Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (3)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

azi, n-am vb cu ea mada, scuze, roxy, zicea ca ii place cafeaua la ibric... hai ca m-iai facut pofta, poate ma bag la somn cu Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

nu fac bagaje, numai shopping pentru Praga dar acum imi bag o cafeluta sub nas, un espresso si dupa ce imi revin fortele ma duc sa ma pregatesc de intalnire, in vreo 2 ore ma vad cu Madalina (alehiam) in fata casei ( a reginei nu a mea )

deci am semna condica, pot sa plec?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

nu fac bagaje, numai shopping pentru Praga dar acum imi bag o cafeluta sub nas, un espresso si dupa ce imi revin fortele ma duc sa ma pregatesc de intalnire, in vreo 2 ore ma vad cu Madalina (alehiam) in fata casei ( a reginei nu a mea )

deci am semna condica, pot sa plec?

va doresc intailnire placuta la amandoua! Sa luati o guritza de cafea si pt noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

madutza cine stie de la ce-o fi, poate oboseala... sau prea mult somn

ailed deci azi ai mancat capsuni si cioco calda? vezi sa nu pazesti wc-ul asa si eu, nici nu imi vine sa ma mai apuc de facut ceva de frica sa nu fac mizerie bine ca ai adus pe cineva sa te ajute, este tare bine. eu vad cand vine mama si ma ajuta ce se cunoaste si ce imi place.

strumphitza super ca te intalnesti cu alehiam distractie placuta la intalnire, faceti si poze sa va vedem. nu prea ai chef de scris

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

madutza cine stie de la ce-o fi, poate oboseala... sau prea mult somn

ailed deci azi ai mancat capsuni si cioco calda? vezi sa nu pazesti wc-ul asa si eu, nici nu imi vine sa ma mai apuc de facut ceva de frica sa nu fac mizerie bine ca ai adus pe cineva sa te ajute, este tare bine. eu vad cand vine mama si ma ajuta ce se cunoaste si ce imi place.

strumphitza super ca te intalnesti cu alehiam distractie placuta la intalnire, faceti si poze sa va vedem. nu prea ai chef de scris

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

ar fi bine sa se intample...

Mergi la inceput

yasmy, mai ai migdale? http://retete.unica.ro/recipes/biscotti-cu-cirese-si-migdale/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Strumph, plimbare si inatalnire placutaaaaa. O invidiez pe alehiam

Am executat o ciorba cu taitei de casa, si pt ca mi-a ramas albus de ou, am bagat si niste bezele N-am facut pana acum dar mi-au iesit f bune

ma bag sa fac cap nou...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

cap nou

Mergi la inceput