Clubul "babelor" FIV-oase 37

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenus26

Buna dimineataaa!

Sa aveti o zi frumoasa!

"Nu pot schimba directia vantului, dar pot schimba pozitia velelor astfel incat sa ajung intotdeuna la destinatie."
"Aminteste-ti ca toate lucrurile sunt posibile pentru cei care cred. "

Si tie la fel

Dar ce mai faci, esti un mister total

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

buna dimi
aseara, ca sa-mi menajez capsorul migrenos, n-am mai intrat, asa ca, sunt convinsa acum ca, jumatate din ce-am vrut sa zic, am uitat..
ia sa vedem:
sami, dap, conteaza, chiar ff mult pt sufletelul meu zdrobit si intristat..la mine, doar modul de manifestare difera, poate, pt ca nu-mi place sa ma inchid in mine (am senzatia ca fac ulcer)..eu vorbesc, comunic, gandesc cu voce tare, refulez in vesnicul umor negru, pana candva, cand..doare mai putin si redevin, my old self, joyfull & happilica..m-am simtit alintata by your message, ca un ..sunt sigura ca vei fi o super-mom', abia astept sa te gravidesti
ari, mi-a stat inima-n loc cand am cetit despre op..are you sure??? faza cu migrena, bube & bad mood e sigur de la medrol, ca ma-nscriu cu succes in sus-numita categorie (si as mai putea adauga si alte cele..) regimul, as zice ca e o idee buna, Ana e un coach de incredere, imi salvez si eu tips-urile de detox..
apoi, o op. clasica, pp, pe lg multitudinea de riscuri implicite, si urmari mai putin benefice pt fertilitate..anume, formarea de aderente (aceasta este modalitatea de vindecare a organismului) si crearea unei "panze de paianjen" in jurul organelor reproductive, expresia e to seal them up, nush cum sa traduc exact..parerea mea, asigura-te, inainte de op, ca un fertility doc (Tayfun, Albu, etc) iti recomanda op clasica si considera ca, beneficiul scontat e mai mare decat riscul la care te expui, din p.d.v. al fertilitatii

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

lara, Albu e alegerea mea. Endometrioza se vedea la eco, la Acibadem, Albu mi-a zis de la histero ca-i de grad 3 (iti dai seama cum se vede, daca omul s-a prins de la histero c-a crescut)...Tayfun a confirmat gradul, desi, initial mi-a scos pe birou un vagin din plastic, explicandu-mi ca, la histero, nu se vede. Cand a introdus schimbatorul de viteze (ca aia nu mai e maciuca), upsssss , dap, endo grad 3: your doctor is right!
ana sar'na. Nu ma astept ca prin regim sa scap complet de endometrioza. Ma astept sa se reduca putin, astfel incat sa poata fi curatata cu tot cu trompa, dar, poate-poate ramane ovarul, sau ceva din el si cativa foliculi mici...poate. Da, mi-e greu. Ca se injumatateste amh-ul, care nu-i grozav. Mi-e greu, pentru ca nu cred ca dupa operatia asta am sa mai fac vreo stimulare. Dar am un sot minunat. Am variante. Putina liniste sufleteasca, iubire, curaj si cred ca prin toamna ma gravidesc - asa scrie la horoscop. O iau incet cu regimul. Am intrebat ieri de "cumparaturi", ca vreau sa pregatesc sucul si ceaiul de rinichi, sa incerc in weekend. Nu am inca tupeul de a veni la munca doar cu acest regim. Am sa incep usor, ca intr-un post lung. Mi-e teama putin si de slabit, ca iar am ajuns la 52 kg.
sami mi-a spus frate-miu ca mama&tata ar avea o nunta in weekend, deci ne-am putea vedea duminica?
qiao tu poti?...cu ady am vorbit deja si-i convine ziua.
smaik, elenusha, coco,? doamna profesoara stiu ca tre' sa lase clanul in grija cuiva de incredere...
many ne faci o surpriza?
Cine mai poate veni? lyly care-a zis ca bea bericica cu mine, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Buna dragele mele
Eu sunt pentru intilnirea de duminica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

neata
ari eu nu am planuri pe termen atat de lung, adica pana duminica eu imi adaptez programu. din mers. teoretic nu plecam nicaieri in w-e, iar in buc nu s-a anuntat nimic interesant in afara de festivalul turc (19-20 mai) la care vreau sa ma duc http://turkfest.tuna.ro/

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui aristica
many ne faci o surpriza?
Cine mai poate veni? lyly care-a zis ca bea bericica cu mine, nu?

Cu mare placere as fi venit, dar de azi am soacra in vizita. A cuplat un control la dr. in Cluj cu o vizita la Buc. si ne-am propus sa iesim un pic din Buc., daca ne lasa vremea.
Distractie placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

da,da,da...e bine pentru mine Duminica.
la ce ora ne vedem???

'neata si o zi buna tuturor.

qiao,dap...pentru iarna ceapa.
am pus de acum ca are firul subtire si "crud".
mai tarziu cand se "imbatraneste" firul verde si se formeaza ceapa in partea alba nu mai e buna.

adriana,ce vesti ai???
cand te punctionezi???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Ana si mie-mi placea matza "veche"..avea asa, your signature all over it..micuta, delicata, timida parca (cu boticul ascuns) si aripioarele, erau asa un touch din umorul tau inconfundabil..oricum pe cea "noua" n-o vad, deci, prin comparatie nush ce sa zic
si eu vreau detox ficat, tiroida, intestin/colon, deci elaboreaza fara retineri, ca salvez cuminte in folderasul "Ana-healthy stuff"
Ady, astept cu nerabdare si interes analizele si eco de azi, ma gandesc ca tre sa faci deseara declansarea..cetrotide nu e 100% safe, folii erau mari de luni (17), asa ca tin pumnii sa-i dai bataie..oricum, ar fi 7 zile de stim, ceea ce e fantasticush..deh, ovarul tanar, cum isi spune cuvantul..te pup tare
sabinoaso, asa ma doare tristetea ce razbate din mesajele tale, oooffff, de-as putea sa zic/fac ceva in sensul asta, ti-as lua tristetea aia cu mana..femeie, te inteleg, jur, dar, poate prea despicam firul in 4/8/16, poate nu putem intelege noi toate fenomenele astea medicale, cu atat mai mult cu cat sunt, de multe ori, complet depasiti si medicii, cu toate descoperirile stiintifice din ultimii ani cu tot..
o incercare timida, de a te binedispune:
iti dai seama ca, dc i se-ntampla faza de la Viena (de la ziua 3-5) lui PK, il omorai pe bietul om, da? deci e bine ca, a ramas in viata..
acum, tu raspunzi, mereu super bine (si la BP si la Viena) 13-14 oo..la BP ar fi facut omul ICSI daca era nevoie, pt ca asa se procedeaza, standard..probabil "proba" a fost multumitoare, deci n-aveau de ce sa faca..si natural, nu s-a fertilizat nimic, de unde rescue ICSI..acum la Viena, in cunostinta de cauza, au facut direct ICSI, dar ce s-antamplat dupa ziua 3, n-aveau cum sa viseze, parol..cred ca e o exceptie si pe mine, ma duce cu gandul la jumatatea de legacy de ADN masculina, nicidecum la oo..motiv pt care, ma gandeam ca merita facute acele teste (MAR-test din proba de sperma screening si HALO test)..macar sa stii un lucru, dc e totul ok, atunci IMSI si transfer de ziua 3 daca nu, vedeti care sunt optiunile in continuare)..stiu ca e greu, dar tre' sa incerci sa vezi jumatatea plina a paharului, Sabi:
-in primul rand, varsta e de partea ta, la under 35 (33) ai timp berechet (ani, nu luni!) sa iei cea mai buna decizie..o sa vina si bb, ai sa vezi, ai tot timpul de pe lume;
- nu te mai lasa presata de nimeni, cu atat mai putin de generatia parintilor nostri (e.g. socrela), care, faceau copii la 20 ani ..erau alte vremuri, eu nu le regret eu n-as fi fost pregatita sa am copii la 20 de ani, eram eu un copil, studenta, invatam si ma bucuram de fiorii dati de primele "iubiri"
- de persoane straine (colegi, vecini, amici) nici nu ma obosesc sa zic ceva..da-i draq si gata, ce stiu ei
- nu in ultimul rand, gandeste-te mereu ce valoroasa e viata si sanatatea, deci nu uita sa te bucuri de ea; (moor dc mai vad stiri cu boala Lyme si capuse; un coleg, de 35 ani, taticul unui bb de 2 ani, e acum in spital, diagnosticat cu Lyme, muscat de-o capusa anul trecut..e ceva de nedescris de nedrept si crunt, de asta zic)
te pup si-ti doresc sa-ti revii cat mai repede cu putinta

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Samira am facut eco, astept insa si rezultatele la analize(estradiol, lh si progesteron); in functie de ele si de eco se decide

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

si eco ce zice???

Mergi la inceput