Produse imunostimulatoare
Am un copil de 2 ani care a facut in nenumarate randuri otita si amigdalita purulenta si doctorul ne-a recomandat s afacem o operatie de polipi insa nu reusesc sa il tin sanatos minim 10 zile, atat cat este nevoie pt a-l putea opera.
Am incercat diverse imunostimulatoare:bronhovaxo,oscilococcinum,isoprinosine. Acum ii dau imuno royal junior si nu stiu daca este bun.
Ma puteti ajuta si pe mine cu cateva informatii despre acest imunostimulator sau imi puteti da sfaturi referitoare la alte produse.
Multumesc.
Raspunsuri
oanap85 spune:
doriana nu prea inteleg cum nu poti sa-l tii sanatos?(confuza)
sta in colectiv?raceste cand iesi cu el sau cum?copilul se imbolnaveste de obicei cu un motiv..
e adevarat ca din cauza sistemului imunitar.dar cel mai bine iti recomanda un medic,homeopat , pediatru bun...ptr rezultate vizibile sa-i zic cel mai bine merge dupa o schema,mie de ex mi-a dat lantigem b cu imunogrip si multisanosvit(am luat dupa o schema ,7 zile intrerupt si apoi iar ..)de obicei rezultatele vin daca faci o perioada mai lunga,adica nu ii dau o sticluta si gata te astepti sa aiba imunitate,broncho vaxom a mers si la noi,1 luna neintrerupt cate 1 pliculet pe zi api cate 10 zile pe luna (primele 10 zile)
Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).
Lorich spune:
Oana, cred ca Doriana zice ca puiul leaga racelile, am patit-o si noi.
La noi stii ce a mers fara exceptie? Sa-l tin acasa de la gradinita! Pediatra mi-a recomandat sa-l tin acasa atat pe parcursul racelii, cat si o saptamana asa dupa, in convalescenta si cum serviciul mi-a permis-o, a mers f bine lucrul asta.
Ca produse pt imunitate, noua ne-a dat First Defense si acum, in primavara asta (al meu are aproape 4 ani) mi-a dat 2 feluri de pastilute de supt (Influcid si Tonsilotren), sa ia cate 3 pe zi pana in mai.
Nici nu am curaj sa zic sau sa ma bucur ca au dat rezultate.
Sanatate multa!
nemernica spune:
Eu ii dau oscilococcinum, si baraca.. Deasemenea vitamina C este prezenta mereu la noi in casa sub forma de picaturi sau ii fac limonada...
rustynails spune:
Ai putea sa incerci Biobran,este f bun pt imunitate,maicamea il foloseste ,nu stiu daca e recomandat si pt copii,dar ai putea intreba farmacista sau doctorul.