Clubul "babelor" FIV-oase 36
Raspunsuri - Pagina 19
aadina spune:
Laura, felicitari.
Si eu am avut probleme si cu progesteronul. Am avut 600 utrogestan, 20 duphaston, asta de la inceput. Apoi am mai marit la 800 utrogestan, abia dupa ce am introdus prog injectabil a inceput sa creasca progesteronul.
Bafta
lauraa78 spune:
Va multumesc mult Aristica si Aadina pt raspunsuri.
Aristica,pe langa 800 mg de urogestan sa introduc si 50 ml progesteron injectabil si duphaston?
Are cineva de progesteron injectabil de vanzare?
5ab1na spune:
laura felicitari
am eu sa-ti dau gratuit daca vrei
da-mi pm cu adresa si datele si ma duc la posta diseara. la noi parca e deschis pana la 7. sau cu ce sa trimit? sa stiti ca n-am pus colete din astea niciodata.
aristica spune:
atentie ca progesteronul tre' sa stea la maxim 25 grade celsius. iar cu posta nu prea cred ca-i safe. Trimite-l cu un curier rapid.
5ab1na spune:
ari daca tot esti in zona si eu la fel ce fel de probleme a spus tayfun ca ar fi la fertilizare la tine? pt ca stii f bine povestea mea...la prima incercare nu s-a obtinut fertilizarea, iar la a doua s-au fertilizat dar a fost ICSI.
multumesc mult de toate info inclusiv pt alea cu peschesul.
Lara woman imi plac planurile tale
lauraa78 spune:
Sabina,ti-am trimis PM,sper ca l-ai primit.
Inca o data iti multumesc!
O sa-ti mai trimit unul si cu nr.meu de telefon pt ca am impresia ca este nevoie si de nr.de telefon
QiaoBing spune:
Neata cu intarziere si de la mine
lauraa felicitari, sa ai o sarcina fara probleme si un bebe frumos si sanatos la final.
Lara ma bucur ca ai planuri, eu inca le schimb de 2 ori pe zi
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
aristica spune:
sabina la mine e simplu, ca stim cauzele: endometrioza grad 3 + OATS severa = foli slabi + gigei slabi, nema embrioni buni.
La tine, din ce-am inteles eu c-ar face doctorul, cred ca ti-ar fi transferat 2 sau 3 de ziua 3 si pe restul i-ar fi lasat spre blasto.
In ultimul mail i-am spus doctorului ca voi scrie despre ceea ce mi-a propus si sa se astepte la mailuri de la romance, deci drumul spre el este deja deschis.
aristica spune:
qiao ma uit la o bucatica din semnatura ta: ...Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste...
QiaoBing spune:
ari iar eu azi m-am uitat la pozele cu fetita ricai si m-a bufnit plansul. ma gandesc cat timp am pierdut/pierd. am 2 foste colege de liceu care au copii de 20-22 ani si maine-poimanine parca le aud ca or sa fie bunici. ziceai tu regrete cand oi fi la 50-60 de ani. Ei, am realizat ca eu mai am mai putin de 8 ani si fac 50 BAAARRRR !
imi spunea sotul aseara ca nu apreciez cat sunt de norocoasa ca am un sot ca el, care e deschis si la orice alta varianta - ovo donate (dar ca nu tine mortis sa ma vada cu burta) sau la adoptie.
mai bine ma apuc de treaba ca azi se pare ca dansez pe buza butoiului, nu ma luati in seama
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)