Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 2

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Maya si Anastasia la multe lunite!
La multi ani Stefan de dorinutza!
Dia_tm , multumesc pt raspuns. Felicitari pt bilantul de 1 luna si plimbareli placute sa aveti

Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_d_i spune:

monna3
multumim ca ne-ai adaugat pe lista .
Am vb cu pediatra si ne-a recomandat Reflor si Gripe baby water pentru colici si scaunul moale (facut de la Infacol). Acum doarme puiul meu si pot sa mai scriu si eu cate ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

si eu o am pe tanti tot prin recomandarea cuiva (de la serviciu), imi ia 70 ron/zi, geamurile le spala cand se murdaresc, uneori saptamanal, alteori la 2 sau 3 saptamani, iar cand imi calca ii mai dau ceva in plus, 20 sau 30 RON, in functie de "cantitate".

wow, ronina..55kg! cate aveai cand ai ramas gravi? eu de cand am venit de la maternitate nu am mai dat jos decat maxim 2kg..burtica s-a mai retras, dar tot e maaare si lasata . mie ginecologul mi-a zis ca dupa cezariana sa am rabdare 3 luni pana sa incep cu abdomenele, asa ca stau cumintica si rabdatoare, mai ales ca a trecut si botezul..ba chiar dovada suprema de curaj e ca merg sambata la piscina unor amici ...mi-am luat insa costum intreg pentru ocazia asta, recunosc, sa nu ii sochez prea rau.

dia, pe mine fata deja ma fixeaza cand mananc...si baloseste, de ma face sa inghit cu noduri uneori...cred ca o sa fie pofticioasa ca mine (din pacate)

meg,dematei(9.02.2007) si Ana (7.03.2012)

"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)

Mergi la inceput

dana_cp
- ziceai ca te supara soacra... si pe mine m-a scos din minti a mea chiar in primele zile dupa ce am ajuns acasa de la maternitate. Am vrut sa o dau afara din casa. A inceput sa traga de dulapuri si canapele, sa spele, sa stearga praful, sa redecoreze casa, sa mute hainele din dulapuri...ca de...nu erau ok in ordinea aia (A MEA!!!).....Tre sa mentionez ca nu locuieste cu noi. I-am acceptat sederea cateva zile ca sa se poata bucura si ea de micut( sa-l ia in brate, sa-l giugiuleasca, etc) Si ea?!!!
Daca mai e cineva interesat de o persoana care sa faca curat prin casa....vorbesc cu soacra

Mergi la inceput

dana, fu domnul tau la "prima evadare" ieri?

Mergi la inceput

azi e randul meu sa fiu vorbareata: a facut cineva infanrixul hexa la 2 luni? ceva reactii adverse? ana vad ca are putina febra si e cam turtita....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

Si eu ma gandeam ca raman cu burta cine stie cat timp, spre surprinderea mea intr-o saptamana dupa operatie era retrasa de parca nici nu nascusem si am dat jos vreo 12, 13 kg dar mai am cateva pana ajung la cat aveam inainte dar nu imi bat capul pt ca sunt bine, ma incap hainele.

Karina 07.04.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_cp spune:

Meg, dap, a fost la prima evadare si s-a intors mucificat Dar cica a terminat printre ultimii 200 or so.. A fost si George?

Adi, eu nu-s blanda de felul meu.. deloc! I-as fi spus cu tot respectul soacrei sa se potoleasca pt ca altul e motivul vizitei, nu sa scotoceasca peste tot.

Mergi la inceput

megbeng
din cate stiu eu, reactiile postvaccinale sunt considerate normale ( nu trebuie sa apara, dar daca totusi se intampla...sunt trecatoare si in general nu pun probleme). Organismele vii reactioneaza diferit, de aceea unii bebei fac febra sau la locul inocularii vaccinului poate sa apara o mica roseata, umflatura, stare generala modificata, etc. Eu zic ca nu trebuie sa-ti faci griji.Multe mamici refuza vaccinarea copilului, dar, personal, cred ca e o greseala.

Mergi la inceput

Dana_cp - eu sunt o fire ffff calma, dar pana la urma mi-am iesit si eu din ''carapace''. Am inceput sa tip la ea dintr-o data, a ramas muta. Sa nu mai zic ca in tot timpul ala imi zicea intr-una ca trebuie sa fiu calma (in perioada asta de inceput cu bebe), sa nu ma supar, sa nu fac efort fizic, bla, bla, bla
Nu te mai supara nici tu pe a ta soacra...cred ca asta e solutia >ignorarea totala<. La mine functioneaza de atunci. Zici da, da si uiti ce ti-a spun. Si gata stresul.

Mergi la inceput