Clubul "babelor" FIV-oase 37

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Aristico ce iti veni soro cu pisica Anei??? E f frumoasa cu aripi asa; hai revino-ti si lasa bubele
Anaasta mie imi placea cea veche tare
Samira inca nu stiu daca sunt sau nu apta vineri, sa vedem cand pica punctia. mai vorbim zilele astea. Ce vroia Papucel? ca sunt curioasa tare
Sabina maine sigur va fi o zi mai buna
Aadina SEU- extrauterina inseamna; sper sa scada beta

Mergi la inceput

Laura sper sa fie totul bine pina la urma; stiu si sarcini cu sangerari pe parcurs si cu finall fericit. Ai incredere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Nu stiu daca asta a contat, dar eu la ultima sarcina, am avut hemoragie, mi-au dat tratament acasa si nu a fost OK, o amica ce facuse fiv si avea gemeni, a fost internata, a facut tratament perfuzabil si injectabil (eu am avut doar oral: 6 Nospa, 800 mg Utrogestan, 3 MagneB6, Femibion, Vitamina C, Vitamina E..., multe + cel specific pentru trombofilie, Aspenter + Clexane). Ea este OK.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Ady

Mergi la inceput

Aristico si lasa planurile cu piscina ca am de gand sa ramin gravida Putina mai multa incredere, se poate?
Anaasta sa stii ca an vb serios, imi place cealalta pisicuta. Apropo de inaripate, exista o specie foarte deosebita - papagali senegalezi parca le zice, nu sunt maricei, dar sunt f dragastosi, alintati si invata f usor multe trucuri. E cineva in Oradea de creste la mana senegalezi dintr-astia; am o cunostiinta care tocmai a cumparat un puiut si e f multumita de el. Stiu ca inca suferi , sa nu crezi ca vreau sa te rascolesc ; era doar un comentariu
MeAlex pina la urma va fi bine si la tine, ai sa vezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

adriana,Papucel a vrut sa vada ce mai fac ...daca m-am mai gandit...daca am decis ceva
si i-am zis ce am decis.
tacea malc de am zis ca s-a intrerupt convorbirea
totusi m-a intrebat ce m-a facut sa iau aceasta decizie...eee...si daca m-a intrebat i-am zis pe nerasuflate ca:asa cum le-am zis si la consultattie am mai fost si la greci si la austriac si la ei si la turc...si numai turcul a fost 100% profi si a vrut sa ma vada si pe masa,la eco...in timp ce toti ceilalti s-au limitat la discutii pur teoretice pe marginea istoricului meu.
i-am mai zis ca asa mi-a descoperit adeno si mi-a propus s-o tratam asa cum deja voi stiti.
ca a fost omul care mi-a castigat increderea si desi stiu ca doar pentru ca mi-a descoperit adeno si mi-o trateaza inainte de FIV nu nseamna ca obligatoriu imi poate garanta si reusita FIV...insa felul in care a abordat cazul meu...m-a facut sa doresc sa merg pe mana lui.
tacea iar malc de am avut senzatia a2a oara ca s-a inchis telefonul.

intr-un final ne-am urat succes reciproc si a ramas ca ma mai suna sa vada cum evolueaza situatia mea

cu siguranta a fost bulversat de raspunsul meu ca a si uitat sa ma intrebe ceva si m-a sunat inapoi dupa vreo 5 minute...sa ma intrebe cum am facut exact sa iau Merional din Ungaria ...de unde l-am luat:de la farmacie sau de la clinica???cu reteta de Ungaria sau de Romania???si sigur costa 30 de lei fiola de 75,da???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

ma duc la bucatarie sa ma uit la Masterchef-by the way,televizorul din bucatarie e cel mai misto obiect de acolo pentru mine.....si curat si toc la ceapa aia...am dat gata 25 de legaturi...mai am 25.

va pup si va doresc o seara faina

Mergi la inceput

Samira f bine i-ai zis; cred si eu ca a ramas omul fara cuvinte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Bravo Samira pt convorbire,normal ca a tacut malc
Ady, stiu ca SEU inseamna sarcina extrauterina, am spus ca nu cred ca e pt ca la primele eco se vedea clar sarcina in uter

Mergi la inceput

Aadina scuze atunci, am citit pe diagonala si am inteles ce am vrut

Mergi la inceput