Clubul "babelor" FIV-oase 37
Raspunsuri - Pagina 19
QiaoBing spune:
hopefull m-am uitat cu atentie sa vad semnatura ta ocazie cu care am remarcat ca tu ai facut fiv pe natural la ML. poti, te rog, sa imi zici si mie cum a decurs ? ai facut si vreo stimulare usoara, ceva ? cand ai inceput monitorizarea si cate ai facut ? cum s-a decis mom punctiei ? multumesc
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
Lara27 spune:
hope, m-ai facut sa rad cu semnatura, zau..iti doresc, orice faci, sa nu mai fie ..failed si sa dea DD sa te muti pe alta strada, ca asa vrei tu, nu dupa soare..
sami, nu doare soro, no way, pusu' si scosu' de sterilet (ca asta- Mirena, un sterilet, nu?) in mod normal, nici nu se simte.. acum, na, poate asta depinde de la caz la caz..io zic sa stai relax, ca va fi bine, ai sa vezi
Ady, oki, dc asa-i la tine, atunci asa sa fie deci duminica, te cafelesti in voie, ultima data inainte sa fii mummy, inteleg? ai grija sa profiti la maxim, da? (roaga-le pe fete sa te sarbatoreasca ca la un party de burlacite)..
huh, Adina si mamicile (histamina, etc) ei sunt la munte? cu bb-ii??? ce tare gashca au
to be continued..
mbadaran spune:
Samira, cate fiole ai? Prietena doamnei gravide mi-a zis ca are nevoie de 500 mg.
Multumesc,
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 mbadaran,eu am Agolutin de 60mg daca te ajuta cu ceva. |
Mihaela
Cocolyso spune:
Sami, pe cuvantul meu ca nu doare.
Lasa-l incolo de cioc ca nu face nimic.
Nu am simtit in nici un fel prezenta steriletului (doapr psihic) iar cand mi l-a scos iar nu a durut, m-a pus sa tusesc;sinechia s-a rezolvat.
Relaxeaza-te, ai trecut prin altele mult mai grele, asta e usor.
anaasta spune:
Am readus inaripata.
Ari, vei slabi. Nu ai cum sa nu slabesti. Ideea este sa te simti bine, sa ai energie, pofta de viata si sa se reduca din tesutul endometriozic. Ulterior, printr-o alimentatie gandita bine, poti sa mai pui un pic pe tine.
Lara, mai multe de acasa, daca ajung in timp util. Daca nu, maine dupa-masa. Am multe pe cap la serviciu.
Va pup pe toate.
Lara27 spune:
Ana, salutam matza inaripata
zero graba & stress... si eu, tot acasa mi le salvez
le: bine, eu pe cealalta oricum n-am vazut-o
to be continued..
samira33 spune:
lara,Adina merge fara prichindei la munte...doar cu sotzulache.
merge la distractii fara copii...ca daca merge cu tribu'...deja nu mai e distractie pentru ea
hopefull spune:
Qiao...la mine FIV-ul pe natural a fost facut pe fuga!
Adica....
Eu eram la al doilea ciclu dupa 8 luni de menopauza artificiala cu Diphereline (prescris de Tutu nu de Albu!)
Albu era in concediu si urma sa se intoarca cand eu eram ziua 8 de CM - ma chemase la prima echo de monitorizare in ziua 8 pentru ca fiind FIV pe natural nu il interesa evolutia ovo de pana atunci....il interesa daca in ziua 8 aveam folicul au ba!
Pana acum toate bune.....prin ziua 6, pentru ca aveam ceva semne de ovulatie am ajuns la echo - Albu nu era asa ca m-a vazut Lara Andronescu! Ma "maciuceste" ea p'acolo si-mi spune cu o voce grava si cu o fata pe care citeai f usor ingrijorarea: "Hmdaa....se pare ca aveti un chist!" Eu:"Stati asa...cum adica chist? Sunt abia la al doilea CM dupa Diphe!?!? Ar putea sa fie un folicul! Ce va face sa credeti ca e chist...e prea mare?" Ea: "Da! E prea mare sa fie folicul....are 16 mm...sunteti in ziua 6" Eu(sigura pe mine): "Aaaa, pai am mai avut unul de 19 in ziua 9.....eu zic totusi ca e folicul, nu chist!"
Ai uite-asa am negociat noi vreo cateva minute.....intr-un final am ajuns la concluzia ca cel mai bine e sa vin din nou peste doua zile cand urma sa fie si Albu acolo.....si: "daca creste inseamna ca e folicul...daca nu , atunci e chist!"
In ziua 8 vin la echo, de data asta Albu era acolo! La "maciuceala" apare frumusete de folicul de 18 mm.....ma trimite de urgenta sa fac LH si in cateva ore imi trimite mesaj cum ca a doua zi, in ziua 9 urma sa am punctia.....asta daca am noroc si nu se sparge foliculul pana atunci, ca nu mai era timp si nu mai avea rost sa fac injectia.
A doua zi dimineata, cu inima cat un purice, dar batand mai mai sa iasa din piept ma punctioneaza si aflu ca am un ovo de f buna calitate! Singura problema, neluata in seama nici de ei, nici de mine,a fost ca endometrul meu, care pana in ziua punctiei crescuse frumos (in ziua 8 era de aproape 9)incepuse sa scada....era de 7 si ceva la echo de dimineata cand au verificat daca foliculul mai e acolo. Am intrebat si mi s-a spus ca grosimea endometrul variaza la masuratori pentru ca "se misca"....am vazut ca de obicei sunt 3 valori, si se face media.
In fine.....embrionul era de calitate A, am facut transfer de ziua 3 (in ziua 2!!) (joi am avut punctia, sambata transferul)
rezultatul....beta negativ!
Ma batea gandul sa mai incerc unul vara asta dar m-am razgandit....din cauza endometriozei sansele de reusita sunt f mici pentru ca ovocitele par de calitate buna dar nu mai sunt ce erau odata!
Asa ca, m-am decis sa fac cu donatoare....si o faceam pana acum dar...no money , just dreaming!
Sper ca fusei coerenta....deh, batranetea maica!:))