Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (71)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo
voi v-ati gandit cat au stat mamele noastre cu noi? fff putin. degeab zic ele ca stiu sa creasca copii, ca NU stiu, ca NU au avut cand sa invete, ca NU si-au crescut copiii! noi am fost ori la crese, ori la bunici. ele erau la serviciu sau la cozi!
deci, nu exista eu am crescut 4 copii si stiu mai bine. absolut abureala. poate ca ai nascut, da 4 copii, da nu i-ai crescut. sau nu cand erau atat de mici, si aveau nevoie de supravegere maxima.

cata dreptate ai!

cand soacra-mea vine cu "sfaturi" cumnata-mea ii taie elanul din start cu "habar nu ai ca doar am crescut la bunici si veneai sa ne vezi la sfarsit de saptamana...asa ca nu esti in masura sa ma critici sau sa imi dai sfaturi"
si are dreptate fata, chiar daca suna urat

noi acum cand am mers la Madrid am zis sa vorbim si cu soacra-mea desi era stabilit ca Matei ramane cu mama, dar se putea ivi o delegatie sau ore peste program ...si am zis sa fim siguri ca totul e ok
a sunat-o Marius si ne-a zis ca nu stie, ca trebuie sa mearga sa se interneze in Bucuresti, sa isi faca analizele...si a zis ca mai vedem pana plecam...
da, are dreptate, e bolnava si trebuie sa aiba grija de ea...dar mie tot rau mi-a cazut, ca doar apelez o data pe an la ea

oricum cred ca si-a dat seama si s-a simtit prost ca nu am mai zis nimic, a sunat de cateva ori sa o intrebe pe mama daca se descurca
no' nu putea de la inceput sa puna problema altfel...dar ce sa-i faci doar copiii ei au crescut la bunici, nu are ea de unde sa stie cum e cand nu ai cu cine sa lasi copilul!

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Katalina sa fii fericita si iubita de toti barbatii tai!

Ilinca, dar si eu ti-am urat la multi ani

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

'neata la ora 12!

Am avut o noapte urata tare, de fapt mi-a fost rau, dar in cele din urma am reusit sa ajung si la birou, cu greu!

In legatura cu ajutorul dat de bunici in cresterea copiilor eu ma multumesc cu ce este dispus fiecare sa faca si cum stie...sunt lucruri pe care bunicii le fac mai bine ca mie, de exemplu mama are mai multa rabdare sa se joace cu Maria si Vlad mai mult decat as avea eu, faptul ca reusesc sa impart treaba cu ea e de mare ajutor....si cand ma gandesc ca atunci cand e mama la mine gasesc masa pusa si ciorbita calda in farfurie cand vin de la serviciu...

Nu cred ca as putea sa ii spun mamei sau soacara-mi sa nu imi mai dea sfaturi sunt sigura ca nu imi vor da un sfat prost!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

ooana, dar ceasul merge?

puiutz, nu cred ca a fost cu intentie din partea Ilincai. Uite de aia nu nominalizez eu, ca sigur uit pe careva.

Ajutor de la bunici: soacra ma ajuta daca o rog, altfel... De cand o am pe Elise nu a zis o data ca o ia si o duce in parc sau pe afara sa se joace (in schimb o duce la biserica). Maica-mea m-ar ajuta dar ce folos ca e asa departe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

din partea soacrei nu ma astept la nimic pentru simplul fapt ca nu mai poate, dar cand era Vlad mic si am apelat la ea sa ne ajute a facut-o cu mare placere asa cum stia ea! Imi aduc aminte ca avea cam un an si 9 luni Vladut, l-a luat si l-a pus la culcare de fapt l-a leganat pe picioare nu era obisnuit, dar a adormit cu ea, a venit ff incantata ca a reusit sa il culce!

Ma gandesc de multe ori ca timpul petrecut cu cei dragi este destul de scurt, asa mi se pare, iar in cazul in care nu sunt lucruri grave care sa aduca un prejudiciu major copilului, cred ca am putea sa ingaduim ca bunicii sa ii iubeasca pe nepoti cum stiu si se pricep ei mai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

La multi ani, kata! Sa ai parte de tot ce iti doresti!

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
26+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

puiutz, nu cred ca a fost cu intentie din partea Ilincai. Uite de aia nu nominalizez eu, ca sigur uit pe careva.

Ajutor de la bunici: soacra ma ajuta daca o rog, altfel... De cand o am pe Elise nu a zis o data ca o ia si o duce in parc sau pe afara sa se joace (in schimb o duce la biserica). Maica-mea m-ar ajuta dar ce folos ca e asa departe

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

aaa, dar nu m-am suparat ca nu m-a pomenit, in schimb imi pare rau ca nu mi-a vazut mesajul in care o felicitam, atata tot.

ajutoare: nu avem, socrii nu mai traiesc, ai mei sunt departeeee

12.08.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

Ma gandesc de multe ori ca timpul petrecut cu cei dragi este destul de scurt, asa mi se pare, iar in cazul in care nu sunt lucruri grave care sa aduca un prejudiciu major copilului, cred ca am putea sa ingaduim ca bunicii sa ii iubeasca pe nepoti cum stiu si se pricep ei mai bine!

Anca, mami de bebelina MARIA (30.07.2010) si astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)

ai mare dreptate, ar trebui sa fim mai ingaduitori cu parintii/socrii

de ce ti-a fost rau asta-noapte? acum te simti mai bine?

12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

La Multi Ani fericiti, Ilinca si Kata! Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de copilasii vostrii 100 ani!

Eu sunt supi. Am botezat-o pe Natalia sambata si uite ca acum e racita, are inceput de bronsiolita. Momentan avem tratament lejer pana vineri cu aerosoli cu ser si picaturi pentru nasuc, plus vitamina C. In functie de cum se prezinta vineri vedem daca e nevoie de adrenalina. Imi place tare pediatra asta la care mergem ca nu sare cu tratamente agresive.
Si colac peste pupaza mi-au iesit prost analizele la ficat . Uf!

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilinca79

crissy, bumblebee, matusa, Iuliana, mycya, rodi, crispro, puiutz, paula va multumesc mult de tot pentru urari, mi-au dat lacrimile citindu-le, pentru ca va simt tare aproape de sufletul meu

Cadouri am primit un cantar de bucatarie, produse cosmetice, parfum, accesorii de bucatarie si bani.
Si sa va explic de ce am primit bani: i-am zis eu sotului acum vreo luna ca de ziua mea vreau niste sedinte de intretinere corporala - masaj, electrostimulare etc. El a fost foarte incantat de idee si am si mers la un salon mai de fite din apropiere unde un medic (proprietara salonului) m-a consultat si mi-a trimis pe email oferta de servicii care se "potrivesc" cu ce am eu nevoie. Contravaloarea totala a pachetului a fost de nici mai mult nici mai putin de 1400 de lei Eu m-am amuzat foarte tare si mi-am luat gandul din start, ca doar n-am innebunit sa dau atatia bani. El saracul a ramas cu ideea ca eu m-as duce totusi si a convins-o si pe mama si pe socrii sa imi dea bani ca sa pot merge

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

puiutz, draga mea, dar iti multumisem si tie Am nominalizat mamicile in doua mesaje, si tu probabil l-ai citit doar pe-al doilea

La multi ani Katalina, mamica frumoasa, sa fii sanatoasa, iubita, fericita si mereu rasfatata de cei 4 baieti ai tai!

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput