Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (3)
Raspunsuri - Pagina 11
irinuca05 spune:
Hello!
Multumesc pentru urarile de "la multi ani"
Deea, tu baba? No way! Esti doar o mamica ocupata... si tanara.
Ca veni vorba de babe, Alina nu-mi aduc aminte daca ti-am spus "la multi ani"
daca nu,iti spun acum si iti urez sa fii sanatoasa si sa te bucuri de copilasii tai!
Madutza, Cami si nu mai stiu cine m-a intrebat: da, de la 1 octombrie vreau sa ma intirc la serviciu. Am vorbit deja cu sefa mea. Nu stiu daca e cea mai buna decizie, dar asta simt ca vreau sa fac. Nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi fara Dari zilnic langa mine. Vom veni in weekenduri la tara. Poate si in timpul saptamanii, ca sunt doar 50km.
Astazi daria m-a supt de puteri. A fost o super maraita, mereu nemulrumita si plangacioasa. A mancat doar ce nu e bun pt ea, ca a refuzat orice mancare healthy. A papat omleta pe la 11, apoi covrigei. Somn de la 2 la 4.30 si la ciorba, cereale, lapte a zis pas. A mancat doar snitel cu branza din farfuria mea pe la ora 19.
Cred ca a tras curent ca ii curge un ochisor. Ii pun picaturi tobrex. Si roade in permanenta seringa de la panadol.
Noapte buna
bb_yasmi spune:
inainte sa inchid a aparut mesajul irinucai, caruia vreau sa ii spun ca pt secretii oculare, igiena ochiului sunt foarte bune servetelele IRIDIUM BABY. noua ni le-a recomandat dr si au fost super. poop daria.
acum chiar inchid!
madutza_bra spune:
Ca nu era de ajuns cazatura de vineri, a mai luat Cata inca o tranta azi, in casa...s-a urcat in carucior, s-a ridicat in picioare si cand a vrut sa se aseze la loc nu a mai nimerit...mai blanda cazatura..pe parchet dar cu vanataie pe frunte..off daca nu-i trece pana maine, ii fac o poza sa va arat. bai nene, cand vine o pb nu vine niciodata singura..la fel si cazaturile
Simo, foisorul nostru nu e lipit de casa, este din lemn, o sa fie de 3mx4m. Mana de lucru este 10 mil, materiale iti spun la final
delia, off ce nasol cu durerea. Pe mine nu ma doare, in schimb arata nasol..fata de prima ceza..acum e taietura bagata inauntru..de zici ca ma strange chilotul La tine ce culoare mai are? L amine e o dungulita alba intre 2 dungi mai inchise ...
yasmi, suuuper vorbaret Lucas
am fugit si eu la nani
Deea99 spune:
neatza!
poftiti la cafelute ,ceaiuri si ce mai doriti voi...eu as dori un croasant cu unt din auchan
sunt zombi..A mi-a racit..ieri a tinut-o intr-un stranut si au inceput mucii..si cu ei nervii, moftureala
ieri a fost o zi groaznica..a bazait intr-una ..pe langa discomfortul de la nas a dat tarcoale la toate caile de acces in curte si asa s-a jelit de mi-a pus parul pe moate......
azio noapte a dormit groaznic ca era infundata..am tot incercat sa o pun pe perna si pe juma de pilota sa fie cat mai sus cu capul ,dar ce sta.
ma nervozeaza si vremea asta.e un frig si un vant ca in februarie
apropos de perne..voi le puneti perna....stiu ca e o intrebare cam idi....ca nu se pune perna la bebe, dar nah zic si eu ...sa aflu daca mai e cineva ca mine sa nu ma mai simt vinovata
eu in unele dimineti dupa ce ii dau lp ii las perna sunb cap ..e o perna ff moale....se afunda capul in ea..dar ce am constatat este ca atunci cand are perna doarme mai mult..in jur de 10
a, si perna e a mea ...i-o pun sub cap seara si dimi cand ii dau lp.....ca nu i-l dau in patul mare ,ca nu o ia somnul...
Offf mai CAta sa treaca lovitura....ca ce sa mai zic...ca sunteti asa curioase...eu din acelasi motiv inchid carucioarele in birou.
exceptand vantul si gur o sa va faceti un foisor frumos
Miki ne mai dam si noi cu parerea , iti mai dau o idee....e tare greu pt tine sa stii ca e A asa si ptentru ea si mai rau ..Doamne ajuta sa nu ajunga la sa multe antibiotice...sirop din acela de face reclama la tv i-ai dat ..de la urinal parca....si uite ca mi-a venit in minte....stefy facea pp des..o durea ustura..m-am dus cu ea la dr. i-am facut analiza la urina si nu avea infectie...dar tot nu ii trecea....si o explicatie a dr. de fam....ea intrase in piscina(de aici am banuit ca a luat ceva)aparece a inflamat-o jos....si ne mai strangand bine acolo ,nu isi putea controla pp si tot odata era expusa sa urce si microbi spre vezica /rinichi...de 2 ori mi-a facut in vara aia.....
legat de terapuia de la mare..pt picioruse am facut..picioruse in x...in primul an am avut ghetute normale de piele ,dar cu siret +masaj..dar facut de mine si mai uitam...in anul urmator ghete speciale si mers mult pe teren acidentat....asa am tot facut vreo 2-3 sezone..plus ca faceam si pt gat
Yasmi cat vb L...dragul de el....A este inteligenta doar prin gesturi si alte gidusii..dar de vb nooo....a ,imita si ea cateva animale
dar nu ma grabesc..asta mi-ar mai trbui sa-mi si turuie-n cap toata ziua
Alina si eu vreau sa vad burtica...si lasa fata sa fie manechina
Vai Simo cate a patimit A...nu stiu cum e cu decalotarea ,dar aveam o vecina la bl casatorita cu un iranian sau ceva de genu si la ei era obligatorie....
visss ce faceti?
Irinuk poate si schimbarea asta o face pe Dartia sa isi schimbe programul de papa..nu stiu zic si eu..ca a mea de sarbatori a fost jale..nu mi-a mancat de loc cum manca acasa...plus ca la fel ca D manca ce nu trebuia.....
mai intra pe net si incearca mancarici de bb de 1an....poate o atragi cu ceva....
fetele ma ridic sa fac o cafea si apoi la smotru daca mai am timp....
Deea99 spune:
nu am plecat
adica am, pus apa de cafea..sper sa nu uit iar pe foc....a, Mada nu mai am filtru de cativa ani..am spar bolul ala si apoi l-am aruncat..in ideea ca-mi iau altul..dar daca sotul nu bea cafea e, am zis ca o ceasca merge si la ibric
Ailed e de la vreme,asa cum ti-a zis si dr....pe mine la S m-a durut cativa ani..dar nu durere,nu stiu cum sa zic...cand era nor sau ploua asta numai pe tipm de vara simteam la burta ceva rece..ca un firt de sarma subtire...asta era tot siscomfortul meu..cu timpul a trecut ca uite daca nu citem acum la tine si uitasem
ceza mea de acum e o line subtire putin rosie..dar ce am constatat este ca-i mai sus decat prima..si e mai stramba..eu credeam ca e facuta pe vechea cicatrice..dr. ion asa i-a facut-o cumnatei
Deea99 spune:
hai sa va mai zic una ,de m-a marcat..am vazut aseara o emisiune cu mame surogat
eu nu as putea sa fiu asa ceva...am si plans
si cum A dormea in pat langa mine ,sa vedeti ce-am mai pupacit-o ...doamne cum sa tin un bb 9l in burtica si apoi sa-l dau ...parintii copilului il luasera acasa si ea ramasese in spital ca facuse cez
bb_yasmi spune:
buna dimi! buna dimi!!
mada, cam tot asa ne facem si noi foisorul. 3X4 sau 4X4 sau 3X3 una din ele nu mai retin...sotul este cu detaliile poop cata!! L al meu si el este cu vanataie in frunte el saracul nu stiu cum are ghinionul tot cu marginea de la tocul usii ia contact ultima data mi-a fost si frica sa nu isi fi "crapat" fruntea!
deea de ce spui asta??? este mult mai linistitor (pt tine) si satisfacator sa vb, sa spuna ce vrea decat sa "bazaie" vb ta intr una si sa arate dupa ceva anume. perna nu am folosit (dar la buni avea) ca nu am observat sa fie nevoie.
vb despre emisiunea cu nasteri de pe TLC?? acolo am vazut acum 2 zile ca era o mama surogat...
juniorul papa pufarini si sta linistit la birou...ca un boss.... iar pe I am trimis o la gradi ca deja spunea ca ea nu mai merge si sta acasa cu noi...
bb_yasmi spune:
peste nici 2 saptamani avem eu si sotul 12 ani de cand suntem impreuna.......ce surpriza originila as putea sa ii pregatesc???? nu am nici o idee inafara de o rezervare la restaurantul nostru preferat...dar nu este ceva original....memorabil cum as vrea.....ceva ideei plsssssss....
AlexinaA spune:
Buna dimineata mamici si pititci
Mai intru si eu cand si cand sa va salut si sa va citesc cu mare drag.
Timpul meu parca e asa scurt si mor cateodata ca nu fac tot ce imi propun.
Noi suntem f bine desi in ultima sapt am avut ceva probleme cu burtica si kk...cred ca de la dinti. Teea este o dragalasa...e din ce in ce mai isteata si se prinde totul de ea. Invata f repede jocuri noi, imita pe toata lumea...acum mai nou a invatat sa sara in trambulina
Merge ff bine in picioare de la fix un an, are vreo 10.5 kg si 8 dinti...acum mai ies inca 2.
Eu cu serviciul ( ma termina drumul in fiecare dimineata)si dupa 16 cu Teea non stop. Binenteles cu soacra la noi care cateodata imi face nste faze de imi vine sa o articulez rau de tot
Sper ca nu m-ati uitat si ca ma primiti si ca ma mai primiti si pe mine asa...mai rarut. Daca ar fi dupa mine, as intra de 10 ori pe zi....dar nu e dupa mine.
Incerc azi...desi am mai spus si nu m-am tinut de cuvant sa va pun cateva poze sa ne vedeti
va pup cu mare drag
Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)
ailed_dota spune:
Neatza!
yasmy, nu pot sa gandesc romantic ca al meu tocmai a plecat in delegatie pana la sf sapt >Imi e groaza!
Mada, asa arata si a mea, ca si cum ar fi o cusatura mai pungita si la fel cu alb pe mijloc, dar la mine dupa operatie imediat arata naspa rau , era pielea de jos trasa peste asta din fata si era carne vie de un deget, dr mi-a zis ca era pielea subtire si e rupea cand vroia sa coasa parte langa parte, in fine oricum e treia.A doua, facuta de Dl Prof Marinescu a fost broderie de lux, era un fir subtire nici nu se vedea dupa un an...Si Deea, stiu senzatia aia de fir rece, dar acum e ca un junghi f puternic, de ma termina, bine nu e mereu...
Si sa stii ca la mine toate trei sunt facute pe aceeasi taietura pe burta, oricum pe uter e doar o taietura eu asa stiu