anunt oferta munca- e legal asa ceva?
Raspunsuri - Pagina 8
marius spune:
Mai - sedeti mumos cu discutiile ca trecem pe partea aialalta. Prieteni, prieteni dar ... fara off side.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
crystall spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eumada Rall bravo tie ca esti femeie si tanara.Bucura-te.Stiu si eu cum e sa te loveasca viata dur,in ce iubesti cel mai mult. |
Pai aia e, ca din pacate n-ai invatat nimic din lovitura vietii.
Ca aspectul fizic, si sanatatea se pot duce intr-o clipa pe apa sambetei. Si ce ar fi de facut atunci.
Macar sa devii ceva mai putin superficiala, si ceva mai cu picioarele pe pamant.
ocebine spune:
citat din mesajul lui marius Poate este si o doza de automatism. Insa remarc si o doza din partea ta in a vedea cat este de rau in Romania si ce bine este de cand ai plecat tu in tara X(nu esti singura). Apare si la tine un oarecare trend... eu asa am sesizat in aproape fiecare mesaj postat de la primul la ultimul. Si ca sa nu mai tot batem apa in piua intrebarea era daca este legal? Raspunsul ramane este absolut legal. Sunt cerinte directe ale unui angajator vis a vis de un posibil angajat in legatura cu o pozitie bine definita in firma lui. Cum e in tara X sau Y sau Z, ori ce experienta de viata are T sau M sau L este complet irelevant. www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor! Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
Absolut legal era si acum citeva zeci de ani segregarea sau daca mai mergem mai mult inapoi, sclavagismul.
Absolut legal era ca femeile sa nu aiba drept de vot.
Absolut legal era ca o femeie sa nu detina proprietate.
Absolut legal era ca si sotul sa-i traga nevestei o mama de bataie.
Cind si unde te revolti? Cind si unde schimbi o lege proasta?
A, am uitat...daca te avantajeaza, inchizi ochii. Totusi, ca tata de fete, ma asteptam la mai mult.
N-are de aface locul de rezidenta in discutie...chiar deloc. Am inteles ca e legal, dar este bine si de incurajat?
marius spune:
Atata vreme cat este legal reprezinta vointa majoritatii. Asta este o forma de democratie.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
ocebine spune:
citat din mesajul lui marius Atata vreme cat este legal reprezinta vointa majoritatii. Asta este o forma de democratie. www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor! Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
Sint perfect capabila sa intelg conceptul "democratie"...dar tie, iti spune ceva cuvintul "progres"????
Rufus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ocebine
A, am uitat...daca te avantajeaza, inchizi ochii. Totusi, ca tata de fete, ma asteptam la mai mult. |
Ca tata de fete (eu) cred ca esti nedreapta. Insinuezi educarea (sau lipsa ei) in spiritul (scopul) valorificarii nurilor fetelor noastre. Efectul este sporit de alaturarea afirmatiei pe langa sclavagism, segregare, votul si altoitul nevestei.
Si nu este deloc asa.
Cand si unde te revolti? Iti spune clar democratia aia, pe care spui ca o cunosti.
Rufus, Tora si iadele
ocebine spune:
Rufus, cred ca era locul lui Marius sa dea replica...oricum, apreciez solidaritatea intre tati
E OK daca nu sinteti de aceeasi parere cu mine. La fuste scurte (in detrimentul profesionalismului si corectitudinii) inainte!!!!
"Majoritatea" poate fi periculoasa...depinde in ce timp si locatie te nasti.
marius spune:
citat din mesajul lui ocebine Rufus, cred ca era locul lui Marius sa dea replica "The surest sign of intelligent life in the universe is the fact that none of it has tried to contact us". Calvin and Hobbes |
Asta "te mananca" pe tine defapt?
eumada spune:
Marius,Marius....
Da` fiindca veni vorba,de ce e incompatibil profesionalismul cu decolteul si picioarele frumoase?
marius spune:
A se vedea nevasta-mea de exemplu
Sau Ioana care chiar daca are 16 ani o depaseste pe mama ei pe toate planurile.