Clubul "babelor" FIV-oase 37

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Ari, pai eu m-am gandit ca si deprimata din cauza "concediului", si buboasa, si indispusa, si nu-ti place matza cu aripi pentru ca te gandesti la alea eutanasiate... Na', schimbarea pozei era singurul lucru cu care te puteam ajuta. Cand iti revine mintea in parametri normali, imi spui si aduc inaripata inapoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Ana adu inaripata inapoi eu asa am inteles de la Ari ca e ok sa o repui in drepturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

mie imi place si matza asta. uitati-va si voi ce moaca are !

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

buueyyy...ioo tot matza cu aripi vad...deschid Net-ul cu Mozilla...poate daca as deschide cu Internet Explorer as vedea-o pe aia noua.

aristico,am dat 460 de lei pe sterilet...cu reducere 10% de la Sensiblu.
fetelor...e asa de luuuuuuuuuuung cateteru' ala de imi ajunge din dreptul dodoastei pana sub barbie

huh...mi-am terminat treaba.
raportez 8 pungute a cate 500-550 gr. fiecare cu ceapa verde tocata bagate la congelator
mai raportez si un spanac si o supa de rosii cu taitei.

ma duc sa ma desputesc...si sufletu' imi pute a ceapa.

va pup si va spun somn usor

Mergi la inceput

samira esti gospodina sefa ! ceapa ai pus-o pt iarna ? deja ?

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aristica

1. De unde cumpar coada calului, urzica, troscot si sunatoare varsate?
2. De unde cumpar ridichie chinezeasca?
3. De unde cumperi seminte de canepa?
4. Sti vreun link ca acesta http:/tratamentenaturiste.wordpress.com/2008/09/16/1-tratamentul-cancerului-rudolf-breuss/ , strict pentru endometrioza?
5. Prima data se duce celulita de pe fund?
6. Ce sa am pregatit pentru senzatiile de lesin si tremuraturi?

1. De la Plafar sau magazine naturiste. Sunt ceaiurile normale, ambalate in cutii la 50 de grame parca; vrac, nu pliculete.
2. Asa arata http://condimenteweb.ro/glosar-de-termeni/daikon-ridiche-t30 O poti gasi in supermarketuri, piata etc.
3. Tot de la magazine naturiste. Eu folosesc de la firma Canah, vezi linkul dat de Qiao, dar aici o gasesc la vreo 20 de lei. E imposibil sa nu o gasiti la pretul asta in magazinele naturiste din bucuresti.
4. Nu stiu.
5. Nu stiu daca prima data, dar diferente foarte clare se vad.
6. Rabdare, in primul rand si sa o iei incet. Vei avea la inceput zile in care te vei simti rau din cauza detoxifierii, trebuie sa fii constienta de asta. E asa-numita "criza de vindecare". Cauta dupa asta si vei gasi pe net explicata de Morse sau Tombak.

Nu te baga direct in tratamentul asta, insa. Pregateste-ti organismul prima data. Adica, poti incerca la un sfarsit de saptamana o cura cu suc de mere care detoxifiaza si ficatul, de exemplu. O tii vineri, sambata si duminica. Toata ziua bei doar suc de mere proaspat facut de cate ori iti este foame. Dimineata bei pe stomacul gol un ceai de coada soricelului care incurajeaza organele sexuale sa isi reia activitatea, la pranz unul de pelin care curata colecistul si seara unul de crusin pentru peristaltism si ca sa nu fii nevoita sa faci clisme. In rest apa si suc de mere la greu. Stai pe acasa linistita, calma, relaxata, citeste rugaciuni daca vrei; sunt foarte importante echilibrul psihic, linistea sufleteasca. Pe urma continui cu zile de mancare sanatos gatita. Poti incerca sa faci si cateva sedinte de hidroterapia colonului. Pe urma faci cateva zile de salate, pe urma cateva zile de sucuri doar si pe urma intra in tratamentul lui Breuss. Ca sa nu fie prea mare socul pentru organism, imi pare ca esti stesata un pic. Si nu te gandi ca va fi groaznic, ca nu vei putea tine, ca va fi infiorator de greu. Va fi greu, dar dupa cateva zile te vei simti mai bine, iar energie sigur vei avea. Evident, depinde si de organism, depinde si daca vei trisa sau nu. Nu te astepta la miracole, fii constienta ca un organism bolnav de ani de zile, nu se vindeca in 21 de zile. Starea lui se poate imbunatati, dar trebuie si rabdare multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

ana dar zi ceva si de "detoxifierea" tiroidei...daca ai ceva sau daca iti imaginezi ceva.

Mergi la inceput

ari ti-am facut fwd pe mail despre taberele Allegria. pe mine ma tot bate gandul de un w-e impreuna cu sotul. parca e mai usor cand nu esti singur.

Mergi la inceput

Sabina, eu am facut pentru detoxifierea tiroidei urmatorul tratament: peste 40 seminte de mere torni 100 ml. alcool (in carte scrie votca cu alcool minimum 40% - eu am avut alcool de 96 grade). Pastrezi 7 zile intr-un loc intunecos. Iei 7 picaturi diluate in 20 ml de apa, cu 15 minute inainte de mese - eu am luat de 3 ori pe zi, chiar daca seara nu mancam. Se foloseste terapia o data la 3 luni. In loc de seminte de mere, se pot folosi 21 de seminte de grepfrut. Eu am ales sa folosesc seminte de mere pentru ca am avut de la tara si le-am taiat pentru ca mi se parea ca ar fi mai eficiente asa. Bun, ideal ar fi sa faci o curatare a colonului prima data, a ficatului pe urma, rinichi, sistem circulator si pe urma tiroida. Dar eu am facut si mi-a fost ok. Mai e bun ceaiul de sanziene si Bonchis (http://aroma-plantelor-bonchis.ro/magazin/product_info.php?cPath=1_28&products_id=41) are o formula de ceaiuri si alifie cu sanziene foarte eficiente (am citit ca Olivia Steer s-a tratat de ATPO cu astea de la Bonchis si a zis ca a scapat de simptomele suparatoare). Am citit ca daca ai hipertiroidie sanzienele se pot combina cu turita mare. Foarte bun pentru bolile de tiroida este pepenele galben, cica ajuta la reglare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Buna dimineataaa!

Sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput