Clasa PREGATITOARE 2012-2013 (8)
Raspunsuri - Pagina 13
Natasa spune:
DIn pacate nu au invatatoare suficiente pentru clasa pregatitoare. La fi-miu in scoala (el trece in clasa a 2 a) directorul ma intreba disperat daca nu stiu vreo invatatoare iesita la pensie pentru ca au o clasa descoperita. Urma sa se duca la inspectorat sa intrebe ce face, asta cu 2 zile inainte de inceperea scolii. Asa e cand faci lucrurile fara cap si doar de dragul de a le face, experimentand pe copii!
dianad spune:
Degeaba cadre didactice si parinti au spus ca nu e bine sa fie mutata grupa pregatitoare la scoala, funeriu a tinut-o pe a lui. Singurul lucru bun pe care l-a facut a fost introducerea camerelor la examene. Si acum vad ca si in clase.DianaD & Alexandru 12 04 2006www.snapped.ro
Celena2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dianad La scoala lui Alex nu se stie nici macar la ce invatatoare va fi. Saptamana trecuta mi s-a spus ca se va afisa saptamana aceasta, luni ca se va afisa azi, azi dimineata ca se afiseaza dupa-amiaza si evident ca la ora 16 nu era nimic. mai merge cineva la scoala 97? V-a fost ceruta la scoala fisa de evaluare psiho-pedagogica? daca da, cand ati cerut-o la gradinita? Eu am senzatia ca ma gasesc in plin absurd: educatoarea mai intai imi spune ca trebuie eu sa xeroxez formularul-fisa, apoi ca ea a facut aceste fise in iunie pentru copiii ai caror parinti le-au solicitat, ca acum nu prea are timp ca are copii de grupa mica (4-5 pe zi, vreme de 2-3 ore pana pe 17 septembrie, multi...), ca directoarea nu ar mai fi de acord cu eliberarea acum a fisei. Eu stiam ca evaluarea se face pentru toti copiii, indiferent daca parintii solicita asta sau nu. DianaD & Alexandru 12 04 2006 www.snapped.ro |
La noi la gradi, fisele de evaluare psiho-pedagogica au fost facute inca din noiembrie anul trecut. Dupa primul semestru s-a facut o prima evaluare de catre d-na educatoare, iar parintele a semnat fisa. In iunie, la sfarsitul anului, d-na educatoare a evaluat copilul si pt. semestrul II, a completat fisa, d-na directoare a semnat-o apoi aceasta a fost inmanata parintelui pentru a o depune la secretariatul scolii la care a fost inscris copilul (impreuna cu fisa medicala de la gradi si avizul medicului de familie prin care se arata ca este apt de scoala). Noi am depus acest dosar la sfarsitul lunii iunie.
Ref. listele cu repartitia pe clase / invatatoare, astazi vom sti cu siguranta ce si cum
Yagmur spune:
La noi din 3 clase de pregatitoare, 2 sunt cu invatatoare mai vechi, iar clasa fiului meu cu invatatoare noua. Care are in spate doar 2 ani experienca ca si educatoare la gradinita.
Sper sa fie bine, desi ma intreb cum va fi din clasa 1.
Dosarul medical si fisa psiho-pedagogica le-am dus de luna trecuta.
Deschiderea luni la ora 9.
In rest nu stiu nimic. Nici de uniforma, nu am vazut cum arata clasele, baile etc, etc. Yagmur si Luca
dianad spune:
S-au afisat clasele. Avem titulara cu 9,80 la examen , 15 ani experienta si absolventa de liceu pedagogic. Deschiderea si la noi luni la ora 9.Nu am fisa psihopedagogica nici acum.DianaD & Alexandru 12 04 2006www.snapped.ro
denis_en spune:
Si la scoala 190 s-au afisat clasele. Fiul meu este la dna Cristea Monica.
imi puteti spune ceva despre dansa, va rog?
dianad spune:
nu a fost la concurs anul acesta, nici pe suplinire mai veche nu eprobabil e titulara mai veche a scoliiDianaD & Alexandru 12 04 2006www.snapped.ro
Lorikay spune:
[quote]citat din mesajul lui denis_en
Si la scoala 190 s-au afisat clasele. Fiul meu este la dna Cristea Monica.
imi puteti spune ceva despre dansa, va rog?
[/quote
I-am gasit profilul pe un site de joburi:
-a absolvit Liceul Pedagogic in 1988
-este invatatoare la scoala 190 din 1991
Nu stiu cat te ajuta, dar decat nimic...
dianad spune:
Absolventele de liceu pedagogic sunt, de obicei, foarte bune din p.v. profesional. Nu e nici foarte tanara si lipsita de experienta, nici cu gandul la pensie. As spune ca ati avut noroc :).DianaD & Alexandru 12 04 2006www.snapped.ro
Celena2 spune:
Noi n-am avut noroc. Din cele 3 clase de pregatitoare, 1 a fost preluata de o invatatoare din scoala (cls.A), foarte solicitata, a 2-a a fost preluata de alta invatatoare de 35 ani venita din afara scolii (cls B), iar la C au adus o invatatoare foaaarte tanara (cel putin asa circula zvonul), iar noi am avut ghinonul sa "picam" la ea. Fiica-mea este foarte entuziasmata ca de luni incepe scoala, ca va fi in clasa cu cativa cunoscuti din gradinita, iar eu nu stiu cum sa-mi mai ascund mahnirea si sila fata de acest sistem. Pe lista d-nei care a luat clasa A, trei sferturi din cei inscrisi nu apartin de scoala, au venit cu vize de flotant si cu atentia cuvenita si au intrat la d-na mult dorita (cunosc persoanele pt. ca au facut gradinita impreuna). Una din clase (mai mult ca sigur C, voi vedea luni) va fi la etaj, unde nu sunt gratii la geamuri si unde mai mult ca sigur se vor intersecta cu clasele mai mari. Deja ma gandesc foarte serios la transfer dupa semestrul 1, chiar de-ar fi ca de aceasta data sa-mi calc prinncipiile si sa dau spaga sau sa-mi fac viza de flotant. Imi mai ridica moralul doar faptul ca in clasa vor fi totusi copii de conditie foarte buna (cel putin cei 7-8 pe care-i cunosc, din totalul de 26)si acomodarea se va face usor.