BV ADA! BUN VENIT NECTARIE! Piersicute '12 (36)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Fleur, jos palaria pt rugaciunea ta! F emotionanta!

Ref la protectie pt pat eu nu am folosit si nici nu mi se pare utila, plus ca e si periculos pt bebe, la asfixiere ma gandesc :(
Centura pt burta dupa nastere am purtat inca de a doua zi si m-a ajutat f mult si m-ar fi ajutat si mai mult daca o purtam mai des dar ma enerva ca simteam ca nu am aer. Stiu ca la ceza parerile sunt impartite. Eu am o prietena care a purtat tot asa dupa operatie imediat si cica a ajutat-o atat pt retragerea burticii mai repede cat si pt ca-i tinea burta bine si operatia stransa. Ea a avut un tip de centura cu tot cu chilot si in felul asta nu o deranja vreo margine pe undeva.

Muraturica, mare grija si menajare maxima si o sa fie bine! Important e sa te mentii zen

Daca-mi mai aduc aminte ce mai vroiam sa zic, revin din nou si inc-o dat'!

mami de bumbita iubita tare (31.03.2010) si 24+ cu piersicuta dulce foc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Vroiam sa va mai intreb, daca stiti sa-mi raspundeti. Cum se calculeaza venitul pentru concediu medical, in general vorbind nu cel de maternitate. Mie mi-au luat ca baza de calcul ultimele 6 luni, deci cele cu indemnizatie si deci au rezultat mult mai putini bani pe zi decat daca ar fi calculat dupa salariul meu normal. N-ar fi trebuit totusi sa se ia in calcul venitul din ultimele 6 luni inainte de a intra in CIC, ca practic CM a fost suspendat pe perioada respectiva... Eu am inceput in aprilie serviciul si tot atunci am avut si 5 zile de medical.

mami de bumbita iubita tare (31.03.2010) si 24+ cu piersicuta dulce foc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata fetelor

daca intereseaza pe vreuna din noi colaceii de inot pentru bebelusi, nu ezitati sa ma contactati pe adreas de mail mirelaaronovici@yahoo.com

se pot folosi in cada de baie, bazin si piscina
se utilizeaza pentru inot, gimnastica in cazul copilasilor cu hipertonie musculara sau torticolis sau pur si simplu pentru distractia copilasului, va dormi mult mai bine
pentru ai vedea puteti intra pe site ul http://colaceibebe.webs.com/

o zi buna fetelor si sanatate multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Buna dimineata!

Si eu o iau in brate pe Raisa, nu la fel de mult ca inainte dar o ridic si daca nu, o ridica tati si mi-o da in brate. In parc nu prea fug dupa ea ca mergem toti 3 si se ocupa tati. In rest, fac absolut tot ce faceam inainte: mancare, aspirat, maturat, spalat pe jos, sters praf, calcat....doar la spalatul geamurilor am renuntat.

Eu am nacsut cu cezariana iar medicul mi-a recomandat sa nu port centura. Asa ca nu am purtat.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_1403 spune:

Fetelor sunt terminata de suparare. Am introdus stick-ul in pc de la servici si am halit un virus care a facut ca orice folder de pe stick sa apara ca o scurtatura care nu se deschide si aveam un document asa de important care era a mamei mele si care nu il am salvat nicaieri in alta parte..sunt un om mort ca a dat bani pe documentul acela. Stiu ca citisem ca una dintre voi lucreaza in domeniul IT daca ma poate ajuta va rog din suflet fac cinste mare si spun la toata lumea . Virusul creaza folder autorun.inf.
Si ca sa fie completa ziua asa proasta am fost anuntata de la spitalul municipal cum ca avem un angajat care e in medical de vreo 2 luni ai are TBC. Am fost chemata si eu pentru a mi se recolta o sputa. Ajutor Biribu lumineaza-ma exista posibilitatea sa fie vreo problema? Eu am stat langa el de vreo 2 ori maxim 10 minute in total intr-o incapere cu geamul deschis.
Off deja am o zi ff proasta.

Beatrice 29 + cu Maya Elizabeta

Mergi la inceput

AAa si am uitat de la spital mi s-a spus ca imediat dupa ce nasc sa ma duc sa imi fac radiografie ca nu e problema cu alaptatul (sounea ca doar timp de 12 ore nu am voie sa alaptez). Eu nu as vrea sa fac radiografie.
Uff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Buna dimieata!
Sunt alaturi de voi cu rugaciunile pentru micutul nostru Nectarie,sa il ajute Dumnezeu si Sfantul protector al carui nume il poarta sa fie puternic, sa creasca mare si sanatos.

Eu ieri am alergat toata ziua, am profitat de prima zi de concediu sa fac cumparaturi si sa adun de la verisoara mea lucruri ptr bb. Ea are un pitik de 2 ani nascut vara, asa ca se potrivesc hainutele. Sunt atat de mici si dragalase si atat de....bleu :). Eu care am fost obisnuita numai cu roz, mov, bulinute si fundite.
Azi am de bucatarit, mi-a lansat fata mea o provocare de tort cu 3 etaje, sa vedem ce-mi iese.

Nu stiu daca in toata tara e valabila aceeasi oferta la Lidl, dar eu mi-am luat ieri de la ei niste pantaloni super de gravida, negri, din bumbac cu lycra, la 35 lei. Au o banta lata in talie care se poate indoi, asa ca sunt buni si dp sarcina. Aveau oferte f bune ptr gravide si bb, iar produsele nemtesti de f buna calitate.

Ali, nu stiu care e treaba cu dormitul pe spate sau intinsul, cert e ca eu le fac pe amandoua. De intins si aplecat mai mereu, ca nu are cine sa ma ajute. La somn ma tot foiesc, au inceput sa apara si uratii de carcei si e tare nasol.

Va pup ca plec la bucatarit.

Bafta Nectarie sa treci testul cu rezultate foarte bune!

Mergi la inceput

Nectarel mamicule hai da-mi o veste buna si fa-mi ziua mai frumoasa.
Ma rog pt tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Neata fetelor ,
Nectarel ... Doamne Ajuta sa fie totul bine , te vreau un triumfator , transmit multi pupici

Eu azi am zi de bucatareala , fac o varza cu ratoi , voi ce mai faceti fetelor acasa ?... cele care nu mai lucrati , mai dati-mi idei va rog
pupici

31+ Andrei
AMR 8 Weeks

Mergi la inceput