Clasa PREGATITOARE 2012-2013 (8)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ania2006 spune:

in etapa a treia cine a mers cu viza de flotant sau cei care sunt din circumscriptie si nu se inscrisesera pana pe 23.03.2012 au fost inscrisi indiferent daca existau sau nu locuri libere.
Dupa ce s-au terminat inscrierile ismb-ul a inceput suplimentarile de clase.
Iar in curand vor afisa numarul de locuri disponibile pentru etapa a 4 a.
Asta este parerea mea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigutza spune:

Mai multe locuri la scolile cautate...mai multi parinti multumiti! Deci eu zic ca e buna suplimentarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Citat:
citat din mesajul lui grigutza

Elej, pai trebuie sa faci diferenta ca sa afli ce locuri au pastrat pentru etapa 3. La pregatitoare apare cam asa 50-44 deci aveau oprite 6 locuri pentru etapa 3 (la sc Centrala unde ai intrebat).
Dar in acelasi timp, 6 copii s-au inscris in alte scoli la pregatitoare, deci s-au deblocat cele 6 locuri teoretic pentru etapa 4. Acum asta trebuie sa apara pe site ca modificare, daca nu au mai venit in circumscriptie copii noi in etapa 3.

Eu auzisem de mai multe locuri pentru circumscriptie; vreo 20 parca. In fine, sper sa reusesc in etapa asta ca in a 2-a nu ne-au admis.

Mergi la inceput

Ellej succes! Ti-am dat pe PM restul calculelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Citat:
citat din mesajul lui grigutza

Ania, eu am verificat acum ca ne-ai atras tu atentia, dar este posibil ca modificarea sa fi fost facut mai demult, de ex inainte de etapa 3. Tocmai pentru ca mai veneau din circumscriptie si sa ii poata primi.

Nu au fost facute inainte de et. 3, dar asta numai pe site, la secretariate s-a stiut si s-au facut si inscrieri in etapa 3 pe locurile astea suplimentare.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ania2006 spune:

care au fost recenzati in zona de circumscriptie dar nu s-au inscris pana acum

Mergi la inceput

Trebuie sa recunoastem ca in aceasta privinta au avut totusi dreptate, locuri sunt pana si in etapa a 4-a la scolile cautate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Pai au suplimentat peste tot clasele, indiferent de spatiu, pe la jumatatea etapei a 3-a. Avea cineva o speranta ca nu vor invata cate 30 in clasa acum vreo 10 pagini, cred ca totusi cam atatia vor fi, altfel nu vad unde vor invata clasele astea suplimentare pana se vor ridica sptaii in plus. Bine ca sunt locuri si in ultima etapa.
Bafta sa prindeti loc unde va e mai bine, va tin pumnii!

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

La scoala unde am picat in etapa 2, acum figureaza 12 locuri, iar cei respinsi in etapa 2 au fost 11 copii.
In conditiile astea, am garantia ca intram, sau ma pot astepta ca apar cu vize de flotant si au prioritate?
Si la optiune ce sa trec? Optiunea ar putea fi o scoala unde figureaza 2 locuri, care nu e de circumscriptie. Dar e evident ca pe acele 2 locuri intra cei respinsi in etapa 2, nu?
Cealalta optiune e scoala de circumscriptie, unde nu vreau sa aud.
Deci, nu inteleg cum fac optiunea? Nu te poti baza pe locurile trecute libere pt etapa 4, caci automat ele vor fi ocupate de cei respinsi in etapa 2.
Voi cum faceti cu optiunea? Aveti mai multe lamuriri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

imi spun si eu parerea. nu sunt instructiuni, dar poate ar fi indicat sa faceti cum se face la admiterea in liceu: treceti optiunile in ordinea preferintelor. prima scoala pe care o doriti, apoi scolile care ar fi acceptabile pentru voi, iar in coada ultima posibilitate (pe care v-ati dori-o chiar ultima).
sfatul meu: nu scrieti o singura scoala. mai multe optiuni ar fi indicat, zic eu...

Mergi la inceput