Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (71)
Raspunsuri - Pagina 14
saddie spune:
Salutare mamici!
Eu sunt tot pe fuga si azi am o durere de cap crunta. Am avut interviu azi si vineri aflu ce si cum. Pana la urma oferta de job a fost mai mult invitatie la interviu dar e bine si asa. Acum ce-o fi, o fi.
Acum caut in draci gradinite si crese si tot nu mi se pare ca gasesc una sa ni se potriveasca. Ce-mi place mie nu-mi permit si ce-mi permit nu-mi place si tot asa. As fi vrut mult ca mergem la gradinita Waldorf dar zau ca 1800 lei la cea privata nu-mi permit iar la cele de stat nu primesc decat de la 3 ani.
ilinca cu maaaare intarziere iti urez LA MULTI ANI mamica draga!
Katalina La multi ani si tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca!
ainotna spune:
La multi ani Katalina ! Sa ai parte de multa, multa fericire!
La multi ani si tie, Ilinca, cu intarziere pe DC, dar ti-am urat la timp pe fb
Mie nu-mi mai ajunge deloc timpul, nu mai apuc sa fac nimic, nu mi s-a mai intamplat demult.
Alice , intrebai de Sasha,nu a mai racit de dinainte de Pasti, adica o luna, eveniment mare!
Am tot incercat sa-i dau extract de macese, de coacaz negru, de mugur de brad, nu am nici o sansa, nu le ia nici cum. Adica le ia doar in miere, problema e ca trebuie inainte de masa si daca ii dau miere inainte de masa, nu mai deschide gura la altceva, vrea doar miere.
Alice_Elena spune:
Si mara m-a innebunit cu mierea (mi - asa ii zice). Ascund borcanu pe unde pot sa nu il vada
Am vazut o poza cu copiii pe facebook. Ce mare s-a facut sasha si seamana din ce in ce mai mult cu sotul tau :)
Azi dimineata a facut marius comanda de masina electrica pt astia mici ( ca e cu doua locuri). Abia astept sa o primesc
puiutz_mic spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ilinca79
puiutz, draga mea, dar iti multumisem si tie Am nominalizat mamicile in doua mesaje, si tu probabil l-ai citit doar pe-al doilea La multi ani Katalina, mamica frumoasa, sa fii sanatoasa, iubita, fericita si mereu rasfatata de cei 4 baieti ai tai! Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010) |
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
anca_vlad spune:
puiut, multumesc de intrebare!
aseara mi-a fost rau dar nu stiu de la ce, m-am scarpinat pana la sange pe tot corpul, imi ardeau palmele si fata iar inima o simteam in gat, am fost la medic mi-a dat aerius si trimitere la alergolologie...vineri am programare ma suspecteaza de alergie la ceva celmai probabil la lapte!
ainotna spune:
Sa ne spui cand o sa-l plimbe prima data Mara pe Radu cu masinuta
Eu le-am comandat balance bike, Sasha nu cred ca e inca in stare sa mearga, dar macar cateva luni poate sa se dea Bogdan, ca pe bicicleta mare nu se da decat cu rotile ajutatoare si nu stiu cum o sa invete sa-si mentina altfel echilibrul, ca vitezoman nu prea e Imi ajunge azi, de abia astept si eu
Alice_Elena spune:
Mara cred ca e prea pitica pt balance bike..
Anca, sormea a fost zilele trecute la dermatolog, ca ii tot apareau niste bube ca ciupiturile de tantar. Apareau, dispareau. Si i-a dat nu stiu ce tratament si regim alimentar. Adica are voie doar legume si fructe fara seminte :)) mie mi s-a parut o porcarie sa ii dea asa tratment fara analize, fara sa o vada un alergolog..
anca_vlad spune:
nu mi-a dat tratament, doar aerius sa ma scape de senzatia de mancarime, o sa vad ce va zice alergologul dupa analize!
puiutz_mic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_vlad puiut, multumesc de intrebare! aseara mi-a fost rau dar nu stiu de la ce, m-am scarpinat pana la sange pe tot corpul, imi ardeau palmele si fata iar inima o simteam in gat, am fost la medic mi-a dat aerius si trimitere la alergolologie...vineri am programare ma suspecteaza de alergie la ceva celmai probabil la lapte! Anca, mami de bebelina MARIA (30.07.2010) si astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) |
Doamne, bine ca nu a fost mai rau! Sunt periculoase alergiile. Dar sa fie oare de la lapte, asa dintr-o data? Eu m-as gandi mai degraba la un medicament, ai luat ceva nou in ultimul timp? Bunica mea a patit ceva similar acum cativa ani, ea intrase si in soc anafilactic, abia au reusit sa o salveze...
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
anca_vlad spune:
puiutz - nu am luat nici un medicament in ultimul timp, din ce am vb cu medicul a spus ca e posibil, intai sa vada analizele, ar fi o surpriza ff mare, beau lapte si nu imi face probleme. Trebuie sa recunosc ca astfel de simtome am periodic dar nu le-am corelat cu vreun aliment anume!