Clubul "babelor" FIV-oase 37
Raspunsuri - Pagina 11
Ralu_mv spune:
Ana, tin minte si uleiul esential, ca altfel la ceaiul de tei am pus si cimbrisor de camp ca stiu ca e bun pt caile respiratorii. Din fericire a fost mai mult o stare subfebrila <38 cu dureri de cap, am luat cate 2 paracetamol/zi si acum am ramas cu spinarea asta teribila (pt care mi-am pus si varza :) si urmeaza si cartofi daca nu inceteaza :) si sare in punga ... o termina ea) si durere cap... oricum afara nu am curaj sa ies cat e vantul asta si temp <24 grade
lauraa78 spune:
Buna,
Multumesc Sabina pentru gestul tau!Esti o persoana deosebita.
Fetelor care stiti mai multe despre cum se administreaza progesteronul injectabil va rog sa ma ajutati,eu iau in acest urmatoarea schema: 800 mg utrogestan si 6 mg de estrimax.
Progesteron injectabil am de 100 mg/ml.La ce interval si in ce cantitate ar trebui sa-mi fac injectia?
Am vb si cu dr.cu care am facut FIV si a zis ca nu e nevoie sa fac injectabil deoarece la inceputul sarcinii valoarea este mai mica si asa cum a zis si LARA, acolo in uter este sigur o valoare mai mare... la dr.aici in Bucuresti nu ajung decat saptamana viitoare...
Va multumesc ca existati!
Mult succes tuturor!
Lara27 spune:
Laura huh, traiam cu senzatia ca nici n-ai bagat de seama ca am scris si eu ceva
jumatate de fiola (50mg) la 2 zile, daca vrei sa faci neaparat.
Ari..incerci regimul acela draconic de detox?? wow, bravo pt ambitie inteleg ca, te-ai decis pt second chance?
to be continued..
aadina spune:
Laura, cel mai bine un medic te-ar putea sfatui.
Eu, spre exemplu, am facut in fiecare zi, timp de o saptamana, cate 60 mg (asa erau fiolele mele), apoi am facut una la 3 zile.
Nu cred ca tr sa faci o fiola de de 100 mg zilnic, ppoate doar jumatate la 3 zile, dar asta e doar parerea mea. Poate te poti consulta cu medicul din Romania.
5ab1na spune:
azi sunt nitel trista
m-a tinut o colega de-a mea de vorba pe niste teme atat de neinteresante de simteam ca nu mai pot
atat de tare mi-am amintit de problemele mele...
QiaoBing spune:
sabinuta hei, neuronul sus ! stiu ca e un front atmosferic mai apasator zilele astea, dar il depasim noi
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
5ab1na spune:
si eu vreau sa ma apuc de oshawa. ma apuc fara probleme.
numai ca atat de nedrept mi se pare ca noi cele care suntem printre singurele care nu mancam cu e-uri si untura pe paine sa facem si detox...
altii nici nu stiu sa manance. nu adaug ca nu stiu sa manance sanatos. si fac copchii pe banda.