Clasa PREGATITOARE 2012-2013 (8)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Baiatul meu s-a acomodat repede. Dar nu e atent deloc. Si el avea azi sportul dar am inteles ca in prima saptamana doar il cunosc pe dl sau dna profesoara. El a mers azi in pantaloni scurti si sandale.
A zis ca e frumos la scoala mai ales pentru ca nu e scoala adevarata :d.
La after merge cu placere si reuseste sa faca si el cateva fise. Nu duce dorul vacantei, inca.
Azi avem sedinta si voi afla ce trebuie sa cumparam.Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Am icnceput si noi scoala si a fost mai bine decat as fi putut eu sa imi doresc.
Sala de clasa este curata, mobilier nou, pe masura, doamna a decorat clasa cu diverse floricele si desene. Sunt intr-un corp de cladire unde se afla doar clase pregatitoare si I-a, dupa-amiaza nu intra nimeni in clasa lor.
Doamna este super! Am aflat ca fostii ei elevi au plans la despartire si asta mi s-a parut cea mai buna recomandare. Are in jur de 42 ani, este vioaie, mereu zambitoare, marti a venit costumata si cu codite (cei mici erau super incantati). I-a asteptat cu cate o carte de colorat si un ou Kinder.
Fiica-mea mi-a declarat ca ii place la scoala mai mult decat la after, ma ajuta sa ii pregatesc ghiozdanul seara, e super incantata. Sunt si la ea doi copilasi care au plans in prima zi dar azi deja erau OK. Nu stiu cum au facut impartirea pe clase, daca au tinut cont de varsta dar fiica-mea e cea mai inalta (cu toate ca e ca mai mica de varsta, are doar 5 ani si 3 luni).
Au primit si manualele (de la Aramis, contra cost-parca spuneau ca vor fi gratis?), ne-au dat si lista de rechizite (cele uzuale, nici o cerinta deosebita). Vom strange bani pentru calculator, imprimanta are doamna de la seria cealalta. Fondul scolii este 20 lei.
Cam atat pana acum, sper ca si in cntinuare sa fie la fel de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Si-al meu copil s-a acomodat f bine...dupa ce in prima zi a fost dezamagit ca au fost degeaba la scoala (doar si-au spus numele si-atat..) Deja a avut sport, engleza ( am inteles ca a venit doamna cu o marioneta si le-a spus si 2 povesti pe care mi le-a redat in intregime), azi au avut si ora de religie ..a fost incantat ca le-a spus tot o poveste cu un baietel care era cam lenes iar tatal lui muncea foarte mult. Pe strada a vazut un copil cu ghete noi si frumoase si i-a cerut si el tatalui o pereche. Tatal lui i-a spus ca trebuie sa-l ajute ca sa le obtina... asa ca l-a trimis sa pazeasca lanul de grau da' el a adormit si l-a mintit pe tatal sau ca a pazit... pana la urma a zis sa-si indrepte greseala si s-a dus iarasi in lanul de grau unde a gasit ghetele cele noi iar copilul s-a simtit rusinat pentru ca si-a mintit tatal. Si apoi mi-a zis ca de exemplu si ei pot face fapte bune.. sa isi ajute parintii ..de ex. sa duca gunoiul si apoi sa fie recompensati. Asa ca mi-a cerut sa-i dau si lui o "treaba"...si ca tot a pomenit...l-am trimis sa duca gunoiul (noi stam la curte) si la intoarcere i-am multumit si l-am pupat.

Dimineata se trezeste dupa ce suna ceasul...seara si-l pune singur si se ridica rapid sa se pregateasca de scoala.
La ore este atent, e captivat... ba mai mult cica trece timpul prea repede.

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

MONICA70 ARE NEVOIE DE NOI

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Lorikay: din ceea ce ai descris tu trag concluzia ca suntem in aceeasi scoala, fosta 174, dar in clase diferite...Fetita mea este la A.
Si eu sunt multumita de invatatoare. Are peste 25 de ani de experienta, desi e tanara. Alexia e incantata. E inca in faza in care isi doreste sa se imprieteneasca cu colegii si se straduieste in sensul asta. Au adus o jucarie de-acasa zilele trecute si fiecare copil, de la catedra, a prezentat jucaria colegilor. Manualele sunt tot de la Aramis.Am remarcat ca unul dintre autorii manualului de matematica este A. Calugarita. S-a adaptat si ea la cerintele pietei :))

Succes in noul an!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri2007 spune:

Buna!

Incep prin a multumi lui Lala si celorlalte fete care mi-au raspuns referitor la varsta de inscriere la pregatitoare.
Pare ca balanta inclina mai mult (cel putin in cazul baietilor) spre a-i da peste 6 ani sau oricum foarte aproape.
Am vazut insa ca sunt si cazuri de copii foarte bine adaptati si incantati la varste mai mici 5 ani si 3 luni parca la Lorikay.
E clar ca trebuie sa stii tu ca parinte sa iti evaluezi foarte bine colpilul si capacitatea sa de adaptare. Lorikay pe tine ce tea determinat sa alegi pregatitoarea la varsta aceasta?

Zi buna la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaionela spune:

Si noi am inceput sa lucram dupa caiete. Cand le-am intrebat cum sunt caietele mi-au spus"unele galbene, unele verzi si unele mov"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Si noi tot dupa caiete de la Aramis lucram.. azi au inceput sa lucreze in ele.

Da' pana la urma nu era vorba ca ne vor da manuale gratis? se pare ca doar ne-au trombonit... in rest nu ne-au dat decat niste creioane colorate si niste cuburi... asa imi spusese Doamna

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

MONICA70 ARE NEVOIE DE NOI

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celena2 spune:

Pot sa spun ca m-am mai linistit in legatura cu d-na pentru ca am vazut ca se ocupa de copii, isi da interesul iar micutii chiar o indragesc. Pana acum au interpretat povesti, pe roluri, iar fiica-mea a fost super incantata. Ii mai scoate si in curtea scolii pentru putina miscare. Dimineata, pitica abia asteapta sa mearga la scoala, asa ca se pare ca doar mami are o problema .Am avut sedinta ieri, fondul clasei 50 RON, caiete speciale 25 RON, o lista de rechizite care nu m-au dus la mai mult de 60 RON. Orarul: de 2 ri pe saptamana spaniola si educatia fizica si o data pe saptamana religie,in rest scriere, matematica, cunoasterea mediului etc... cele pe care le faceau si la gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

celena, ma bucur ca te-ai mai linistit; am crezut ca vorbim de aceeasi d-na, cand ai scris ca au iesit afara,povesti pe roluri...la noi d-na nu este inv/ed la baza, dar am vazut va iubeste copiii si acestia vad ca s-au atasat de ea; vedem mai departe metode de predare, implicarea in pregatirea materialelor didactice si varietatea lor...deocamdata raspunsul fetei la cum a fost la scoala ?"grozavia"
teolinda, pai nu era fara manuale? ca asa au zis, pregatitoarea fara manuale...avem si noi si caiete speciale, toate cumparate de noi;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaionela spune:

Noi nu lucram dupa ARAMIS, dar nici nu stiu dupa ce... Nu am reusit sa vorbesc cu educatoarea , sa vad dupa ce manuale lucreaza...
In legatura cu rolurile, cred ca face parte din programa, pentru ca si ale mele au facut acelasi lucru. In plus au zis ca au scris pe niste caite litere, cum le cheama, numele partinitilor.
Noi avem in fiecare zi cate 4 ore. Matematica si cunoasterea mediului, Comunicare, Religie, Engleza , Sport , Muzica, Tehnologie .
Si noi sutem incantate momentan, am inceput sa ne trezim dimineata fara probleme, si sa nu mai intarziem... Ceea ce este un pas inainte...

Mergi la inceput