Clubul "babelor" FIV-oase 37
Raspunsuri - Pagina 13
anaasta spune:
Am schimbat-o, Aadina. Daca o oripileaza pe Ari, ma gandeam sa nu mai adaug si eu indispozitie in plus...
Tu cum mai esti?!
aadina spune:
Eu sunt bine, ciclul s-a instalat , zilele astea voi mai repeta beta, poate incepe sa scada
Apoi , voi face planuri de viitor
anaasta spune:
Pai, eu nu. Am schimbat-o. Aadina cred ca a vazut-o pe cea noua.... Nu stiu ce sa fac altceva... Hai ca ies si intru iarasi.
MeAlex spune:
Laura, daca nu raspunde medicul, mergi la orice maternitate la camera de garda. Iti vor face ecografie si vezi ce si cum, ar fi foarte bine sa te interneze, ca sa iti faca tratament prin injectii/perfuzii ca e mai bine asa.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
lyly_mar spune:
laura,cum esti?poti lua si Mg -B6 si no-spa la 6 ore...sper sa fie bine..dc vrei ,iti pot da eu niste prog de 100 pana il primesti de la sabina
sabino,nu lua in seama...ce pretentii sa ai de la oamenii strainidc si ai tai ,zic si eu ca sunt mai din familie , iti mai zic cate una....de la soacra zicere:ce iti pui tu problema ca nu ai copii?ca nu mi-o pun eu ca mama...????!!! a vrut sa fie de incurajare...dc nu v-ati prins
sami,bine ca ai luat problema in mana....vineri ar fi super ..sa ne vedem
lara,nu dau cu rosii..ca mi s-a lipit de creier ce mi-a zis PK
adina....offf
fetele
lauraa78 spune:
Multumesc de incurajari
Am luat un no-spa si am facut 50 mg de progesteron injectabil din cel trimis de Sabina si cu multa credinta stau in pat..nu am ce face altceva,,
eu astazi as avea 5 sapt si 1 zi daca merg la camera de garda credeti ca au ce sa-mi faca?sincer dupa 3 fivuri si 2 inseminari nu prea am incredere in dr de aici
Maine dimineata merg la Medlife la dr Albu,
Ieri in ziua 18 de la punctie aveam beta 6600 si nenorocitul de progesteron de 6.
Scuzati-ma ca nu va nominalizez dar mi-a scazut si tensiunea si sunt cam ametita
5ab1na spune:
Laura sper sa fie bine!
aadina...nu pot sa-ti zic decat ca-ti doresc sa treci usor peste
mealex pai imi voi face si turtite si ce mai pot eu din linkurile alea. sper sa nu calc stramb...
lyly ai si tu o mama soacra...ca a mea...dar a mea parca e si mai si...
intr-o seara a sunat si a super insistat ca ea iese la pensie numai sa facem copii. ca ea vine si-i creste! hello!!! te-a invitat cineva?
vezi...isi facea probleme ca nu vreau sa fac copii pt ca n-am chef sa ma ocup de ei...si zice "educat" ca n-am timp
sami..21. retinut. multumesc