FIV in Ungaria 162

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Diana...deocamdata nu vreau sa merg la nici una din doctorite...vreau doar sa-mi recomande ce analize sa-mi fac ptr cazul meu.Apoi...daca iasa ceva...as merge totusi la Avram, ptr ca mi-e peste mana sa merg ptr atat la Bucuresti...Clujul fiind la 100 km de mine.Daca e sa fie ceva grav merg si la capitala...dar nu ma plimb doar de dragul de a ma plimba.Mersi oricum de informatii!

Hamza...vad ca nu vrei sa ne povestesti nimic despre tine...Eu iti doresc sa iti indeplinesti visul cel mare!

Mona...hai la noi ca e soare si frumos.

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

AJUTA-MA DOAMNE!!!

FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

Asa este imi si eu sper sa nu vin cu buza dezumflata de acolo , si eu si tu si mona , cautam aceelasi lucru , aceea sclipire si incredere . Sa de DD sa le gasim. .

Apropo aiti auzit de produdul maca , cica este ceva naturist care ajuta pentru ovulatie , satbilizeaza si echilibreaza sistemul endiocrin si e bun si la sotii neostrii pentru spermatogeneza.

Am sa mai caut despre el.

Mergi la inceput

asa cum spui imi nici eu nu ma apuc de analize de trombo pana nu-mi cere doctorita , vreau sa vad ca imi spune ceva despre ele ? sa vad ca e interesata....de sarcina care am pierdut-o , ce se poate face....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

IMI stiu ca e dificil cu venitul la buc, dar poti face profulul de trombofilie de la Synevocare este si in CJ si restul analizelor daca vi cu profilul de trombofilie ti le face la fundeni gratuit, enetual daca considera necerar iti face si homocisteina care costa 30 lei.
Uite link-ul pt profilul de trombofilie: http://www.synevo.ro/profil-trombofilie-ereditara-ii/

Eu am ambele mutatii cu pb de la Gena MTHFR si cu toate astea analizele imi ieseau bune la prima vedere, doar timpul de coagurare care multi medici il considera expirat ca analiza mi-a iesit prost in prima faza. Apoi cand am inceput sa scormon mai bine am depistat pb. vezi genetic cum stai ca asta e oglinda ta interioara.

Mergi la inceput

am primit raspunsul , joi 24 , la ora 19 merg la dansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina84 spune:

Fetele pe mine m-au luat dureri ,crampe si contractii,m-am dus la urgente,de acolo m-au dus la maternitate.
Beta care am facut-o azi,a vazut-o deja doctorul,am facut eco,si s-a terminat visul meu aici.
Beta e 2,3 deci pentru luna urmatoare asta e.
Va multumesc la toate ca ati fost tare dragute si ati fost alaturi de mine.
Mult mult succes va doresc.
Eu astept sa ma curat,si o iau de la capat cu mierea mea.
Va pup pe toate.

Mergi la inceput

oh amina imi pare tare rau , chear speram sa fie cu ochisori... ,

nu stiu ce sa-ti spun...fi tare , cu siguranta va fi bine data viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norma36 spune:

@ ImiMS - daca vii in Cluj la d-na Avram mai poti cere o parere d-nei Militaru Mariela; este medic genetician si are in urmarire multe gravidute care fac FIV si au diverse mutatii. Ai mai jos linkul unde gasesti toate informatiile desprea ea:
http://www.romedic.ro/blue-life-medical-center/medici/Mariela_Militaru

@ Samira - eu am avut 100% incredere in medic la FIV1, FET si FIV 2; dupa FIV 2 nereusit, insa, am inceput sa imi pierd increderea; am continuat totusi cu el (ajungand in final la FIV 4 reusit), gandidu-ma ca poate e mai usor ca imi stie istoricul, si, mai mult, mereu ma acuzam pe mine ca sunt „defecta” (sufar si de hipotiroidism); asa ca si multe fete de pe acest forum, am inceput sa iau si initiative pe care medicul le considera inutile: am facut de capul meu si analizele pentru trombofilie, cariotip, histeroscopie, am luat si Arefam inainte de ultimul FIV; daca nici FIV 4 nu reusea eram decisa sa merg in Viena.
In ceea ce priveste increderea oarba in medici, nu stiu cat e de adevarat, dar am auzit si eu o "poveste" ca o doctorita a facut in Franta la acelasi medic, la acelasi laborator 17 FIV-uri pana a obtinut un copil, si inca 10 pana a obtinut al doilea.
Mie mi se pare f corecta alegerea ta de a merge la cat mai multi medici si a cere cat mai multe pareri; te admir f mult pentru cat efort depui in a obtine copilul mult dorit. Mi se pare normal - dupa atatea nereusite - sa cauti explicatii, medici cu alte idei. Iti doresc din tot sufletul sa obtii bebelusul mult dorit in toamna la Istambul.

Evident le doresc asta tuturor fetelor care isi doresc bebelusi.

@ Amina - cuvintele sunt de prisos; imi pare sincer rau, fii tare si incearca sa te mobilizezi si sa o iei de la capat.

@ Olimp - eu am luat maca inainte de FIV 3; nu am simtit nici o imbunatatire dar am citit si eu mult despre efectele benefice; de stricat cred ca nu strica, deci ai putea lua.

19+
_
3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 reusit in ianuarie 2012 tot la Debrecen, cu dl Bodnar - Doamne ajuta in continuare !
MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

norma sarcina usoara !

Am sa-mi iau maca si eul , si acid folic , mai vad acum astept consultul de saptamana viitoare , dupa care incep sa pregatesc terenul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

Immi n-am fost aici sa-ti spun ca-mi pare rau pentru esecul de la primul tau fiv si nici acum cu povestea despre doctori si parerile noastre.
inutil sa-ti spun ca fiecare esec de pe forum e ca un ghimpe in toata claia de sperante pe care mi le fac in lupta asta cu infertilitatea. desi nu te cunosc (asa cum nu cunosc nici o alta fata de pe forum cu exceptia unei doamne aadina pe care am avut ocazia sa o cunosc cand mi-a dat niste pastile) iti spun ca-mi pare rau pentru tine atat de mult cat imi pare de rau si pentru mine.
fiecare succes de pe forum nu numai ca-mi da aripi dar ma indreapta cu gandul meu bun si spre doctorul caruia i-a reusit sa o faca pe femeia respectiva sa ramana insarcinata.
asa ca eu sunt foarte de acord ca fiecare sa-si spuna parerea si sa n-o "judece" pe a alteia.
irene iti doresc sincer numai bine si sunt de acord cu tine ca EL imparte si decide pentru noi. dar la faza cu increderea oarba in doctor vax. n-are nici o importanta daca eu cred sau nu in doctor. nici nu mi-am pus problema. dar as avea incredere in niste investigatii propuse sau in niste schimbari in tot tratamentul.
eu, de exemplu, am facut doar niste investigatii asa...despre care am citit pe forum...dar nu stiu cum toate au avut importanta desi nu mi-au fost sugerate. ei, cand o sa-mi propuna un doctor o investigatie sau o pastila si va fi castigator il voi recomanda unei femei care are aceleasi coordonate cu ale mele

Mergi la inceput