistrez postarea pe Zeekrewards. Nu stiu de ce am fost inscrisa la Inet, nici macar nu-mi raspunde sponsorul, am scris la Zeek si nu am primit inca un raspuns.

pe inetgiant acumulezi niste puncte , dar ar trebui sa promovezi adverturile postate pe facebook si /sau twitter se acorda puncte pentru conectarea accountului cu cele doua retele, pentru postad, pentru numarul de like-uri... au o lista... am incercat si eu acum... conectul cu facebook da eroare.. am primit puncte doar pentru conectarea cu twitter... in rest nimic...

dar nu vad acest inetgiant pe zeekler... ma gandesc ca il folosesti doar ca portita de intrare gratis pe facebook, pentru ca altfel publicarea adverturilor pe facebook costa...dar tot nu stiu daca se ia in considerare ca si post pe fb...

tu ai verifricat sa vezi daca ai puncte acumulate pe zeekler?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nadaflorilorpe inetgiant acumulezi niste puncte , dar ar trebui sa promovezi adverturile postate pe facebook si /sau twitter se acorda puncte pentru conectarea accountului cu cele doua retele, pentru postad, pentru numarul de like-uri... au o lista... am incercat si eu acum... conectul cu facebook da eroare.. am primit puncte doar pentru conectarea cu twitter... in rest nimic... dar nu vad acest inetgiant pe zeekler... ma gandesc ca il folosesti doar ca portita de intrare gratis pe facebook, pentru ca altfel publicarea adverturilor pe facebook costa...dar tot nu stiu daca se ia in considerare ca si post pe fb...tu ai verifricat sa vezi daca ai puncte acumulate pe zeekler?Nina,mami de,
Pe Zeekrewards se acumuleaza in fiecare zi, am cei 100 de dolari cadoul plus 40 intr-o luna. De aici banuiesc ca totusi nu e nimic in neregula.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
pe inetgiant acumulezi niste puncte , dar ar trebui sa promovezi adverturile postate pe facebook si /sau twitter se acorda puncte pentru conectarea accountului cu cele doua retele, pentru postad, pentru numarul de like-uri... au o lista... am incercat si eu acum... conectul cu facebook da eroare.. am primit puncte doar pentru conectarea cu twitter... in rest nimic...

dar nu vad acest inetgiant pe zeekler... ma gandesc ca il folosesti doar ca portita de intrare gratis pe facebook, pentru ca altfel publicarea adverturilor pe facebook costa...dar tot nu stiu daca se ia in considerare ca si post pe fb...

tu ai verifricat sa vezi daca ai puncte acumulate pe zeekler?

Nina,mami de,

Pe Zeekrewards se acumuleaza in fiecare zi, am cei 100 de dolari cadoul plus 40 intr-o luna. De aici banuiesc ca totusi nu e nimic in neregula.

eh daca ai acumulat si pe zeekler e bine , in concluzie poti merge cu ambele...

am verificat din nou si inetgiant nu e pe lista de locatii... poate ne explica Elle_ cum e treaba (eu intelesesem ca daca postezie alte siteuri decat cele acceptate oficial nu te califici la bonusuri)

parere mea- sponsorul tau te-a inscris doar pentru a avea referali pe ambele siteuri, pentru punctele care se acorda cand recrutezi...(sau poate si el e la fel de in ceata..)

Mergi la inceput

Elle_ am inscris un omulet, cand sa-i dau bids aveam 0...logic...eu credeam ca pot sa-i dau din cele nefolosite de mine..ca am 38...dar nu cred ca au legatura conturile intre ele...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nadafloriloreh daca ai acumulat si pe zeekler e bine , in concluzie poti merge cu ambele...am verificat din nou si inetgiant nu e pe lista de locatii... poate ne explica Elle_ cum e treaba (eu intelesesem ca daca postezie alte siteuri decat cele acceptate oficial nu te califici la bonusuri)parere mea- sponsorul tau te-a inscris doar pentru a avea referali pe ambele siteuri, pentru punctele care se acorda cand recrutezi...(sau poate si el e la fel de in ceata..)Nina,mami de,
Multumesc frumos ca ai verificat. Eu nici macar nu stiu daca m-a inscris la Zeekler, am un feeling ca m-a inscris doar la Inetgiant si la Zeekrewards si habar nu am ce sa fac. Sigur ma ajuta Elle cu un raspuns, ca tare amabila e. Si totusi, cand intru pe Inetgiant si postez reclama, toate se termina cu zeekler.com

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
eh daca ai acumulat si pe zeekler e bine , in concluzie poti merge cu ambele...
am verificat din nou si inetgiant nu e pe lista de locatii... poate ne explica Elle_ cum e treaba (eu intelesesem ca daca postezie alte siteuri decat cele acceptate oficial nu te califici la bonusuri)
parere mea- sponsorul tau te-a inscris doar pentru a avea referali pe ambele siteuri, pentru punctele care se acorda cand recrutezi...(sau poate si el e la fel de in ceata..)
Nina,mami de,

Multumesc frumos ca ai verificat. Eu nici macar nu stiu daca m-a inscris la Zeekler, am un feeling ca m-a inscris doar la Inetgiant si la Zeekrewards si habar nu am ce sa fac.
Sigur ma ajuta Elle cu un raspuns, ca tare amabila e.

Si totusi, cand intru pe Inetgiant si postez reclama, toate se termina cu zeekler.com

pai da, ca noi promovam adv zeekler pe alte siteuri, probabil ca nu te-a inscris la zeekler, ca daca da ar fi trebuit sa iti fi dat inca un link de referal...te clarifica Elle_ ca eu sunt noua si nu sunt sigura ca sunt inscrisa corect la zeekler, la un moment dat mi se parea ca si Selene avea acelasi dubiu...

m-am inscris la zeekler cu nick diferit fata de rewards, nu stiu ce mi s-a nazarit atunci si am repetat pasii..dr pentru ca nu m-a mai lasat cu nickul ales initial, sa ca am pus nickul de pe zeekler rewards, am primit biduri pe contul cu nickul identic... am licitat cu 12 biduri si am lasat-o balta, nu ma simt motivata, nu am nevoie de nimic din ce se liciteaza, nu ma atrage nimic... de fapt eu am licitat la pachete de biduri si pretul ajunsese pana aproape pretul lor normal...

Mergi la inceput