Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (71)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Salutare mamici!

Eu sunt tot pe fuga si azi am o durere de cap crunta. Am avut interviu azi si vineri aflu ce si cum. Pana la urma oferta de job a fost mai mult invitatie la interviu dar e bine si asa. Acum ce-o fi, o fi.

Acum caut in draci gradinite si crese si tot nu mi se pare ca gasesc una sa ni se potriveasca. Ce-mi place mie nu-mi permit si ce-mi permit nu-mi place si tot asa. As fi vrut mult ca mergem la gradinita Waldorf dar zau ca 1800 lei la cea privata nu-mi permit iar la cele de stat nu primesc decat de la 3 ani.

ilinca cu maaaare intarziere iti urez LA MULTI ANI mamica draga!

Katalina La multi ani si tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

La multi ani Katalina ! Sa ai parte de multa, multa fericire!

La multi ani si tie, Ilinca, cu intarziere pe DC, dar ti-am urat la timp pe fb

Mie nu-mi mai ajunge deloc timpul, nu mai apuc sa fac nimic, nu mi s-a mai intamplat demult.

Alice , intrebai de Sasha,nu a mai racit de dinainte de Pasti, adica o luna, eveniment mare!

Am tot incercat sa-i dau extract de macese, de coacaz negru, de mugur de brad, nu am nici o sansa, nu le ia nici cum. Adica le ia doar in miere, problema e ca trebuie inainte de masa si daca ii dau miere inainte de masa, nu mai deschide gura la altceva, vrea doar miere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Si mara m-a innebunit cu mierea (mi - asa ii zice). Ascund borcanu pe unde pot sa nu il vada
Am vazut o poza cu copiii pe facebook. Ce mare s-a facut sasha si seamana din ce in ce mai mult cu sotul tau :)

Azi dimineata a facut marius comanda de masina electrica pt astia mici ( ca e cu doua locuri). Abia astept sa o primesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilinca79

Citat:
citat din mesajul lui ilinca79

crissy, bumblebee, matusa, Iuliana, mycya, rodi, crispro, puiutz, paula va multumesc mult de tot pentru urari, mi-au dat lacrimile citindu-le, pentru ca va simt tare aproape de sufletul meu

Cadouri am primit un cantar de bucatarie, produse cosmetice, parfum, accesorii de bucatarie si bani.
Si sa va explic de ce am primit bani: i-am zis eu sotului acum vreo luna ca de ziua mea vreau niste sedinte de intretinere corporala - masaj, electrostimulare etc. El a fost foarte incantat de idee si am si mers la un salon mai de fite din apropiere unde un medic (proprietara salonului) m-a consultat si mi-a trimis pe email oferta de servicii care se "potrivesc" cu ce am eu nevoie. Contravaloarea totala a pachetului a fost de nici mai mult nici mai putin de 1400 de lei Eu m-am amuzat foarte tare si mi-am luat gandul din start, ca doar n-am innebunit sa dau atatia bani. El saracul a ramas cu ideea ca eu m-as duce totusi si a convins-o si pe mama si pe socrii sa imi dea bani ca sa pot merge

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

puiutz, draga mea, dar iti multumisem si tie Am nominalizat mamicile in doua mesaje, si tu probabil l-ai citit doar pe-al doilea

La multi ani Katalina, mamica frumoasa, sa fii sanatoasa, iubita, fericita si mereu rasfatata de cei 4 baieti ai tai!

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

puiut, multumesc de intrebare!

aseara mi-a fost rau dar nu stiu de la ce, m-am scarpinat pana la sange pe tot corpul, imi ardeau palmele si fata iar inima o simteam in gat, am fost la medic mi-a dat aerius si trimitere la alergolologie...vineri am programare ma suspecteaza de alergie la ceva celmai probabil la lapte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Sa ne spui cand o sa-l plimbe prima data Mara pe Radu cu masinuta

Eu le-am comandat balance bike, Sasha nu cred ca e inca in stare sa mearga, dar macar cateva luni poate sa se dea Bogdan, ca pe bicicleta mare nu se da decat cu rotile ajutatoare si nu stiu cum o sa invete sa-si mentina altfel echilibrul, ca vitezoman nu prea e Imi ajunge azi, de abia astept si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Mara cred ca e prea pitica pt balance bike..
Anca, sormea a fost zilele trecute la dermatolog, ca ii tot apareau niste bube ca ciupiturile de tantar. Apareau, dispareau. Si i-a dat nu stiu ce tratament si regim alimentar. Adica are voie doar legume si fructe fara seminte :)) mie mi s-a parut o porcarie sa ii dea asa tratment fara analize, fara sa o vada un alergolog..

Mergi la inceput

nu mi-a dat tratament, doar aerius sa ma scape de senzatia de mancarime, o sa vad ce va zice alergologul dupa analize!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

puiut, multumesc de intrebare!

aseara mi-a fost rau dar nu stiu de la ce, m-am scarpinat pana la sange pe tot corpul, imi ardeau palmele si fata iar inima o simteam in gat, am fost la medic mi-a dat aerius si trimitere la alergolologie...vineri am programare ma suspecteaza de alergie la ceva celmai probabil la lapte!

Anca, mami de bebelina MARIA (30.07.2010) si astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)

Doamne, bine ca nu a fost mai rau! Sunt periculoase alergiile. Dar sa fie oare de la lapte, asa dintr-o data? Eu m-as gandi mai degraba la un medicament, ai luat ceva nou in ultimul timp? Bunica mea a patit ceva similar acum cativa ani, ea intrase si in soc anafilactic, abia au reusit sa o salveze...

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

puiutz - nu am luat nici un medicament in ultimul timp, din ce am vb cu medicul a spus ca e posibil, intai sa vada analizele, ar fi o surpriza ff mare, beau lapte si nu imi face probleme. Trebuie sa recunosc ca astfel de simtome am periodic dar nu le-am corelat cu vreun aliment anume!

Mergi la inceput