Deodorant pentru...copii?
Raspunsuri - Pagina 2
szivarvany spune:
La linkul dat de glimmer scrie antiperspirant, apoi in descriere scrie ca nu impiedica transpiratia.
Mirela, multumesc si eu de raspuns, am sa ma uit in DM, doar sa ajung odata pe acolo.
Tot la DM au marca proprie sub numele de Alnatura, daca am inteles eu bine, tot fara aluminiu/alcool.
_
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
glimmer spune:
Citat: |
citat din mesajul lui szivarvany La linkul dat de glimmer scrie antiperspirant, apoi in descriere scrie ca nu impiedica transpiratia. |
Acum am vazut ca scrie, chiar si pe ambalaj, "Antitranspirant", este o "versiune" noua a deodorantului pe care il foloseam, insa la "explicatii" scrie ca nu inhiba transpiratia. Nu am apucat sa folosesc produsul nou, la ingrediente nu este absolut nicio diferenta fata de vechiul deodorant care arata asa si care sigur-sigur nu inhiba transpiratia.
Oricum, deodorantul, folosit singur, neavand aluminiu, nu este eficient pentru multe ore impotriva mirosului care poate aparea la axila din cauza transpiratiei. Insa in combinatie cu bicarbonatul, nu apare niciun miros urat toata ziua.
szivarvany spune:
Si eu as vrea sa gasesc ceva safe pe piata pt fi`mea, care sa fie sigur 100% ce scrie pe ambalaj.
(Pana atunci o ung cu alifia home-made macar stiu ce am pus in ea)
_
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
glimmer spune:
Cel care combate mirosul neplacut este bicarbonatul. Se poate aplica si umezind pielea cu apa pur si simplu sau incorporat intr-un gel simplu sao o crema si tot are efectul de a neutraliza transpiratia.
emushi spune:
multumesc mult pentru raspunsuri!
deocamdata m-am hotarat sa folosesc bicarbonatul pana fac reteta homemade ( szivarvany)...si mai caut intre timp si prin farmacii.
de la vichy am avut si eu antiperspirant, foarte bun intr-adevar, dar nu as pune pe copil pentru ca nu ma intereseaza sa ramana pielea uscata (la varsta asta, ca pt mine era ok) ci sa nu miroasa...
mami cu doi strumphi poznasi - Miruna (18.09.2005) si Andrei (13.07.2010)
ralucutza77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui szivarvany http://sideris.ro/blog/frumusete-bio-organica/ponturi-ingrijirea-pielii/un-foarte-eficient-deodorant-homemade/ aici reteta facuta de mine poate te ajuta !_Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici, inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana, botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP. |
szivarvany spune:
Eu am luat bicarbonat alimentar care mi s a parut foarte fin.
Uleiuri cred ca merge ce iti place ca si combinatie sau pui doar portocal.
La grame mie cele 5 linguri de unt au fost egale cu cele 100 g din borcanas.
Si tot acolo am turnat inapoi compozitia finala si a iesit plin-ochi.
_
szivarvany spune:
Noi foloseam Farmec la vremea aia Acum foloseste don`soara in functie de nuanta, nu de firma ... :D
_