Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (71)
Raspunsuri - Pagina 8
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramonavlas Oana, fotoliu din acela gasesti la Jysk, puteti merge sa-l incercati. La Matei tusea a fost uscata? PS Si eu vreau ceai!!!!! Mami fericita de Raisa - 01.08.2010 29+ |
DA, uscata!
mai dar voi burticile aveti voie ceai verde???
EDIT: da, m-am gandit si eu ca ne-am vazut toata saptamana...dar au fost 2-3 ore maxim pe zi...insa sambata am fost impreuna vreo 10 ore
Miha ceai verde cu flori de cires japonez de la Demmers
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
anca_vlad spune:
Maria a invatat sa spuna cum o cheama cand o intrebi. Meia!
Si cand o intrebi cati ani arem spune doi si arata cu degetelele cu cel mare si aratatorul! e asa scumpa!
A invatat sa cante "nani, nani puiu mami..."; "cotu mami pusor.." inseamna "dragul mami puisor!"
Si tunsa cum este seamana ff bine cu Vlad cand era de varsta ei!
michelle1981 spune:
Ceai verde, da, cred ca avem voie, la Bianca am baut in loc de cafea.
Acum am mai baut si cafea.
Si Bianca zice ca o cheama Bia ca (2 cuvinte). Si canta "oa oa di di da" si "nani nani pui"
De dansat nu mai zic, ca imediat incepe sa se bataie, dar asa cu scheme
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">28+ cu
ramonavlas spune:
Oana, nu e voie ceai verde???? Eu beau de vreo 2 saptamani zilnic!!!!!
Si legat de tuse....aveam noi o discutie despre cresa, virusul se ia in 5 minute daca e, nu cred ca conteaza timpul petrecut impreuna, nu?
Si da o cana de ceai ca suntem aproape....
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
29+
tina_80 spune:
L am culcat pe R si imediat ma bag si eu la nani
Vroiam sa va spun ca aseara am schimbat lenjeria ca R iar a facut pisu in pat si i a venit lui Cata o idee sa l pun in cearsaf si sa l dam utaaaa, nu am mai scapat fetelor de el, cu greu am mers la nani, iar dimineata cand a venit bona ii spunea utaaa, el de atunci vrea numai uta! Aseara il dadeam, el radea, noi radeam si puterile ne lasau. Ma dureau bratele ca doar are 16 kg.
De bona nu sunt pe deplin multumita.
Parca v am spus ca i am facut niste analize lui R si iar are Fe scazut.
Am inceput sa i dau iar cu Fe Hausman.sapt trecuta cand a fost i am spus sa imi aminteasca mereu dupa micul dejun sa i l dam. Intr o zi mi a spus atat
I am mai spus sa i spele cana de apa a lui R in fiecare dimineata si sa o incarce cu apa plata sa o avem pregatita camd iesim la plimbare. Azi cand am iesit afara am intrebat o de cana daca e spalata, apa schimbata si nu era, deci iar i am adus aminte si imediat a spalat o, dar a tb sa stamin usa 2 min.
Oare e imprastiata? Sau dupa 4 zile am pretentii prea mari sa le faca pe toate, am spus sa o Las si sapt asta si dupa sa vedem.
Poate e si greseala mea ca i am spus sa nu se bage f mult pe R ca vreau sa se ataseze intai R de ea dar prin joaca. Ca daca vine si ii spune direct sa l imbrace nu vrea, sa manace nici atat.
R e genul de copil, care vrea sa fie schimbat, imbracat, incaltat, hranit, purtat numai de mine, dar faza cu cana nu are nici o treaba
Mai devreme am calcat de ale noast si hainutzele lui R le am lasat separat. Eu ma bag la somn si sunt curioasa daca n i am spus sa le calce, le gasesc calcate?
Scuze ca v am facut capul calendar dar imi doresc sa fac alegea potrivita pt puiul meu
ooana spune:
citat din mesajul lui ramonavlas Oana, nu e voie ceai verde???? Eu beau de vreo 2 saptamani zilnic!!!!! 29+ |
nu stiu!!! intrebam doar (sa nu cumva sa intelegi gresit)
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
baby78 spune:
Legat de ceaiul verde in sarcina este permis dar....cu masura
http://www.desprecopii.com/info-id-1696-nm-Ceaiul-verde-si-sarcina.htm
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
25+
ooana spune:
citat din mesajul lui baby78 Legat de ceaiul verde in sarcina este permis dar....cu masura http://www.desprecopii.com/info-id-1696-nm-Ceaiul-verde-si-sarcina.htm Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor 25+ |
deci ceva tot imi aduceam eu aminte
primul medic pe care l-am avut in sarcina a fost exagerat din punctul meu de vedere si mi-a dat o lista cu ce sa NU consum/fac si parca ceaiul asta era acolo...dar lista era foarte lunga drept urmare am schimbat medicul, evident
1an + 08.07.2010
Noi 2
sorina_goga spune:
Salutare fetele!!! Sa-mi fie rusine ca am o luna de cand nu am mai intrat pe dc. Pe fb intru mai des ca intru de pe telefon, la calculator nu mai am acces. Acum am intrat repede pana nu se trezeste maimuta. Am citit un pic din capitolul asta si am vazut ca vb de suzeta, chiar vroiam sa intreb si eu daca mai sunt delfinasi care folosesc suzeta. La noi este inca la putere si se lasa cu urlete daca nu o primeste la somn, chiar si ziua daca isi aduce aminte de ea. Deocamdata il las in pace, nu vreau sa ma stresez si din cauza asta.
in rest suntem bine, crestem facem prostii, asta mica la fel. E foarte activa, cateodata zic ca e mai activa ca fratesu!
Va pup dulce si sa aveti o zi, saptamana cat mai frumoasa!
PS: La multi ani Ilinca! (cu intarziere)
Mami de Bogdan-Andrei(13.07.2010) si +26 Elena