FIV in Ungaria 162
Raspunsuri - Pagina 10
mona19 spune:
Salutari!
Am intrat in casa nu de mult. Acu dupa amiaza am fost cu treburi gradinaresti. Mi-am pus o gramada de rasaduri de rosii din seminte puse cu manuta mea. Sunt incantata! Sper sa am putere sa le si ingrijesc pe masura! Maine o sa continui, daca vremea imi permite cu plantarea catorva fire de rasaduri de ardeiasi si gogosari primiti de la soacra. Rasadurile de ardei si de gogosari sunt mai mult de incercare. Asta in primul rand, din cauza terenului care este incomparabil mai slab calitativ cu cel de la tara.
Imi - Sa stii ca eu am muncit astazi pe afara si daca a fost mohorat. Merci de invitatie! Cu alta ocazie.
Amina - Imi pare rau pentru tine. Speram sa fii graviduta.
Olimp - Da. Da. Pregateste terenul!!!
Despre maca si eul, am auzit doar. Poate intervin si fetele care au facut tratament cu asa ceva.
Norma 36 - Sarcina usoara!
O seara cat mai faina tuturor!
diana23ct spune:
Amina imi pare sincer rau, fruntea sus si mergi mai departe. Undeva DD are pregatit si pt tine un pui mic . O sa vina si momentul tau, asa cum fiecare ni-l asteptam pe al nostru. Priveste inainte
madalina_gh spune:
Buna fetelor,
Hai sa va spun povestea mea cu riscul de a ma repeta.
Prima tentativa de FIv am avut-o in martie, stimulare cu menopur 2 pe zi, am avut 6 ovule dintre care 3 de dimensiuni foarte bune la ultima monitorizare care a fost duminica. Miercuri trebuia sa fac punctia dar clinica cu care lucram nu a mai avut embriolog deci punctia s-a amanat pe vineri la o alta clinica care m-a aceeptat ca sa zic asa. Am administrat ovitrelle cu 24 ore inainte de puctie ( am inteles ca trebuia cu 36 ore)La puncrie nu s-a gasit decat un ovul, ce s-a intamplat cu restul nu stiu. Am cerut ICSI in aceste conditii. Nu a avut loc fecundatia si am fost chemata la clinica sa semnez actele finale si sa-mi arate ovulul nefecundat si printre altele mi s-a spus ca nu s-a facut preselectia spermatozoizilor pentru ca erau putini si ii era frica sa nu moara toti in conditiile in care sotul daduse 2 probe. In aceleasi conditii ca mine a mai fost o doamna care a reusit cu taote aceste peripetii ei i s-au recoltat 4 ovule din 8 s-au fecundat 2 si s-a prins un bebe.
Deci se poate si asa, mai este si voia lui DD
Acesta este motivul urmatorului FIV in Ungaria.
Imi pare rau daca derajez cu povestioara mea, mi-e greu sa vorbesc despre trecut. Voi trageti concluziile,
O seara buna
olimp spune:
ah mona ce batai de cap ti-a dat "maca"
vad ca ai trecut la "pregatit terenul " si in curte , pe langa homeopate Sa dea DD sa culegi roade pe ambele fronturi !
madalina incotro te indrepti in Ungaria ? Timen pumnii sa fie bine ...asta ne dorim cu toatele !
olimp spune:
mona nu stiu daca la voi ploua , aici ploua de pe la ora 11 , cu mici stagnari , asa ca daca ploua ai scapat de udat rasadurile
vine weekendul si mergem la nunta ...de noapte, prima noastra nunta de noapte , mi-e greu , nu stiu cu ce sa ma imbrac , ma tot uit in dulap si nu ma pot decide ....una imi scoate in evidenta burta , alta nu imi face pieptul cum imi place , sa nu mai zic ca...altele nu ma mai incap . Tare indecisa , voi vedea.
olimp spune:
madalina asa cred si eu , dar daca imi mai cumpar vreo rochie noua cred ca mi-o da de cap sotulache ! trebuie sa precizez ca am vreo 3 pe care le-am luat si inca nu le-am purtat. Nu am cum sa trisez ca se prinde !
Luna iulie sa fie cu noroc , in Iulie am si eu liber la bebe dupa pauza de la operatie ! Sa dea DD sa ne indeplinim visul , bafta.
diana23ct spune:
madalina imi pare rau pt experienta prin care ai trecut. ce cliica care face fertilizari este aia care nu are embriolog? cred ca i-as fi dat in judecata in locul tau. propabilai avut un singur ovocit deoarece cele 3 de care spuneai ca erau frumoase duminica pana vineri cand ai facut tu punctia s-au spart si s-au perdut ovocitele.