Clubul "babelor" FIV-oase 37

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Right!! dau de stire, negresit!
merg la lunch!! pofta mare si voua!

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

eu in weekendul asta sunt la pescuit, cu tata, apoi la petrecut cu "elenele". weekendul alalalt, cred ca tre' sa merg la un botez, ca sotul a zis ca nu se duce singur (da' nu stim sigur daca e peste doua sau trei weekenduri). Perioada 2-4 iunie suntem cu siguranta acasa.
ady daca esti gravi - terasa cu apa plata si umbra? daca nu esti gravi - strand cu balaceala si bere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Aristica pe 2-4 nu sunt eu in Bucuresti; reprogramam alt week-end. Intr-o dupa amiaza dupa servici nu am putea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

deci se lasa cu intalneala cu limonazi in 1000 de combinatii ?!? eu subscriu si cum vad ca ari are viata mondena intensa propun sa ne intalnim in timpul sapt, mai pe inserat, sa ne eliberam de pe plantatii.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

de acord.
anaaaa in curand voi avea nevoie de tine si de sfaturile tale...incep prin a te pregati

Mergi la inceput

lara de ce ti-ai taiat capu-n poza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Eu va citesc, mai mult cu intarzieri, ca la mine emotiile se tin lant nici sa respir fara emotii nu pot, saptaman de saptamana ...
Dar daca stabiliti o zi de intalneala..., pe scurt: poate ma lasa si pe mine raceala din spinare (sper ca nu ajunge in plamani ) si nu pica in ziua "programata" sa se mai duca vreun hematom cu valuri rosii ... si poate imi mai revin si eu imunitar, ca na ... acum m-au luat sensibilitatile dupa atata prednison ( aa si poate se mai duce vantul asta tembel ca de la el ma doare spatele...)
Pupici la toate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Adriana vorbim fata draga oricand si oricat.
Feelingul zice ca, bebita din foto de aici e pe cale sa vina la mama ei/lui in perioada urmatoare.
Ma bag si eu la o cafea, limonada, dupa servici sau in weekend, dati de veste.
fetele dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Ariiiii.... hai, ca te astept cu drag.

Ralu, incearca ceva pentru raceala aia. Ai si febra un pic?! Stiu ca in sarcina se poate folosi uleiul esential de cimbru pentru racelile cu febra. 3 picaturi de 3 ori pe zi intr-o lingurita de miere. Eu sunt foarte incantata de el si de uleiurile esentiale, in general. Acum am luat UE de ti tree si mi-am rezolvat problema si s-a retras si ganglionul de langa ureche.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Fetelor, eventual cine a mai mers la Dragos Albu, aveti o lista de analize hormonale indicate de el? Luna asta, desi am luat Duphaston ca sa imi regleze ciclul, mi-a venit iar mai repede, in ziua 27, in timpul tratamentului. Eu vroiam sa opresc azi si maine-poimaine sa merg la recoltat pentru analize secretii. Asa ca ma gandesc ca ar trebui sa fac si analize hormonale sa vedem ce naiba se intampla. E a 2-a luna cand imi vine mai devreme. Voi incerca sa ma incadrez si sa fac analizele dupa ce trece si sa fac histero in ziua 10-11. Parca a mai scris o fata ca si-a reglat ciclul cu Duphaston, cate pastile se iau pe zi in cazul asta?

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput