Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Ooof mai scumpa...dar un exudat nazal si faringian nu le faci..macar stii cu ce lupti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

lume noua..lume noua!!! mami draguta simo!!ce imi place cand vad ca ai scris!! pooop pe toti cei 3 flacai frumosi ai tai!! unde mergeti in vacanta?? ai scris si nu am observat eu poate....

cami astept atunci sapt viitoare Pm cu nr tau. sa aveti distractie frumoasa la nunta!!!

viss, strumfita voi ce faceti???

mada, multumesc pt raspuns!

doamneeeeeeee cat este de friggggg,,,,al meu sot glumea ca eu programez marea pe luna viitoare dar vara nici nu a venit inca....

Mergi la inceput

sa ma laud nitel....juniorul meu ma uimeste in fiecare zi cat de receptiv este la tot ce aude......vb azi cu sotul meu despre vremea asta ploioasa, ca ploua.....la ceva timp dupa se uita si el pe usa de la terasa si tot spunea "pou, poua...apa" de obicei repeta cuvantul nou de cateva ori pana ii iese mai clar ieri cand il aveam in brate se juca la urechea mea si a spus "cicei mama" (cercei) dupa iasmina striga minea (de la MIna). si tot ieri l am strigat de proba EDI sa vad ce reactie are si el repeta "Ede" este fenomenal!!
alta faza: striga dupa mine: "Tai" adik stai "ude-i aia?" ...etc etc nu le mai retin acum pe toate cra -cra
uitasem a inceput si el sa fie atent la Tv cand vede tzitzi, ham,apa,papa,bebe,nene,titza si alte lucruri pe care le cunoaste si pe carele poate spune...

Mergi la inceput

Lavi.Plecam in Grecia.
Ce mult vorbeste Lucas. Arsenie doar hamham spune, intr-un fel propriu pe care numai noi din casa il intelegem. Atat. La el aratatorul e de baza..il intinde peste tot si ne arata ce vrea el..zic eu ca tot e bine..

Mergi la inceput

simo nu ne mai arati poze cu voi??
daa vb foarte mult si foarte multe cuvinte noi zilnic. azi a fost figura, am zis eu ca poate tine figura sa ii dau lui sa pape iaurt si la tati omleta cu kaizer....eheee...de unde!! a luat o gura dupa care tot "piii.." dadea din cap ca nu si tot piiii si arata cu degetul spre farfuria lu' tat'su si striga "aia!papa!aia!"
si nasii lui ieri au fost fericiti ca i a strigat L pe nume.....

dar, in comparatie cu sora lui a inceput mai tarziu sa vb. si de cate ori incerc sa il filmez cand vb nu mai vrea nimic..decat rade sau se intoarce sau incearca sa imi ia tel...

Mergi la inceput

haha, Lavi..pai adica cum tu ce-i mai bun ii dai lu' tati?
Sa stii ca eu ii cam dau orice sa guste. El mai mult gusta decat maninca.. nu prea maninca...probabil dupa ce l-oi intarca va fi altceva...Poze cu noi..nu prea am mai facut..am pus pe fb cateva de la zoo..o sa incerc sa sui si aici cateva. Cu ocazia asta le vizionez si eu pe ale voastre..

Mergi la inceput

hai mami pune cateva pozici!!
al meu mananca de le rupe..uneori ma ingrozesc cat poate manca, aproape in continuu mananca....mami meu radea si glumea apropo de apetitul copiilor mei .....

Mergi la inceput

simo, mami frumoasa sunteti asa de frumosi!!!! iar tu parca ai fi sora lor mai mare!!!

Mergi la inceput

ma retrag si eu ca am trancanit destul azi....vezi, ajuta la ceva si vremea ploioasa...la stat pe forum

acum ma gandeam daca sa o duc pe I maine la gradi sau sa o tin acasa......sa vedem cat de odihnita ma trezesc dimi

va pupic mamici si bebici dragi!

Mergi la inceput

Va pup si eu fete..pentru mine ora asta e....sa vad maine, vorba ta Lavi cum ma ridic..Nb tuturor

Mergi la inceput