anunt oferta munca- e legal asa ceva?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

la un moment dat nu mai ai pic de empatie.

Ei, macar cu asta suntem de acord.
Sper sa nu functioneze Karma in cazul tau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papelusca spune:

Vad ca incet, incet se ajunge la ce am simtit eu ieri cand am citit primele raspunsuri. Se creeaza doua tabere : a celor din Romania si a celor care traiesc in strainatate de ceva vreme. Poate asa erau anunturile si acum 10 ani in Ro, dar lipsa mea de experienta si varsta nu au facut sa ma socheze un asemenea anunt. Acum in schimb, sunt foarte indignata! Nu e legal aici nici sa intrebi nici sa spui varsta, sexul, starea civila (am vazut asta mai ales in Cautari Oferta Lucru, dar si in Oferte Munca « persoanele casatorite sunt avantajate » ), aspectul fizic, orientarea sexuala etc. Pacat ca in Romania mai merge inca asa ceva, dar inteleg ca oamenii asa au fost obisnuiti si accepta.

A_Iulia, ai si tu dreptate, dar corect ar fi ca angajatorul sa evalueze cv-urile strict din punct de vedere al calificarii si capacitatii candidatului, la fel si la interviu… acum, ca din cei mai buni o alege pe cea cu fusta scurta treaba lui, dar din start sa citeasca in CV ca persoana lucreaza de 20+ ani si sa calculeze ca e prea « coapta » pt el/ companie, e nasol. Nu spun, exista si exceptii, dar ar trebui sa ramana exceptii, si nu sa devina norma.

Si ca sa vedeti cat de tare se schimba mentalitatea dupa ce traiesti intr-o tara mai civilizata (fara a ofensa pe nimeni, va rog)- sotul meu, dupa ce i-am citit anuntul, a spus imediat ca poate seful vrea de fapt o amanta, sau ca firma e o acoperire pt un alt fel de afacere , in nici un caz dispecer. Deci suna ciudat…

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Poate este si o doza de automatism. Insa remarc si o doza din partea ta in a vedea cat este de rau in Romania si ce bine este de cand ai plecat tu in tara X(nu esti singura). Apare si la tine un oarecare trend... eu asa am sesizat in aproape fiecare mesaj postat de la primul la ultimul.

Si ca sa nu mai tot batem apa in piua intrebarea era daca este legal?
Raspunsul ramane este absolut legal. Sunt cerinte directe ale unui angajator vis a vis de un posibil angajat in legatura cu o pozitie bine definita in firma lui.
Cum e in tara X sau Y sau Z, ori ce experienta de viata are T sau M sau L este complet irelevant.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:

Peste 20 de ani la aprx 50 nu ma consider baba

Hmmm...la subiectul pe care l-ai deschis nu demult, barbatii +50 erau mosulici...ia ghici, cum se numesc nevestele mosulicilor?

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:

Hmmm...la subiectul pe care l-ai deschis nu demult, barbatii +50 erau mosulici...ia ghici, cum se numesc nevestele mosulicilor?

Rufus, Tora si iadele

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Na' si tu... se numesc sotii de mosulici.... cum ar fi:
www.google.ro/imgres?hl=ro&sa=X&biw=1024&bih=617&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=UEQxxzecKhB9DM:&imgrefurl=http://www.trombon.ro/sci-tech/barbatii-cu-neveste-tinere-traiesc-mai-mult&docid=DyhGbKl229s66M&itg=1&imgurl=http://www.trombon.ro/files/images/4/monica-irinel.jpg&w=213&h=233&ei=e_mxT8iFOs7ktQbY1_i7Bg&zoom=1&iact=hc&vpx=421&vpy=65&dur=1270&hovh=186&hovw=170&tx=98&ty=87&sig=113924938497087553176&page=1&tbnh=130&tbnw=120&start=0&ndsp=15&ved=1t:429,r:7,s:0,i:83" target="_blank">asa
sau
www.google.ro/imgres?start=156&hl=ro&sa=X&biw=1024&bih=617&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=4FK1ro5kfIKmGM:&imgrefurl=http://www.ziare.com/magazin/experiment/barbatii-traiesc-mai-mult-daca-se-casatoresc-cu-femei-mult-mai-tinere-773985&docid=2yOod11uqiqFEM&imgurl=http://tb.ziareromania.ro/Barbatii-traiesc-mai-mult-daca-se-casatoresc-cu-femei-mult-mai-tinere/d28232ad77407b2bd/240/0/1/70/Barbatii-traiesc-mai-mult-daca-se-casatoresc-cu-femei-mult-mai-tinere.jpg&w=240&h=150&ei=xPmxT6iNPM_MswaeyZCmBA&zoom=1&iact=hc&vpx=799&vpy=244&dur=1219&hovh=120&hovw=192&tx=82&ty=79&sig=113924938497087553176&page=9&tbnh=120&tbnw=185&ndsp=21&ved=1t:429,r:10,s:156,i:163" target="_blank">Asa?

Nu fi rau...

Am vazut si situatii inverse unde esti "erik cel cu sanii lasati" maica?

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystall spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:

Rufus, Tora si iadele

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Rufus....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Incep de pe acu` sa am priza la mosulici..Rufus tata,nu spuneai tu ca esti la o varsta anume la acelasi subiect?Ioi,fugi dupa mine pe Dc navigand printre sbiecte...

De ce esti rau?
Eu mi-am furat avertisment pentru un link cu babele....

OFFFF barbatii astia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carra spune:

Eumada,
Deja stim de la MULTE alte subiecte de-a lungul MULTOR ani urmatoarele: esti FOARTE frumoasa, FOARTE desteapta, ai MULTI bani, o casnicie FOARTE fericita, ai facut o facultate FOARTE particulara in care ai invatat MULT mai MULT decat MULTI absolventi ai facultatilor de stat, ai masina FOARTE mare etc., etc., etc. Acum ca ne-ai uimit pe TOTI cu TOATE cele de mai sus (si cate-or mai lipsi din lista), ce-ar fi sa iei MULTE meditatii la urmatoarele materii: MAI MULTA modestie, MAI MULTA empatie si MAI MULT bun simt? Ca sa fie TOATA lumea multumita, iar tu sa-ti (re)capeti o imagine realista a propriei persoane.

PS: Da, ai ghicit, sunt o ofticata urata, toanta si saraca lipita pamantului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:

Incep de pe acu` sa am priza la mosulici..Rufus tata,nu spuneai tu ca esti la o varsta anume la acelasi subiect?Ioi,fugi dupa mine pe Dc navigand printre sbiecte...

De ce esti rau?
OFFFF barbatii astia...

Eu sunt femeie, mai tanara ca tine.
Dupa cum vezi, n-are legatura cu varsta sau sexul pentru a fi iritat de atitudinea ta.

Chiar nu vezi ca viata se poate schimba intr-o secunda? Ca poti sa te impiedici pe strada si sa ramai cu fatza stramba si paralizata? Cum te-ai simti sa fii tratata ca un cetatean de mana a doua, data la o parte, ignorata? Sau ai impresia ca o sa fii mai putin om?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Rall bravo tie ca esti femeie si tanara.Bucura-te.Stiu si eu cum e sa te loveasca viata dur,in ce iubesti cel mai mult.
Raspundeam la glumele baietilor,atata tot,nimic altceva.
Parerea mea e ca trebuie exploatat la maxim ceea ce ne ofera viata si sa folosim tot ce avem de la Dumnezeu.Tot ce avem e un dar de la Dumnezeu si nu putem fi noi mai mari ca El si sa dispretuim ce ne da El.Iar gluma e gluma.

Mergi la inceput