Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (3)
Raspunsuri - Pagina 18
Somleac spune:
Neatza si de la mine
Delia multumim de cafea.
Lavi nu trebuia sa fie cu faina de migdale checul? Eu am pe azi friptura de miel , legume cu orez si tocanita de ciuperci.
Delia m-am informat, nu este lege doar hotarare de consiliu local la noi in oras. Scuze ca te-am indus in eroare. Deci daca vreti sa alaptati in public haideti la Arad ca-i legal.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011
bb_yasmi spune:
delia, jumatate l am dizolvat in otet si cealalta jumatate l am amestecat cu faina.....asta asa mi-a trecut prin minte atunci ca am citit diverse retete iar in unele scria ca se dizolva iar in altele ca se amesteca cu faina si am zis sa fiu eu putin mai smechera si alta chestie ..tot asa citind o gramada de variante am batut albusul spuma bine apoi am bagat restul la mixer tot. in reteta asta se baga ouale impreuna de la inceput. eu le-am facut la copii aseara branza cu smanatana, ou si mamaliguta....iar noua iahnie de fasole cu chili si carnat afumat....cu ceapa verde azi nu stiu...pt L mai am supica de pui cu paste alfabet iar felul 2....inca nu stiu...pt sot e pb...ca daca ar fi doar pt mine..vb ta as mancadoar fructe azi...
somleac, nu, am pus faina 000 si samburi de migdale. dar poti pune si/sau nuci, stafide, rahat, fructe uscate....etc etc
ailed_dota spune:
somleac, bun, bun,
mersic de informare, asa m-a enervat individul ala aseara.....se intituleaza Marina...sau Mariana
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ailed_dota yasmy, fa mazare cu marar si pui mami de fete frumoase: MARIA si ANDRA si de ingeras Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |
buna idee!!! chiar am o punga de mazare congelata
eu ma gandeam la un papricas cu pui, cartofi si galuste.....dar cred ca il aman pt maine...
AlexinaA spune:
Neata fetele!!
Am mai scris un mesaj azi dimineata si am inchis din greseala fereastra cu forumul
Am pus ieri cateva poze si am rasfoit putin prin albume. Am admirat cu drag puiutii scumpi care s-au marit si care sunt fffff frumosi.
Chiar daca e destul de tarziu va ofer si eu o gura de cafeluta/ceai/lapte
Miki, Viss- sanatate multa celor mici
Miki- si prietena mea acum e iar pe antibiotic ca de un an tot ii recidiveaza infectia urinara cu E-coli. stiu ca vrea sa faca vaccin cand e sterila de bacterie ca nu mai suporta nici ea Din pacate nu stiu sa-ti spun Nefrologi etc. daca aflu te anunt.
Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)
viss spune:
-i-am culcat pe pitici.am fost la kineto cu madutza-parfum frate,bebicii au fost cuminti,cat au stat cu ea,si parca nici pe masa nu au mai urlat chiar asa-sergiu a primit nota 10 azi ptr cumintenia de la exercitiicand am iesit din sala la plecare ma tot uitam inapoi,aveam impresia ca am uitat ceva-ma simteam usoara si goala,sonia era in brate la mada,eu nu treb sa stau aplecata dupa amandoi,sa atarn si cu rucsacul in spate..saru-mana inca o data ptr ajutor,madutza!
-diseara incerc sa merg la control cu sergiu,dc vine laur in timp util acasa,sa o prindem pe dr.,dc nu mergem de marti dup-amiaza cu tati-am primit invoire sa ne mutam dup-amiaza,ura!sa vad ca are si baiatul ghetutele in picioare,si o sa ma linistesc mai mult-inseamna ca un hop l-am trecut
viss spune:
-miki-la budimex este profesoara Balgradean-ca nefrolog!eu am citit pe net lucruri bune despre ea,am ajuns la ea dar n-am mai mers in continuare, s-a decis ca problema noastra este cu rezolvare chirurgicala-fara prezenta refluxului.ptr recomandarea investigatiilor insa cred ca e ok,mi-a explicat pasii pe care i-am si facut ulterior foarte concis si corect.poate o gasesti la cabinet privat sa mergi intai acolo?!eu asa am procedat cu proful chirurg de la g.alexandrescu,de la privat imediat te cheama la stat.asa sa stai pe holuri la stat,in spital sa il prinzi ptr 2 vorbe sunt mai greu accesibili,mai ales profii,dar cred ca tu stii asta
-somleac-eu nu-mi pot imagina cum e sa ai 5 copii.chiar dc ma stradui.fiecare cu nevoile lui,fizice,de atentie,de intimitate cu mama, sociale..ptr curaj,rabdare si iar rabdare.