Clubul "babelor" FIV-oase 37
Raspunsuri - Pagina 18
hopefull spune:
Hello ladies!
Doamne,ce mult iubesc stilul vostru , cat de mult ma regasesc aici....si ce frumos ar fi daca as avea timp sa particip si eu la discutiile astea "intre babe"! Da' n-am asa ca, pana una-alta ma multumesc doar cu cititul!
So.....cand si unde e intalneala?? Ca poate de data asta ajung si eu....nu de alta da' trebuie musai sa intalnesc neshte "doamne in etate" de pe-aici!
Kisses & Hugs
Gabi
samira33 spune:
aristico,putem sa stabilim intalnirea la orice ora ca doamna profesoara nu vine...e plecata la munte tot we cu fetele de la odiseea ei.
adrianaady spune:
Lara multumesc de gandurile bune Stiu ca luni cel mare avea 17, azi are 21; darrr la mine un folicul cu ovocit matur a avut si 25 ; asa cum stii e relativa treaba cu dimensiunea foliculilor maturi la fiecare femeie in parte. Stiu fete care ovuleaza la 18-20; dar stiu si unele la 22-24. De aia e f important sa te ghidezi si dupa analizele de la sange (lh si progesteron) .
De aia le asteptam cu mare interes si in functie de ele, decidem punctia, probabil vineri sau sambata cel tarziu
samira33 spune:
hope...Duminica ne vedem la coffee&gossip...probabil pe la ora 13,00...ca mai devreme de atat protesteaza aristica...cica o trezim prea devreme
adrianaady spune:
Samira eco zice asa endo 7.3; 3 foli maricei 21,20, 17-18; dar aseptam analizele intai si vedem apoi cand facem pregnyl. Am mai spus pt mine un folicul de 21 nu inseamna musai ca e ovocitul copt trebuie ecografia interpretata cu analizele la sange. Pina diseara aflam cand si cum se intimpla
Sunt f mandra de voinicii mei foliculi ( asa ii alint eu) au crescut in acelasi ritm, imi era teama sa nu o ia cel mare la fuga si restul sa ramana corijenti
samira33 spune:
adriana,ma bucur ca ai o stare psihica buna.
trebuie sa-ti reuseasca si sa ne aduci un rezultat frumos.
cocolyso si zici ca nu te-a durut cand ti-ai pus Mirena???
a folosit tulumba???
fetelor...va rog eu sa-mi aduceti aminte ca Sambata dimi am programare la secretie si cultura col...stai ca-mi pun reminder la tel ca presimt ca uit.
mbadaran spune:
Buna,
Vin la voi cu o rugaminte. Aveti de donat/vandut progesteron injectabil de 250 mg? O graviduta care nu activeaza pe forum are mare nevoie azi de prog inject, 2 fiole de 250 mg.
Multumesc anticipat,
Mihaela
Cocolyso spune:
Sami tulumba e fierul ala nenorocit care se aplica la hsg?
Nu, nu mi-a pus asa ceva.
Doar valve sau chestia aia ca un cioc de papagal sa fie speculum?
Astuia ii zici tulumba?
Nu, nu m-a durut de loc, mai mult mi-a fost frica.
hopefull spune:
Sami, sper sa ajung de data asta!
Sunt de acord cu Aristica......si eu ma trezesc tarziu in we!
Fete mi-am schimbat semnatura....se vede?
samira33 spune:
speculum e ciocu' de papagal...dar si de ala mi-e frica.
tulumba de la HSG e ai urata decat ciocu.
deci doar cu valvele asa cum mi-a promis Albisorul...e bine atunci!!!
mai spune-mi ceva,te rog...te-a deranjat in vreun fel dupa aceea,ai simtit ceva nenatural...ai avut efecte secundare???etc etc.
cand ti l-a scos te-a durut???
numai cand vorbesc mi se strange stomacul de frica...cred ca o sa-i bazai lu Albisoru pe masa de o sa ma fac de rusine iar....si apoi o s-o dau din plans in ras...in stilul meu cu care imi e rusine de mor.