Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (71)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

neata

Cris am tot uitat sa iti spun, ca sunt 5 colegi de la mine, am mai depus un formular

Tina mie mi se pare super bona ta, felicitari!

eu sunt suparata, dupa un weekend minunat, Andrei a plans de dimineata cand am plecat la serviciu, sa nu plec la serviciu asa se intampla mereu dupa ce petrecem mult timp impreuna si frumos in weekendul asta am si iesit doar noi doi, am fost mereu impreuna, a fost foarte fericit!

cu degetelul...asa de scump a fost azi dimineata, s-a trezit pe la 6 juamte si l-am lasat pe canapea si stia ca nu e bine sa bage degetelul asa ca isi cauta de lucru cu manutele pana a adormit din nou, le-a pus pe cap, lua perna in brate, e tare scump si intelegator micutul meu iubit

Oana imi pare rau ca s-a imbolnavit Matei, poate e ceva usor si nu trebuie sa stai acasa

si la noi batea un vant de dimineata e bine totusi ca se mai racoreste casa...

uff...ma intorc la munca, ca am garla si nu mai pot sta saptamana asta peste program ca suntem singuri, doar cu bona...si sambata am un training toata ziua ... o sa fie cam suparata piticania...

va

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Tina - felicitari pt bona, pare ca se descurca minunat!
Referitor la despartirea de cei mici cand plecam, eu mereu ii spun Biancai ca plec, unde plec si cand vin. Ii explic de cateva ori si ea intelege, nu plange dupa mine/ noi.

Referitor la muci/tuse, eu mereu am dus-o in colectivitate daca are doar atat. Nu a lipsit nicio zi de la gradinita pe tema asta si nici nu m-au sunat sa o iau acasa (au control medical luni si joi)
Ce are efect la noi: pt muci Aerius si Vibrocil (Sinupretul vad ca a fost apa de ploaie mereu) si pt tuse Eurespal, Stodal, Prospan (unul din ele, nu au avut efect mereu, trebuie testat pt fiecare raceala) si Tantum verde spray.

Ooana - sper sa nu fie complicatii cu tusea. Pupam pe Matei

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Oana, poate scapati. Pe de alta parte, ne-am intalnit toata saptamana, si eu cred ca la inceputul bolii erau sanse mult mai mari sa transmita virusul, decat acum.
Eu nu m-am ferit prea mult de virusi, adica tot timpul ne-am intalnit cu Raisa, si ea cum merge la cresa, mai mereu a fost cu muci si tuse. Si uite ca am supravietuit chiar bine din februarie, pana in mai. Nu spun ca copii tb aruncati in gura lupului, dar mai cred, cu tarie chiar, ca doar asa isi construiesc imunitatea.
Si pana in mai i-am dat lui Raul coacaz negru, vigantol si vitamine B-uri. La 1 Mai le-am taiat de pe listuta si cred ca de aceea s-a si imbolnavit, dar tb sa-l las si fara adjutanti, sa lupte singur cu virusi.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

Mergi la inceput

Paula, noi avem in "gasca" Biancai un baietel care ia tot asa homeopate si nu aracit deloc din ianuarie, pe cand toti ceilalti au avut mai mereu muci si tuse. Acum nu stiu cum e mai bine..

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Va invit la un ceai verde cu flori de cires japonez...e minunat!

are cineva www.toyz.ro/mese-birouri-si-scaune/worlds-apart/fotoliu-gonflabil-thomas-si-prietenii/" target="_blank">fotoliu gonflabil?
ma intereseaza daca e stabil ca mie cuvantul "goflabil" ma duce cu gandul la ceva miscator cum e colacul

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Mihaela, singurul care a fost adjutant a fost coacazul negru, care am inteles ca intareste sistemul respirator. Vigantol il iau toti copii. Din prostie eu il dadeam rar si cand imi aminteam, iar din decembrie ( de cand am aflat ca are o legatura stransa cu sistemul imunitar) il dadeam regulat. Iar vitaminele B-uri si magneziu, i le-am dat, la inceput pt pofta de mancare, ca dupa episodul cu pneumonia si enterocolita din decembrie, tb sa recupere. Si dr mi-a zis sa-i dau pana termin sticluta. Inca nu am terminat-o, dar din mai nu i-am mai dat niciuna si uite ca s-a imbolnavit.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Paula, noi avem in "gasca" Biancai un baietel care ia tot asa homeopate si nu aracit deloc din ianuarie, pe cand toti ceilalti au avut mai mereu muci si tuse. Acum nu stiu cum e mai bine..

noi de la 1 Decembrie nu am mai fost raciti deloc
si noi ne-am intalnit cu Raisa si nu am patit nimic
eu i-am facut un tratament pentru imunitate 2 luni...si de atunci o singura raceala luata de la nepotul meu care tusea rau de tot cand ne-am vazut in decembrie

sunt curioasa daca incep tratamentul dat pentru raceala acum de la prima tuse cat de rapid ne trece? cat de grava va fi forma pe care o va face etc.

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Nici eu nu am tinut-o pe Raisa acasa daca avea muci si/sau tuse. Nu mi se pare ca e boala, raceala.

Oana, imi pare rau de Matei, insa cum zice si Paula, cred ca totusi lua mai repede. Raisa e de mult cu muci, Raul cu tuse de o saptamana, timp in care noi ne-am tot intalnit, nu? Nu o fi fost ceva sambata cu apa, piscina, schimbat de 3-4 ori? Ma gandesc......ca doar la Platou ne-am intalnit in fiecare zi (aproape) si cu Matei si cu Bogdi.
Ei, pana la urma, e bine ca nu a mai tusit de azi dimineata...poate nu are nimic.

Saptamana viitoare, pe vremea asta, suntem in aeroport la Cluj, ne pregatim de decolare! Sper sa fie vreme frumoasa prin Antalya.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Oana, fotoliu din acela gasesti la Jysk, puteti merge sa-l incercati.
La Matei tusea a fost uscata?

PS Si eu vreau ceai!!!!!

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

29+

Mergi la inceput

Ramo - la multi ani sotului, sa fiti fericiti impreuna toti 4!

De care ceai e?

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">28+ cu

Mergi la inceput