FIV in Ungaria 162
Raspunsuri - Pagina 8
ImiMS spune:
Mona
Nu sunt suparata pe nimeni!
M-a deranjat doar faptul ca s-a insistat sa spun de ce schimb medicul...iar cand am spus ( si nu am spus tot slava Domnului, ca izbucnea al 3-lea razboi mondial cred )...au venit niste raspunsuri cum ca altii au dialogat bine cu dr, ca trebuie sa am incredere in dr meu...etc...Eu bine...asta sunteti voi si ma bucur ca s-a intamplat asa in cazul vostru.Eu NU am fost multumita de dialog...eu NU am incredere in dr respectiv...deci merg mai departe...ce asa mare scofala pana la urma???? Sunt libera sa aleg ce dr vreau, sa-l schimb de x ori daca eu asa cred de cuvinta...Nu zic ca PK sau turcul ar fi ceea ce caut...poate e altul...dar pana nu merg sa vad si ma cramponez la un dr numai pe principiul ca daca am inceput cu el sa merg cu el....sau ca, cu altii a mers mai bine treaba...nu o sa stiu niciodata cum ar fi cu altul.Repet, nu invinovatesc pe nimeni ptr esecul meu...e foarte probabil si sa nu reusesc niciodata, cu nici un dr hiper-super bun, poate nu mi-e dat sa fiu mama...dar pana una alta, merg pe ideea ca pe banii si pe sanatatea mea ( fizica si psihica ), sunt libera sa-mi aleg doctorul, clinica si tara unde vreau sa incerc.
Si cu asta chiar ca voi considera acest subiect inchis!
Sa aveti o zi frumoasa!
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
AJUTA-MA DOAMNE!!!
FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!
olimp spune:
buna dimineata fetelor !
mona si al meu se distra de piscina in care s-a jucat meciul
Vai ce vreme este afara , iar ma deprima si mi-e somn ..de parca nu as fi dormit. Vreau soare , eu iubesc soarele.
imi
greta , raissa , amina restul fetelor
hamza ce faci ? cum mai esti ?
samira33 spune:
imi,ai dreptul sa alegi ce considera sufletelul tau...fara sa dai expicatii ,fara sa te justifici...asa cum ai dreptul si sa-ti exprimi nemultumirea.
irene...este minunat ce ti se intampla...iti doresc sarcina usoara pana la capat si o bebelina sanatoasa.
postarea ta nu prea am inteles-o...si am sa ma si justific-desi nu-mi sta in fire dar poate asa realizezi ca postari ca a ta...pot fi oarecum nepotrivite pentru unele dintre noi.
asadar...tu spui ca trebuie sa avem incredere totala in medicul pe care l-am ales...ei bine,eu am avut aceasta incredere...timp de 3 ani am fost pacienta lui PK...pret de 3 FIV-uir si un FET-btw,mai este cineva pe forum care sa fi insistat atat cu increderea intr-un medic,in afara de lara???chiar sunt curioasa...ce mi-a adus increderea asta????in niciun caz sarcina dorita si asteptata.
dar dupa 3 ani de incredere acordata chiar consider ca am dreptul sa-mi exprim nemultumirea si dezamagirea....dezamagirea ca nu mi-a vazut timp de 3 ani o Adenomioza pe care un alt medic mi-a vazut-o la prima ecografie facuta cu el.
crezi ca daca ai fi fost in situatia mea...ai mai fi postat ce ai postat mai devreme???..te asigur ca nu.
plini de sfaturi greu de pus in aplicare putem fi toi insa mai bine sa fereasca Dumnezeu pe toata lumea sa se afle in postura celui sfatuit.
chiar pot sa accept si sa inteleg ideea ca dupa ce reusim,multi dintre noi avem senzatia ca am descoperit reteta succesului si a reusitei..realitatea este insa ca nici medicul si nici altcineva nu poate spune concret de ce am reusit...sau de ce nu reusim.
mona,respect pentru punctul de vedere obiectiv.
este in totalitate si punctul meu de vedere.
PK este un medic exceptional...poate prea bun pentru clinica in care lucreaza si pentru laboratorul cu care sunt dotati.
e un tip ultraconservator,fixist si are o limita-impusa sau autoimpusa,desi asta nu are vreo importanta, peste care nu trece.
ai observat si punctat perfect...majoritatea reusitelor lui PK sunt femei aflate la primul,maxim al 2-lea FIV...deci cazuri mai "usoare" sa le spuneam.
in cazurile mai speciale...da rateuri...sau pur si simplu alege sa nu se "lege la cap"
ImiMS spune:
Olimp
Samira...multumesc ca ai inteles ideea...si ca ti-ai exprimat opinia!
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
AJUTA-MA DOAMNE!!!
olimp spune:
gata fetelor m-am programat la d-a doctor de care v-am spus ca este bunicica . Joia viitoare la fix 6 saptamani merg la dansa.
Am sa-mi iau si arsenalul cu mine , analize si hartogariile sunt curioasa ce-mi va spune.
diana23ct spune:
Gretta esecul nu vine de la nr de embrioni. Eu Din cele 3 fertilizari am obtinut sarcina exact la cea la care mi-a fost transferat un singur embrion. Cand am avut cate 2 nu a reusit procedura, asa ca e relativa treaba asta.
Irene este adevarat ca e importanta increderea in medicul la care mergi, dar totul cu o limita. Cand am ajuns prima oara la Zadori aveam incredere oarba in el si in cazul meu nu a folosit la nimic, la ce folos ca a reusit fertilizarea si am pierdut sarcina din cauza neatentiei, indiferentei sau lipsei de profesionalism a lui. Fiecare sa o spuna cum o vrea. iau un ex banal. O femei cand se apuca sa faca un cozonac isi alege ingredientele cu atentie ca sa fie cat mai sigura de reusita, dar nu e suficient asta. E ca si cum l-ai pune la copt dar cuptorul sa fie stins. POate e absurd exemplu, dar in cazul meu asta s-a intamplat. La ce folos ca materialul genetic a fost bun, embrionul a fost foarte bun, dar nu i s-a pregatit un mediu de prindere si dezvoltare propice, iar toate astea s-au intamplat datorita faptului ca nu a dat importanta analizelor care le aveam la dosar. El ca medic trebuie f clar sa stie ca un embrion nu are cum sa se dezvolte normal la o femei care are probleme de coagulare a sangelui, si ca trebuie ajutata acea persoana cu tratament ca sa duca sarcina. El nu a facut nimic, nu s-a uitat pe analize, nu mi-a recomandat sa merg la un hematolog sa imi dea un anticoagulant...
CONTEAZA FOARTE MULT PE MANA CUI ANUJGI.
IMI iti recomand sa mergi mai bine la dr Uscatescu decat la Avram, e mult mai competenta si se loveste zilnic de cazuri de trombofilie la gravide. Acolo este si sectia care se ocupa de asa ceva. Daca ai nevoie de ajutor da-mi PM si iti las date de contact sa ajungi acolo.
mona19 spune:
Olimp - Da, sa mergi cu tot arsenalul mental si material. Iti doresc ca doctorita respectiva sa fie pe placul cerintelor tale. Ca, deh! pana sa nasti, mai e ceva cale de parcurs, nu? Si oricum, ce nu am da sa fie totul OK si in siguranta?
Na, ca si eu m-am programat la doctorita de familie! Poate reusesc sa obtin niste analize compensate. Nu stiu daca o sa-mi dea asa ceva, ca eu in afara de alea obligatorii de acum vreo 3 ani, n-am facut veci analize compensate. Imi incerc si eu norocul. Da, mai intai trebuie sa-mi pregatesc lista, ca e destul de lunga.
Samira - Welcome back!!!
Imi - O mie de - icuri! Trebuie sa reusim!!!
Amina - Cum esti?
Afara e mohorat si ploua, dar va doresc un suflet inseninat si plin de bucurii pentru toate aspirantele de azi, de ieri si de maine!
hamza spune:
Buna fetelor
Am citit toate postarile si consider ca fiecare face ce vrea si isi poate spune parerea personala.
Eu sunt bine continui tratamentul prescris si se pare ca voi face luni punctia daca vineri voi fi bine la control.
O zi buna tuturor.
olimp spune:
mona astept sa vad raspunsul la programare caci mi-am facut-o on-line. Nu am sa zic nimic despre ce analize as dorii sa fac, o sa pe ea sa vad daca aminteste cate ceva, asa am sa-mi dau seama daca e interesata de cazul meu sau mai caut in continuare.
mona - abia astept sa zic mai am o saptamana si nasc !
diana ai perfecta dreptate ,de aceea am ajuns si eu in faza in care incu nu stiu exact ce urmeaza sa fac, de undeva trebuie sa incep.
hamza iti tin pumnii sa fie bine vineri si luni sa faci punctia , sa ne tii la curent ,
ImiMS spune:
Olimp...Doamne ajuta, sa fie in regula totul si doctorita sa fie omul pe care-l cauti in materie de ginecolog
AJUTA-MA DOAMNE!!!