BV ADA! BUN VENIT NECTARIE! Piersicute '12 (36)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Ioana tine-te tare pe pozitie si fa razboi si eu m-am saturat de nebunii de la serviciu .
Muraturica , sper ca ai concediu medical , repaus ... cumintica in pat , citesti , Tv si relax total , hai ca mai avem putin si scapam si ne vom plange de altele dupa aceea ( v-am zis ca la sfaturi sunt belea , la practica mai greu )
Ada , cati centrimetri a avut Nectarel ?

31+ Andrei
AMR 8 Weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Buna seara fetelor.
Ada ne rugam ca totul sa fie bine la evaluarea de maine. A mancat bebe colostru?
Fleur cum e cu concediu? Ref.la centura parerile sunt impartite, eu una desi am avut cezariana si imi cumparasem una, la sfatul prieteni mele care e ginecolog nu am purtat. Explicatia ei a fost ca fiind sustinuti muschii isi pierd elasticitatea, nu mai lucreaza si revenirea este mai grea. Cert e ca eu nu am ramas cu burtica, e drept ca am facut cateva sedinte de masaj, vacum si altele pt.a ajuta organismul. Salteau nu ar treb sa aiba folie pe ea pt,a respira ok. Eu am mai pus scutecele de la happy din acelea folosite si la schimbatul copilului acopera cam trei sferturi din pat si se pot inlocui in caz de accident.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Ioana, cauta pe net ordonanta de urgenta 96 din 2003.

Muraturica, imi pare rau sa aud ca si tu Brutus :(( eu am si utrogestan si uscosin...

Fleur, depinde si din ce este salteluta dar ideea e ca bebe sa nu transpire. Daca lasi folia de plastic nu se mai aeriseste. La fel si cu protectia de la ikea. Cat sunt ff mici, pipi nu curge pe langa pampers ca e putin, deci nu e nevoie. Centura ajuta burtica sa se retraga. Cu atat mai mult la naturala.

Roxy, da, m-am convins, desi auzisem numai de bine de farmacia tei. Sunt bucuroasa ca am luat toate necesare pt bebe si acum stau cumintica.

Azi la curs a fost psiholoaga :) care a tinut sa ne previna si avertizeze ca viatza cu bebe nu e ca in ca pozele kodak... Am avut intalnire si cu tipa de la vanzari, am vizitat maternitatea, am vazut puii aliniati in acvariu :)) ne-am i n m u i at cu totul.

32 sapt + Patrick Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Fetelor, multumesc mult si va iubesc pe toate si pe cele de la cealalta odisee ca si-au indreptat un Gand bun ptr. Nectarel. Eu ma simt acum Tare neputincioasa ca nu-l pot Ajuta cu nimic. Sper ca bunul dumnezeu sa -l aiba in grija.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

fleur fffffffffff emotionanta si draguta rugaciunea ta.mi s a ridicat si parul pe mine de emotie cand am citito
eu am purtat centura si la nastere naturala.mi a adus una asistenta exact dupa ce am nascut si m au dus in camera si mi a zis ca e foarte bine sa o port.
felicitari ptr vestile bune

ada cu siguranta ne vom ruga in fiecare zi ptr nectarie .

muraturica imi pare rau ca nu e totul ok la tine dar totusi eu zic sa nu te alarmezi fff tare ca nu e asa mare problema colul daca are 3 cm.la mine a fost deschis de 1 cm la 5 luni la prima sarcina si am dus sarcina la termen.oricum ai mare grija de tine si stai cat mai linistita.fara efort mare si in special sa nu ridici.

sper ca nu ati uitat ca sunt si eu in clubul celor cu dureri de tot felul noaptea .nu?.mai nou ma doare si spatele chiar acolo jos si nu imi trece decat daca ma pun sa dorm pe spate.si atunci ma asez pe spate si dorm cateva minute pana imi trece dar tot cu frica ptr ca stiu ca nu e bine sa dormi pe spate(apropo stiti care ar fi motivul?)

aaa si mai vroiam sa va intreb despre intins.stiu ca deja nu ar mai fi bine sa ne intindem dar nici aici nu stiu motivul.voi il stiti?ma mai intind sa iau cate una alta din dulapul de la bucatarie cand nu am pe nimeni in zona.sau la gemuletu de la baie ca e destul de sus

31+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Muraturica stai linistita, colul nu e asa de scurt dar ia si tu o pauza. Felicitari oricum pt.bebe care e in grafic.
Michelle eu ma descurg din ce in ce mai greu cu Ana, a priceput ca nu o pot cara in brate, dar tot o mai ridic de nevoiei, gen scaun de masa, carucior, masina, toaleta etc. In plus alearga si greu ma tin dupa ea. Seara dupa parc cad franta si dorm bustean.
Daconst concediu placut, imi place atitutinea ta, ai rabdare ne treb.mult calm. Si noi plecam sambata in concediu, intai la bulgari si dupa ac.la munte, sper sa ma odihnesc????!!!!
Carmen mare dreptate ai cu farmacia tei, am intrat si eu pe site si dif.sunt mari, de ex.la produsele Mustela pe care vreau sa le cumpar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Despre centura,aici nu foloseste nimeni,desi eu nu stiu ce sa zic daca ajuta sau nu.Oricum la cezariana nu cred ca se poate folosi,nu?

Salteaua la mine nu a pisat-o niciodata cit a avut pampers,iar apoi dupa 3 ani am pus protectie pe ea.

Ali,eu nu stiu de ce sa nu te intinzi...n-am auzit.
La dureri de spate si articulatii ajuta mingea aia mare de gimnastica.Mi-am luat si eu una,ca ma simt super dupa ea.

Muraturica,eu nu vad motiv de ingrijorare la 3 cm colul.Stai calma ca masuratoarea e oricum aproximativa.

Ada,o sa fie bine,doar faptul ca esti linga el si ii vorbesti ajuta enorm.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

30+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

dana eu asa stiam de la prima sarcina dar nu mai stiu de ce.si chiar si acum deja am auzit de o gramada de ori expresia <stai ,stai nu te intinde ca iti dau eu>.
eu acele dureri le am doar noaptea in somn.ziua nu mai am nimic.crezi ca m ar ajuta si daca as face ziua sa nu ma mai doara asa tare noaptea?ca din somn sigur nu o sa ma scol sa fac

aaaa si am uitat sa iti spun concediu placut!!!!!!!!!!!!!!!!!

31+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Buna fetelor,

Vreau sa va multumesc tare mult pentru raspunsurile voastre referitor la concediul de risc maternal.

Sa aveti sarcini usoare si la termen, bebelusi sanatosi, iar la Nectarel ii urez multa sanatate si o viata frumoasa!!!

Mami de fetita cu fundita Maria si 20 + http://lmtf.lilypie.com/LuMCp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Seara buna gravidoase! Eu am adormit o data cu fata si m-am trezit ca ma ustura gatul in continuare.voi ce luati pt asta? Mie mi-a prescris dr de familie hexoraletten si propolis cu vit c, par ok in sarcina din ce am citit.

Ada, sa dea D-zeu sa fie totul bine maine, tin pumnii stransi si ma gandesc la voi! Eu simt ca va fi bine, pupa-l-as eu de voinicel, se face el mare!

Ref la alergat dupa copil de ~2ani mie imi este din ce in ce mai greu, mai cu seama ca sotul meu inca nu e in tara si deci trebuie sa ma organizez singura Sunt un pic cam epuizata, zilnic am momente cand efectiv simt ca lesin de oboseala, cum a fost si azi... Maine si poimaine, si sper cat mai des sapt viitoare, vreau sa lucrez de acasa, sper sa nu fie vreo problema pt sefi ca altfel bag medical pt ca pur si simplu nu ma mai simt in stare sa stau cu orele in trafic si apoi alte ore sa stau pe scaun cu ochii-n calculator, plus ca sunt si contratimp mereu s-o duc s-o aduc de la gradi. Acasa cand ajungem sunt in priza ca nu ma lasa sa-mi trag si eu sufletul si tot asa.
Eu o ridic pe fii-mea ca nu am incotro si e si f activa si daca iesim pe afara doar noi doua (fara vreun bunic adica) alerg de-mi sar capacele. Numai ca am noroc ca inca sta in carut, iar carutul il tin in masina in fata blocului si e ok. Gata, m-am plans destul

Trimit si revin cu alt mesaj.

mami de bumbita iubita tare (31.03.2010) si 24+ cu piersicuta dulce foc

Mergi la inceput