Piersicute de iulie august (35)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

doamne laura, mi s-a facut pielea de gaina...
nu pot sa cred ce ai scris despre ada . cred ca ea ea deodata cu mine (28 sapt).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Da are 28 sapt , oare se pot suda membranele la loc ,a pierdut si lichidul , chiar nu ma pricep ...mie mi s-au inmuiat toate cele

30+ Andrei
AMR 9 Weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Doamne, nu pot sa cred cu Ada....ce naiba s-a intamplat?Doamne ajuta sa fie bine! macar are medic la Polizu? Ada, daca ne citesti si te putem ajuta cu ceva, just say it!

Roxy, al meu e foarte timorat. norocul lui este ca mie mi s-a interzis sex pe toata perioada desi am avut libido la maxim in anumite perioade. Noi nimic nimic din noiembrie, ca atunci am ineput tratamentul pt FIV. Sper sa ne revenim dupa nastere. Ce e interesant e ca nici nu-mi da senzatia ca ar cauta prin alte parti. Dimpotriva, e super concentrat pe burtica mea.
Sper sa ne regasim dupa nastere. Ca noi am avut si o perioada destul de dificila in ultimii ani din punctul asta de vedere, cu faptul ca nu reuseam sa concepem. Norocul nostru pe de alta parte e ca ne potrivim extrem de bine la pat. Sper sa ne uneasca din nou.

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Fetelor, eu mai stiu un caz care a nascut la 28 de saptamani o fetitza de 700 de grame si dupa o luna jumatate, a ajuns cu fetitza sanatoasa la 1500 gr. Doamne ajuta! La Polizu au o sectie buna de neonatologie. Sper sa fie bine! Dar tot nu inteleg ce s-a intamplat.... poate nu a pierdut tot lichidul si p[oate se mai reface....Doamne ajuta!

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura32

Da are 28 sapt , oare se pot suda membranele la loc ,a pierdut si lichidul , chiar nu ma pricep ...mie mi s-au inmuiat toate cele

30+ Andrei
AMR 9 Weeks

Pai daca a pierdut tot lichidul nu prea se mai poate face nimic, eventual doar injectiile cu steroizi pt maturizarea a plamanilor dar stiu ca tot tre sa mai stea bebe in burta 24 h dupa asta... sper sa nu gresesc.
Am luat-o razna de cum am citit, dar gasesc pe net ca prematurii de 28 sapt au 90-95% sanse, deci e un procent ff bun!
Ada iubita, ma rog din suflet pt tine si Nectarie, mi-esti tare draga si sper ca Dumnezeu sa te aiba in grija pe tine si pe cel mic!

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ca_Mila spune:

Doamne ajuta sa fie bine Nectarel. Nu ma pricep deloc si va intreb pe voi daca este de rau cu membranele, adica daca de exemplu statul la pat ar ajuta-o pe Ada sau ce se poate intampla? Offf Doamne ajuta-i pe amandoi.

28+

Mergi la inceput

Am gasit cateva informatii utile pt toate, in caz de nastere prematura, macar sa stim ce semne ar trebui sa ne ingrijoreze:
http://www.qbebe.ro/nasterea/nevoi_si_probleme/nasterea_prematura:_cauze_si_metode_de_prevenire

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

I s-a spus ca BB are 1kg si se pregateau sa-i faca injectia aceea de maturare a plamanilor (nu stiu cum se numeste) , a zis ca nu a facut nimic , chiar s-a odihnit , nu a ridicat ceva greu sau efort...
Intr-adevar la Polizu sunt cei mai buni pt neonatologie , stiu ca ea are medic la Elias .

30+ Andrei
AMR 9 Weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Fetele va scriu din spital. Nu am facut effort, nimic si dintr-o data a inceput sa curga. Nu am contractii, nu am nimic.mi-au facut o injectie de maturare a plamanilor. Problema e ca nu Mai este lichid. Oricum pana Maine nu se va lua nicio decizie ca trebuie sa treaca 24 de h de la injectie. Copilul are doar 1000 de grame. Am Ajuns prin interventii aici . Sunt la doctor Ionascu Bradut . Asteptam sa se elibereze un ventilator. O sa va tin la curent.

Ada

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adarev

Fetele va scriu din spital. Nu am facut effort, nimic si dintr-o data a inceput sa curga. Nu am contractii, nu am nimic.mi-au facut o injectie de maturare a plamanilor. Problema e ca nu Mai este lichid. Oricum pana Maine nu se va lua nicio decizie ca trebuie sa treaca 24 de h de la injectie. Copilul are doar 1000 de grame. Am Ajuns prin interventii aici . Sunt la doctor Ionascu Bradut . Asteptam sa se elibereze un ventilator. O sa va tin la curent.

Ada

Ada, ne rugam pt tine si Nectarel, mai tine-l pana maine la caldurica! Dumnezeu sa fie cu voi!

28+

Mergi la inceput