Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (3)
Raspunsuri - Pagina 19
Deea99 spune:
helou helou
Viss ma bucur mami ca te-a ajutat azi Mada
si pt Mada ..sa-ti dea Dumnezeu sanatate si toate sa-ti mearga dupa sufletul tau bun!!!!
decand te-am cunoscut la unirii am simtit ce esti om bun..esti genul acela de persoana care imi transmiti ,vb din punctul meu de vedere, energie pozitiva....
Visx eu intrebasem de voi zilele trecute si cand ai intrat pe forum si ai inceput sa scrii..m-a bufnit plansul...parca ma si simteam vinovata ca te-am intrebat..parca te starnisem...dar asta e viata ta...e tare greu ...multa putere mami...te imbratisez tare de tot..imagineazati ca sunt o caracatita si te imbratisez cu toate mainile ei...asta sa te fac sa mai zambesti un pic.....si eu te-as ajuta cu mare drag...dar distantza ne omoara
Yasmi iar faci praji?
uite eu nu pun praf de copt la praji..chiar daca e in retata il cam evit.....mai ales daca e de batut ouale......bat albusurile ff bine pana intorc bolul cu fundul in sus si nu mai cad ,in ele pun si zaharul...frec alaturi cu o lingura de lemn galbenusurile cu sare sa ramana galbene...apoi pun ce trebuie in galbenusuri zic esenteulei apa etc..ce cere reteta.....apoi pun peste albusuri si cu o spatula/lingura de lemn invart usor de jos in sus...se incorporeaza ..pun faina cernuta...daca e musai praf de copt il pun cand cern faina ...deci in faina......a ,si nu tin neapatat sa am faina 000
ai facut placinta aia?
eu de papa fac pulpite la prajite cu mijdei si cartofi noi
si la A tocanita..cu ardei copt cartof si mazare
acum ma duc sa le pun la foc
Somleac la nick -uri si parole ma potrivesc cu tine...de la uitat pana la imprumutat pe ale sotului..dar la ce faci tu..m-ai pierdut ..auziu la ea teatru, inot plimbari la tm..si cate si mai cate activitati.....esti tare mami..eu nu cred ca iti venea sa te dai cu cundul de podea...chiar te vad super relaxata....si nu stiu cum le faci pe toate...te INVIDIEZ>....ca eu ieri searta cu mucii lui fimea am facuhyt criza de nervi..si uite si acum am ceva nervi si intrata-n panica ca nu reusesc sa fac mai nimic..ce sa mai zic de teatru
bb_yasmi spune:
deea nu am facut un chec. am gasit o reteta super simpla si usoara unde se amesteca toate la un loc si gata e checul
am pus mazarea la foc iar pulpele de pui le prajesc asa cu scoarta aurie
si inca tot caut si ma uit dupa cazare la mare...
madutza_bra spune:
Hello fetele!
am ajuns si eu putin mai devreme acasa, am fost la cumparaturi si cand m-am intors, foisorul nostru este aproape gata , cica maine il termina cu tot cu lacuit
Dimineata am fost cu Viss si piticii, care sunt duuuuulci, duuulci rau de tot. Sonia este f sociabila, zambitoare, m-a luat de mana din prima, si este asa delicata si usoara in comparatie cu Cata a mea , ce mai..m-a topit . Sergiu este un cavaler timid, dar tare dragastos dupa ce se obisnuieste cu tine, iar la sf m-a lasat sa-i pun si un obrajor . Viss, mi-a facut mare placere sa va ajut, si sper sa ne putem intalni si in parc cand isi mai revine vremea sa putem sta mai mult de vorba
deea,
yasmi, am salvat si reteta ta de chec, cu toate ca am una de la mama super buna pe care o fac mereu. In week-end vreau sa fac ceva dulce si poate ma bag la chec-ul tau. Eu imi luasem foi de placinta sa fac o prajitura greceasca
strumph, cred ca ai o saptamana de cand nu ai mai dat pe aici. Sunteti ok? Va puuuup dulce!
Imi propus sa ma intind putin in pat...poate prind somnul ala de dupa-amiaza pierdut de sapt trecuta
roxy_s spune:
ce faceti, fetelor?
am venit si noi de afara, buburuza doarme ca era rupta...am fost cu ea la un shopping mic si vad ca ea este mai epuizata ca mine
ieri n-am mai intrat ca toata ziua am stat pe afara, ne-a prins ploicica, ne-a lasat, iar ne-a prins, ploua cu soare...faina, faina a fost vremea, mi-a placut asa
deea ce activa ai fost, asa da este o scumpa Anna microbista, super tare cu fularul dupa gat si ce mutrite face cand plangeeee, este o dulceee multa sanatate, sa treaca raceala
miki Vlad a fost delicios cu raspunsul lui pentru soacra-ta ce i-a putut trece prin caput, esti tare smecheric, Vald
alina06 daa, am inteles eu ce vrei sa zici cu bebelina manechina m-am gandit eu ca o compari cu Luca desi nu ar trebui. fiecare creste intr-un fel, este si fetita... sanatoasa sa fie
simona ooo saracutul Arsenie...mai bine il decalotai tu de la inceput cate putin, cate putin...chiar asa, de operatie sa fie?
ce fain ca mai ai putin si pleci in vacanta cred ca abia astepti
strumphitza vad ca n-ai aparut inca. ce faceti? hai ca s-au racit cafelele
toate mamicile.
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
roxy_s spune:
deea cafeaua la ibric este cea mai buna, nici sa nu-ti mai iei filtru
eu nu i-am pus perna Anastasiei si nici nu-i pun inca. nici eu nu dorm cu perna, este mult mai bine fara. de fapt, asa cica este recomandat sa dormim, fara perna
alexina am vazut printesica frumoasa este o dulceata, in prima poza imi place tare mult, se tine ea de rochita vad ca a facut si baie la piscina
te asteptam oricand ai timp, sa ne povestesti si sa vorbim
viss ce ma bucur ca bebeii au inceput sa pape, sunt bine, s-a hotarat cu operatia lui Sergiu, macar stii o treaba. dar cate ai mai tras cu ei....tu singura cara-i cu tine...soacra-ta nu te ajuta deloc, ce om....si mai si comenteaza. sa-i smulgi parul din cap, nu alta nu stiu cum pot fi unii asa.
dar lasa, voi sa fiti bine, sanatosi, sa rezolvati si sa treceti peste toate saracutii puiuti, mi-i si imaginez fuga, fuga cu tine de mana...
miki ce faza si cu aia de la analize...pai nu putea sa-ti zica de la inceput ca nu este suficienta urina? eu cred ca a fostr alat chestie acolo, au uitat de ea, ceva de genul....
la Olanesti am fost si noi, este foarte bine, tot felul de tratamente, aer bun, merita sa mergeti
roxy_s spune:
mandreeac multa sanatate lui Rares. imi pare rau ca iar aveti probleme cu otita aia. sa ne zici cum este Rares cel scump
La multi ani, fericiti alaturi de sot! sa va bucurati de minunea voastra
ally si ieri si azi am vazut nr de masina ALY . si m-am gandit la tine, normal cum este cu mami tau langa tine? cred ca bineeee
viss asa frumos povestesti despre minunile tale, cred ca toate supararile si nervii tai se duc cand ii privesti si te joci cu ei. as vrea sa-i revad dar sa stam mai mult, sa ne jucam cu ei
yvyun pentru Larisa cea scumpa asa nazdravana o vad dupa cum povestesti de ea si cand o vad in poze....pare o cumintica, o mancacioasa, o fetita ascultatoare care nu face nici o pozna trebuie sa stai soldat langa ea sa nu bage in gurita, pana la urma o sa se lase de sportul asta
roxy_s spune:
somleac mi-au placut ideile tale despre intarcare
cu 450 euro Turcia, vila la malul marii? unde ai gasit asa ceva? este super moca. bine, drumul va fi destul de mult....dar cum ai zis si tu, veti face din asta o excursie
felicitas bine ai revenit. ce mai faceti? povesteste-ne despre buburuza Miriam o mai alaptezi?
cami cum ai tuns-o pe Petra? la chelie?
sa ne arati si noua noua ta rochie
roxy_s spune:
somleac super ca te-ai delectat cu o piesa buna de teatru. vad ca esti super incantata si te-ai delectat si cu un pahar de vin, te-ai mai destins si tu
madutza frumos din partea ta ca ai ajutat-o pe viss asa-i ca-s dulci bebeii?
oaaa ce rapizi au fost cu foisorul maine deja stati la o bere rece in el super
bb_yasmi te felicit pentru chec migdale si cioco...mmmm ce bine suna un pentru Lucas cel vorbaret
ailed te mai doare operatia? se poate sa te doara de la vreme, presiunea atmosferica, diferente de temperatura...toate astea au efecte asupra organismului nostru. esti bine, da?
madutza_bra spune:
Mamaaaa ce somn am mai prins, am dormit 1 ora si jumatate ..daca nu venea sotul sa ma trezeasca mai dormeam Acu bag o cafea sub nas si fug sa iau baiatul...sunt asa adormita dupa atata somn...
roxy, f bine ca v-ati plimbat si prin ploaie daca va place...mie nu-mi place
delia, mie nu-mi place cafeaua la ibric mai deloc, plus ca n-am rabdare sa pazesc ibricul pana se face . M-am obisnuit cu ce ala filtru si e cea mai bune
De ieri mi se zbate aiurea arcada ochiului stang..si mai am si momente de greata...o fi oboseala? Sper ca nu, ca avem in plan multe intalniri si plimbari de acum inainte
PS: Delia, pai Strumph in iunie pleaca la Praga..face bagajele de acum? Ai vb cu ea?