Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 2

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

buna seara

bine v-am gasit in casuta noua,e primul msj care il scriu aici,sper sa nu fie ultimul ,cum timpul e asa putin acum..

felicitari JD si TITI cam tarziu e drept

eu nu reusesc sa intru prea des,amm avut si noi botezul sambata a fost frumos,Maya a fost cuminte petrecerea a fost reusita.la baita nu a plans a aadormit dupa ce a scos-o din apa.In rest,suntem ok,la 2 luni avem 5,700 gr si 58 cm,papam lp si tatuca dormim noaptea destul de bine,ne trezim o data pt masa si schimbat,doar ziua avem probleme cu somnul,se si vede,nu am timp nici sa mananc cateodata.
Maine avem vaccinul,mi-a ajuns foaia acs azi si maine trebuie sa ne prezentam pt vaccin,ce ma enerveaza ca e de pe o zi pe alta si nu sunt pregatita sufleteste.Speram sa trecem cu bine.

am cateva intrebari,dupa vaccin face febra mereu?oi fi eu o mama nepasatoare,dar nu am nici un un paracetamol pt copii in casa sau ceva pt febra,trebuie sa iau macar preventiv?
si apoi cati ml papa bebii vostri?eu i dau 90 ml acum si sanul,inainte ii dadeam 120 plus sanul dar era agitata rau,cred ca de prea mult,acum e mai linistita dar mie frica sa nu se sature,avand in vedere ca ziua nu imi doarme..??
Dara si fetele care dau lp cati ml le dati?si la ce interval de timp?
Maya mananca la 3 ore,uneori la 4,noaptea la 6 ore,nu prea are un program fix nici acum,sanul nu mai zic ca e mai mult de gustare la fiecare ora minut..cand vrea.

am citit si capitolul trecut,nu prea am retinut
joi am ai eu controlul de 6 saptamani,care au devenit 8,apoi ne apucam de sport ca nu se mai poate..burta mea arata ca un jeleu moale

pt fetele care au facut vergeturi in timpul sarcinii,printre care si eu,am auzit de la o cunostinta ca untul de karite ar face minuni,doar ca e cam scump,la mine e 20 euro 100 ml,eu amd at comanda si icerc va zic daca apar rezultate.

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Din capitolul soacre:

-"da-i drumul in cadita ca noi asa faceam..."
-"nu lasa peste noapte rufele copilului pana la botez la uscat , ca nu's ce se petrece...
-de ce-i dai ceai?
-"nu suport sa-l aud cum il lasi sa planga, n-am mai vazut mama ca tine"
-n-a auzit de decalotare cu toate ca are 2 baieti

Si etc... probabil va urma...

Asa ca dragele mele, ajunsei sa ma cert cu sotul din aste motive si am zis ca mai bine "ignore" (sfatul tot de la sot)

Va s-a trezit iepurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_cp spune:

Fetelor, scuze dar insist cu intrebarea mea: voi lasati bebeii in leagane/balansoare cu leganat automat? Adica sa doarma in leganatura aia o ora, sa zicem? Oare le cauzeaza?

Sar'na

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Salutare!!!
Dana absentez cu motiv... cununam sambata... deci sunt dupa cumparaturi... si nu mai apuc nici sa citesc... iar cand apuc...degeaba maiu raspund ca a expirat subiectul.
Eu am lasat-o pe cea mare sa doarma in leagan dar dupa ce adormea ii opream leganatul...
Saptamana a inceput nasol...ieri a avut cea mare program de maraieli...iar azi cea mica... abia mai rezist... astept cu nerabdare noaptea dar mi-e frica de ziua de maine...
Saptamana viitoare promit sa stau mai mult de vorba cu voi... pana atunci pupici si zile si nopti linistite la toate va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Dana eu l-am lasat sa se legene, nu l-am oprit. Oricum a dormit in leagan decat de 3 ori.
Strumfy distractie placuta in weekend!
Amy aia cu tinutul hainutelor pe sarma seara dupa asfintitul soarelui o auzisem si eu, cica nu doarme bine bebe :)).

Piticul meu doarme pe pat, nu-mi vine sa cred, el ziua nu doarme in pat ci numai leganat pe picioare sau in brate la mine. Acu i-am dat sa pape si l-am pus pe pat in ideea ca se trezeste si ne jucam dar a adormit profund si doarme deja de 15 min. Record . Tine-i Doamne obiceiul! :D

Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

dana, nu stiu sa fie ceva stiintific dovedit, ca ar fi bine sau rau sa il lasi sa se legene; la ana nu am leagan, dar pe matei il opream la vreo 10 minute dupa ce adormea..asa, instinctiv, nu stiu daca i-ar fi facut rau sa il mai las sa se dea.

ne-a sosit colacelul si a facut ana prima baita in cada mare si i-a placut! yu-huuu!

meg,dematei(9.02.2007) si Ana (7.03.2012)

"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_cp spune:

Multumesc pt raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Strumfy, distractie placuta la nunta!
Dana, noi avem leagan cu vibratii, si vibratiile il ajuta la partzuri, dar nu abuzam, ca scoate bine aerul cand stam la eructat.Nu stiu ce sa-ti zic de leagan, al nostru e balansoar, dar nu-la balansam deocamdata.
Amy, ce mai soacra ai si tu!
Noapte buna!

Miha, mamica fericita de Rares (11.03.2007) si Vlad (02.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Buna fetele!

Danaang, Supermami, Dara: merci de lamuriri, nu stiu de ce pe noi ne-a chemat asa tarziu la eco de sold, dar ma consolez cu faptul ca pliurile par simetrice la Bianca si oricum nu o voi aseza in fundulet pana la eco.
Meg: asa ma gandeam si eu ca ar fi normal sa doarma mai mult. Azi a dormit mai bine, se cunoaste ca era obosita la maxim. Am descoperit insa problema, refluxul acid nu mai e doar silentios in cazul nostru, efectiv ii iese acid pe gurita in mod repetat (e transparent, urat mirositor si uda bine hainuta de pe ea, nu doar zonal cum face laptele, ci se extinde). Cu siguranta o arde pe gat, de aia tot tipa si se tot trezeste Tot de aia banui ca vrea si sa pape atat de des, sa se clateasca putin, desi asta nu provoaca decat producerea din nou de acid si intram in ciclu. E crunt, plange de se inroseste toata si in momentele alea cu nimic nu o linistesc
Nu stiu la ce prostii te referi, nu cred ca ai suparat pe careva.
Monna: wow, ai scapat de 3 kg intr-o luna, congrats!
Sovi: sper sa aibe efect infacolul de uk!
JD: la multi ani inainte cu sanatate! Te cred ca-ti e greu singurica, eu o am pe mama la mine si totusi abia astept sa mi se intoarca sotul din delegatie sa mai fac pauza la tinut bebica in brate ca incepe sa ma omoare spatele.
Tala: auch, pai eu am fetita cu pozitie pelvina, sper sa ma sara totusi problemele de sold ca am destule Ce strengar e David al tau Cred ca Dara zice de tinut cu capul pe umar, cu o mana o tii de sub brat si cu cealalta o bati pe spate, uneori o mai apuc si eu asa pe Bianca.
Gabrielarusu: daca e vesela si vioaie eu nu mi-as face griji, poate e de la caldura.
Buburuza: ufff, sper sa nu fie doar zvon ca eu n-am facut vaccinul, astept 1 iunie. Imi pare rau ca nu te ajuta sotul, dar trebuie facut cumva sa-l trezesti la realitate ca altfel ti-e tare greu.
Lelu: eu folosesc bephanten la fiecare schimbat de scutec. Am si pasta Petrini si Nivea dar au oxid de zinc si nu-mi plac ca albesc si usuca pielea, daca vrei ti le dau tie sa le incerci.
Amy: si Bianca tipa la baita la 37-38 grade apa pana am coborat temperatura la 34-35, acum e un deliciu. Trebuie sa ma mai prind ce nu-i place dupa baita, cand o sterg si imbrac.
Wali: ma bucur sa te mai citesc Nu stiu ce sa zic de vaccin, eu acum merg oricum pe mana pediatrei si astept iunie sa vad cum e. Si Bianca casca si se intinde, mai ales dimineata.
Nico4u: bine ai venit!
A_d_i: eu ausizem ca uleiurile Jonson ar putea produce alergii, incearca sa nu-l mai folosesti o vreme sa vezi daca e vreo diferenta
Magddalena: felicitari pt botez!
Dana: mie nu-mi adoarme in leagan, dar si daca ar adormi as opri leganatul, ca la mine se opreste incetinel nu brusc. Insa nu stiu cum e recomandat, n-am studiat.

Pfiu, ce mult am scris. Am inceput mesajul pe la pranz si abia acum am apucat sa-l termin Daca o tine naravul pe Bianca la fel ca in ultimele zile, presimt ca voi scrie tot mai rar si tot mai putin personalizat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

tala, asa cum ai spus si tu.. sunt pe aici.. dar nu am nimic important de spus de cele mai multe ori.
nu mai stiu daca am scris asta sau nu (tind sa cred ca nu). am fost la controlul de 2 luni si la vaccin. noi am optat pt cele gratuite. mi s-a explicat care e diferenta si am decis sa le facem pe alea.
pe 10 mai, la fix 2 luni.. Alexia avea 4300g si 56cm (fata de 3600g si 51cm la 1 luna). multumitor. ea mananca, dar nu se ingrasa. consider ca e un copil care se dezvolta normal. ea mananca Nan, 130ml la o masa.
luam Protectis o data/zi (3-5 picaturi). apropo de Protectis.. cat le dam la bebei?
botezul il avem pe 27 mai.. asa ca ne pregatim.
Lelu, noi facem baita zilnic. parul il spalam la 2 zile. dimineata o spal pe fata cu ser fiziologic si tampon de vata.
monna, felicitari pt super Andi de 2 luni!
irinaelena, eu am patit ce povestesti tu cu caca. o schimbam pe Alexia si s-a gandit ea sa faca caca. a facut pe mine, pe paturica, peste tot..
dara, eu bentite ii iau Alexiei din Kiabi.
fetele, Alexia uneori misca capul repede repede dreapta-stanga (treaza fiind). ce stiti despre asta?
tot discutati de ras si chitait. pisica mea rade la mine cand ma maimutaresc la ea, insa cand vine tati acasa rade la el degeaba. sunt geloasa
de chiuit.. chiuie, gongane, tipa.. cand vorbesc cu ea parca mi-ar raspunde. e un deliciu. cam de 1 saptamana face asta.
dana, da. eu am prb mari cu spatele si mijlocul. cu spatele aveam dinainte.
danaang, minimum 42 zile de postnatal trebuie.
am observat azi la Alexia o chestie. se invineteste in jurul guritei. prima data am crezut ca mi se pare. imi sarise inima. acum 30min la fel.. i-am dat sa manance si si-a revenit. aveti idee ce e asta?
ma duc sa mai recuperez cititul. sper sa fiti vreuna online si sa primesc un raspuns la cele bolduite. multumesc

Mirela, mami de Alexia

Mergi la inceput