Clasa PREGATITOARE 2012-2013 (8)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Mie mi-a zis invatatoarea ca NU-mi trebuie aviz epidemiologic, ci doar fisa medicala de la gradi.
Eu nu-nteleg de ce nu or fi reguli la fel peste tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Celena2
ca nu-mi trebuie avizul epidemiologic in prima zi.

Roli si Celena a primit acelasi raspuns: nu este nevoie de aviz epidemiologic in mediul scolar.
Acesta este cerut numai la gradinite.

In schimb, la prima sedinta, va vor spune ca veti avea nevoie de un aviz de la medicul de familie cu precizarea : APT PENTRU SPORT.

Acest tip de aviz trebuie adus de orice scolar ce are in programa disciplina : educatie fizica.

Si banuiesc ca aceasta exista chiar si la clasa pregatitoare.
Daca nu exista atunci va va trebui acest tip de aviz in fiecare an scolar incepand cu clasa I pana la terminarea liceului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celena2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D
In schimb, la prima sedinta, va vor spune ca veti avea nevoie de un aviz de la medicul de familie cu precizarea : APT PENTRU SPORT.

Acest tip de aviz trebuie adus de orice scolar ce are in programa disciplina : educatie fizica.

Si banuiesc ca aceasta exista chiar si la clasa pregatitoare.
Daca nu exista atunci va va trebui acest tip de aviz in fiecare an scolar incepand cu clasa I pana la terminarea liceului.

Merci mult, chiar n-aveam habar de acest aviz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Nici noua nu ne-au cerut aviz epidemiologic in schimb au spus ca va trebui sa duc dosarul de activitati de la gradinita (cel in care se afla toate fisele, desenele, etc facute la grupa mare).
Secretarele sunt destul de comunicative, am aflat si numele invatatoarei-Rodica Velicu. Daca o cunoaste cineva si imi poate da ceva informatii as fi recunoscatoare. Anul trecu a avut clasa aIVa D in scoala 174. Pana la urma, ceea ce ne-au spus la inscriere chiar s-a facut: clasele pregatitoare au fost preluate de invatatoarele vechi, din scoala si au adus invatatoare noi pentru clasele I.
Am intrebat si de deschidere si mi-au spus ca nu au primit inca nimic oficial, abia vineri vor sti daca se face sambata sau luni (eu sper ca luni).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaionela spune:

Concluzia unei dintre fetite mele, dupa doua zile de scoala:
" Mami, mie imi place la scoala, este foarte usor..., ne jucam desenam si facem fise mai usoare decat la gradi. Ce frumoasa este scoala!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Astazi am vorbit si noi cu invatatoarea, pare OK, ne-a spus ca programul va fi ca cel de scoala insa 25 de minute din ora va fi dedicata jocului. Uniforma este obligatorie.

cu bancuta s-a rezolvat, au comandat alta la firma care a facut mobilierul. Deschiderea este luni la ora 8.30...am emotii :D...

"Daca-ti place o poezie/ Voteaza ca sa se stie"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaionela spune:

Am vorbit si eu astazi cu invatatoare lor. Am inteles ca o sa se puna accentul pe jocuri s cel mai important este ca nu au voie sa lucreze pe caiete tip....
Astea mici mi-au spus" mami ste ca la gradinita, numai ca avem uniforma si un clopotel care suna, cand se termina ora.."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

La scoala lui Alex nu se stie nici macar la ce invatatoare va fi. Saptamana trecuta mi s-a spus ca se va afisa saptamana aceasta, luni ca se va afisa azi, azi dimineata ca se afiseaza dupa-amiaza si evident ca la ora 16 nu era nimic.mai merge cineva la scoala 97?V-a fost ceruta la scoala fisa de evaluare psiho-pedagogica? daca da, cand ati cerut-o la gradinita? Eu am senzatia ca ma gasesc in plin absurd: educatoarea mai intai imi spune ca trebuie eu sa xeroxez formularul-fisa, apoi ca ea a facut aceste fise in iunie pentru copiii ai caror parinti le-au solicitat, ca acum nu prea are timp ca are copii de grupa mica (4-5 pe zi, vreme de 2-3 ore pana pe 17 septembrie, multi...), ca directoarea nu ar mai fi de acord cu eliberarea acum a fisei.Eu stiam ca evaluarea se face pentru toti copiii, indiferent daca parintii solicita asta sau nu.DianaD & Alexandru 12 04 2006www.snapped.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Diana - fisa se face pentru toti copii. Mie mi-au dat-o la sf. gradinitei. Cand l-am transferat acum la scoala mi-au cerut fisa psiho-pedagogica.
Nici la noi nu s-au afisat invatatoarele la pregatitoare.Am trecut ieri pe la scoala si era afisat doar pt cl . I-a. Culmea...am dat nas in nas cu o fosta colega din liceu care e asistenta medicala la scoala si mi-a zis ca nu au cadre. Azi m-a sunat abia dupa 18:00 si mi-a spus ca s-a intrunit consiliul de administratie... si ca vor face listele cu copii si ca s-au prezentat la post invatatoarele pe care le asteptau iar maine vor fi afisate. Ma duc maine sa vad unde ma repartizeaza.

Luni dimineata la 8:30 avem deschiderea.

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

MONICA70 ARE NEVOIE DE NOI

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

acum s-au repartizat suplinitoare si pensionare...vai de noiDianaD & Alexandru 12 04 2006www.snapped.ro

Mergi la inceput