Clubul "babelor" FIV-oase 37

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hopefull spune:

Hello ladies!
Doamne,ce mult iubesc stilul vostru , cat de mult ma regasesc aici....si ce frumos ar fi daca as avea timp sa particip si eu la discutiile astea "intre babe"! Da' n-am asa ca, pana una-alta ma multumesc doar cu cititul!
So.....cand si unde e intalneala?? Ca poate de data asta ajung si eu....nu de alta da' trebuie musai sa intalnesc neshte "doamne in etate" de pe-aici!
Kisses & Hugs

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

aristico,putem sa stabilim intalnirea la orice ora ca doamna profesoara nu vine...e plecata la munte tot we cu fetele de la odiseea ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Lara multumesc de gandurile bune Stiu ca luni cel mare avea 17, azi are 21; darrr la mine un folicul cu ovocit matur a avut si 25 ; asa cum stii e relativa treaba cu dimensiunea foliculilor maturi la fiecare femeie in parte. Stiu fete care ovuleaza la 18-20; dar stiu si unele la 22-24. De aia e f important sa te ghidezi si dupa analizele de la sange (lh si progesteron) .
De aia le asteptam cu mare interes si in functie de ele, decidem punctia, probabil vineri sau sambata cel tarziu

Mergi la inceput

hope...Duminica ne vedem la coffee&gossip...probabil pe la ora 13,00...ca mai devreme de atat protesteaza aristica...cica o trezim prea devreme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Samira eco zice asa endo 7.3; 3 foli maricei 21,20, 17-18; dar aseptam analizele intai si vedem apoi cand facem pregnyl. Am mai spus pt mine un folicul de 21 nu inseamna musai ca e ovocitul copt trebuie ecografia interpretata cu analizele la sange. Pina diseara aflam cand si cum se intimpla
Sunt f mandra de voinicii mei foliculi ( asa ii alint eu) au crescut in acelasi ritm, imi era teama sa nu o ia cel mare la fuga si restul sa ramana corijenti

Mergi la inceput

adriana,ma bucur ca ai o stare psihica buna.
trebuie sa-ti reuseasca si sa ne aduci un rezultat frumos.

cocolyso si zici ca nu te-a durut cand ti-ai pus Mirena???
a folosit tulumba???

fetelor...va rog eu sa-mi aduceti aminte ca Sambata dimi am programare la secretie si cultura col...stai ca-mi pun reminder la tel ca presimt ca uit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mbadaran spune:

Buna,

Vin la voi cu o rugaminte. Aveti de donat/vandut progesteron injectabil de 250 mg? O graviduta care nu activeaza pe forum are mare nevoie azi de prog inject, 2 fiole de 250 mg.

Multumesc anticipat,

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Sami tulumba e fierul ala nenorocit care se aplica la hsg?
Nu, nu mi-a pus asa ceva.
Doar valve sau chestia aia ca un cioc de papagal sa fie speculum?
Astuia ii zici tulumba?

Nu, nu m-a durut de loc, mai mult mi-a fost frica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hopefull spune:

Sami, sper sa ajung de data asta!
Sunt de acord cu Aristica......si eu ma trezesc tarziu in we!
Fete mi-am schimbat semnatura....se vede?

Mergi la inceput

speculum e ciocu' de papagal...dar si de ala mi-e frica.
tulumba de la HSG e ai urata decat ciocu.

deci doar cu valvele asa cum mi-a promis Albisorul...e bine atunci!!!
mai spune-mi ceva,te rog...te-a deranjat in vreun fel dupa aceea,ai simtit ceva nenatural...ai avut efecte secundare???etc etc.
cand ti l-a scos te-a durut???
numai cand vorbesc mi se strange stomacul de frica...cred ca o sa-i bazai lu Albisoru pe masa de o sa ma fac de rusine iar....si apoi o s-o dau din plans in ras...in stilul meu cu care imi e rusine de mor.

Mergi la inceput