Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (3)
Raspunsuri - Pagina 12
bb_yasmi spune:
delia hai ca maine este miercuri deja deci nici o idee??? :(
mada, imi arati te rogce model de foisor ati ales??
ailed_dota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi delia hai ca maine este miercuri deja deci nici o idee??? :( mada, imi arati te rogce model de foisor ati ales?? mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !! |
fa-i un album sau un colaj cu poze din fiecare an impreuna
ailed_dota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi delia m am gandit si la asta dar sincer nu cred ca ar fi prea impresionat mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !! |
o lenjerie sexi pt tine...
noi in noiembrie facem 19 ani de cand suntem impreuna
viss spune:
-buna dimineata!
- noi..cu treburi multede-abea vineri s-au reglat cu scaunele diareice, de-abea sambata au inceput sa manance mai mult de cateva lingurite pe masa, sa umblu ba cu ceaiul de menta, ba cu biberonul de smecta dupa ei.ba cu seringa sa le mai bag fortat lichide.acum imi mananca is urechile.parca ar manca si fructe, si legume,si iaurt, ciorba, mazare,dovlecel..lapte cate 400ml pe portiede, au de recuperat 6 zile de regim
- joia trecuta am vizitat grigore laexandrescu,i-a recoltat analize.apoi vineri am stat internati pana la 15.treb sa ducem si urina- cu punga e greu de recoltat, se agita, se desprinde lipiciul..asa ca ii dam lichide,il lasam dezbracat de la brau in jos,eu il tin de picioruse sa nu se miste-bine el doarme, si nu prea face miscari bruste, eu mai mult il mangai- tati in coatemtine recipientul intr-o mana.cum ultima masa de lichid a fost la 3, inainte de urografie, i-am dat sa bea ceai la 3 noaptea,si pana la 6.30 cand treb sa plecam spre spital,nu a urinat.noi eram cheauniti, rupti, dar si recipientul era gol
-am facut urografie vineri- adica radiografii la 5minute, 15,30,1 ora jumate si 3 ore. a urlat,s-a plicitisit in salon-noroc ca s-au mai jucat niste baietei mai mari cu el- e greu, e perioada in care vrea sa mearga, sa pipaie,sa se urce..pe hol nu era voie, in salon il apuca batul..dar fuse bine.e greu ca dc vroiam sa fac pipi- cui sa las copilul? o data l-am dat unei mamici, altadata unei asistente.am asteptat cu nervi, nerabdare si stres rezultatul si decizia- pe 5 iunie ne operam.acum m-am linistit
- ieri am fost la kineto cu amandoi. am rugat-o pe soacra sa ma insoteasca cu taxiul,ca mi-era ca ploua- era intunecat dimineata.mi-era frica sa nu-i ploua cand iesim.dar m-a refuzat-ca nu are chef sa astepte acoloasa ca am oscilat dc sa plec cu taxiul, sau cu carutul..am plecat cu taxiul.i-am urcat cu chiu cu vai, i-am tarat pana in cladire..acolo bocea unul pe masa la exercitii si celalat sub masa,tragand de piciorul meu
viss spune:
-off..fuse o zi grea.de fapt, un moment al zilei.se uita lumea ca la circ cum ii duceam de manuta pe amandoi-eu cocosata intre ei, atenta sa nu se impiedice, sa nu se loveasca..intr-o zi o sa ma opresc, si o sa-i iau la ture pe toti sa nu se mai holbeze!!!! saracii,imi era asa mila de ei, trageam de ei ca de saci,incercam sa-i ajut sa urce treptele din fata spitalului la budimex, iar in gand nu aveam decat cum imi zboara bratul unuia din articulatiela plecare taxiul nu vroia sa ne ia ca stam in zona- eram gata sa-i trag in sut in masina,cand mi-a inchis usa in fata,dupa ce i-am zis stradaacasa am tras un bocet de racoreala.soacra e tare incantata sa ne insoteasca in vizite, la supermarketuri, se plimba si ea cu masina ca o lady ce este, la spital nu a vrut sa mearga ca e cucoana mare,de!aveam niste nervi pe ea..nu am zis nimic, m-am lasat de sportul asta,dar..
-termina sergiu maine 10 sedinte ,apoi facem rost de ghetute,sonia mai are 8, dar cred ca ma transfer dupa cea de maine, dup-amiaza, ca nu se poate. eu dau maximul din mine, dar mai mult- n-am cum.asa ca vom merge seara cu laur dupa ce ajunge acasa, sa aiba si el grija de un copil acolo, cat celallat face masaj,gimnastica.asa ca mai am maine de trecut iar prin aceeasi experienta.mi-e mila de ei, nu de mine, sa nu ma intelegeti gresit.in acelasi timp ma gandesc ca dc nu se lovesc,mereu stau cu capul intors spre celallat care nu e in mainile mele-niste plans , n-o fi chiar atat de traumatizant..dar na, ma enerveaza pe mine situatia in sine.off..o sa revin dupa ce adorm, si cu un mesaj in care va zic cat de frumoase sunt celelalte momente impreuna
bb_yasmi spune:
off mai viss am avut inima cat un purice cat timp am citit.....imi si imaginam...offf. nu ai cui sa o lasi pe sonia pt 1-2 ore cat esti cu sergiu la masaj sau invers?? de ce nu ai lasat-o acasa cu socrela daca tot nu a vrut sa vina? sau au facut pe rand sedintele?? draga mea, daca eram mai aproape de tine te-as fi ajutat cu cea mai mare placere cu unul din copilasi...
ailed_dota spune:
si oamenii astia carese holbeaza, in loc sa incerce sa ajute, pe cuvant daca-i inteleg....si cu taxiul, daca vrei sa nu-ti faca fitze , da comanda prin tel, si n-au incontro..., dar ti-ar tb o mana libera sa suni