Clubul "babelor" FIV-oase 36
Raspunsuri - Pagina 7
5ab1na spune:
scoasei foaia....
la ziua 3 aveam 3 embrioni de 8 celule A2, un embrion de 8 celule A1, un 7B1, un 7B2 si un 8 B2. astia au fost pusi la blasto...
5ab1na spune:
deci corect este ca am avut 5 de 8 celule in total. as zice ca aia 4 cu A in fata erau tare buni. sau pareau tare buni.
adrianaady spune:
Sabina imi pare sincer rau Sa stii ca mi-a fost dor de tine, sa iti citesc postarile in fiecare zi
Balanta tocmai mi-ai aratat ca reusesti cu 2 embrioni de z3, iar ceilalti nu ajung la blasto ; fantastic lucru asta, nu il stiam si ma bucur tare ca l-am aflat.
Samira eu cred ca nu va fi asa de urata vremea meaine; poate ai noroc si aveti parte de o petrecere frumoasa in curte
Anaasta ca sa nu te mint, iti zic ca doar m-am emotionat putin, nu am apucat sa plang darrrrr citisem ce ai scris tu si inca un comentariu si cam stiam la ce sa ma astept sau pur si simplu sunt "mai nesimtita" zilele astea
Loreta imi pare rau
5ab1na spune:
ady iti urez mult succes la fiv.
cat despre mine, dupa we asta nu stiu cat mai stau pe forum...desi imi place brainstorming-ul:)
orice idee este acceptata la brainstorming, nici o idee respinsa
mai ales ca i-am "promis" larei ca facem brainstorming.
asa voiam sa zic saptamana trecuta dar am lasat emotiile larei sa curga. am fost poate rece? nu stiu exact. cert este ca am parut poate rece. ca eu...n-am vrut sa dau jos moralul nimanui.
incercam doar sa-i transmit larei ce simt eu: am nevoie reala de un doctor capabil sa vb si altceva decat o schema de stimulare si sa spuna NU la diverse. am avut si eu partea mea de NU la KW si n-o mai pomenesc pe cea de la PK.
pot sa zic cu mana pe inima ca daca ar fi sa aleg inca o tura la alegere dintre PK si KW as alege KW fara ezitare. dar parca vreau si mai mult.
aadina spune:
Sabina, Loreta, imi pare foarte rau pt nereusita voastra.
Sabina, nici nu am banuit ca faci fiv, am observat ca nu ai mai fost f activa pe forum, dar credeam ca ai alte probleme. Imi pare nespus de rau. Ce sa facem? Asta o fi soarta noastra?
Ma inscriu si eu pe lista pt Turcia. De aseara am intrerupt tratamentul de sustinere, azi a zis ca e o sarcina extrauterina, sa mai testez beta si sa merg la el peste 10 zile, poate se elimina singura. Nu parea f sigur pe el, nici eu nu stiu, dar oricum s-a incheiat, sper.
Fetelor, Lilianei , fiind romanca, i-ati scris in romana sau engleza? Ati trimis si un scurt istoric medical, sau doar ati solicitat o programare? Eu as vrea sa ma duc in iulie la o consultatie, sabina poate mergem impreuna.
5ab1na spune:
aadina poate reusesti cu blasto ramasi! extrauterina ...of ce ma 'nervez. ce soarta si ce doctori.
trebuie sa crezi in blasto pe care-i mai ai. eu am crezut si in morula mea mai ales cand am vazut-o pe jumatate acolo cum se chinuia sa fie blasto
in iulie as putea. nu zic nu. in iunie nu pot sub nici o forma. dar cu avionul nu?
adrianaady spune:
Sabina pai de ce sa nu mai scrii pe forum dupa week-endul asta? No way stai aici , gasim noi o cale sau macar ne dam cu parerea, mai aflam una alta Cred ca Lara a inteles exact ce ai vrut tu sa spui, mi se pare absolut corect sa nu accepti un "NU" pe sanatatea ta, banii tai si tot ceea ce implica lupta asta.
Multumesc pt urari; sper sa fie bine, am speranta careia ii duceam dorul
Ai reactionat f bine la tratament, ai facut protocol lung? si cu ce stimulare? Gandidu-ma la povestea Balantei nu pot sa nu ma gandesc ca ai avea o sansa reala cu embrioni de z3, pt ca in z3 aratau f bine mititei
5ab1na spune:
eu ziceam: oare ce mai face morula mea?
sotul imi spunea: nu-i mai spune morula!!!
eh...de-ale noastre.
acum doarme. cred ca e o forma de depresie...