Piersicute de iulie august (35)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Buna dimineata burtici ,
Multumesc Ada de cafea , ai vazut ca tot ai iesit aseara ? o sa te plimbi si azi cu siguranta
Ali , intra-devar acea femeie nu se poate numi mama cu copilul in spital si tu in club
Eu azi vreau in parc . Va pe toate !

30+ Andrei
AMR 9 Weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

eiii ada,ada... acum am vazut ca ai iesit totusi aseara...si mai vorbesti de plictiseala?sunt geloasa sa sti.ce sa mai zic eu de plictiseala ca de cateva zile abia am vazut cum arata strada mea.in frigider bate vantul ca nici la cumparaturi nu am avut energie sa merg.noroc ca am o alimentaruta langa mine si mai imi iau cate una alta de aici...
am impresia ca ,cu cat stau mai mult cu atat ma puturosesc mai tare si nu imi vine sa fac nimic

ned si eu am avut asa 2 zile ca ale tale dar au trecut de la sine.ma speriasem si eu ca ma gandeam ca doar nu o sa ma apuce din nou ca in primele luni.dar probabil nu mi a picat bine ceva in ziua cand am fost la padure de 1 mai (ma gandeam ca ori soarele si caldura au fost de vina ,ori ceva mancare)

31+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Aruba, ti-am dat friend request pe FB. Nu stiu daca am facut bine ca am ajuns la lista ta personala de prieteni parca... Initialele mele sunt I (O) S
ma bagi si pe mine te rog in grup?
Roxy, am rezolvat asa, thx.

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Ali, sa stii ca ai dreptate. Eu daca stau in pat, foarte greu Mai fac ceva. Asa ca stau in functiune . Laura, prin ce parc esti?

Ada

Mergi la inceput

Acum plec in Herastrau

30+ Andrei
AMR 9 Weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

hellooo burtici! cam liniste pe aici...
eu sunt singurik acasa...avem o nunta la cafenea azi si sotul e akolo pe baricade :( nu cred ca ajunge acasa pana la noapte am reusit in sfarsit sa fac supa de rosii pe care o port in gand de o saptamana de felul 2 n-am chef...
acum stau putin in pat si apoi ma apuc de aspirat, praf, mop etc. pe seara sper sa mai am chef si energie sa ma epilez putin pe ici pe colo...devine din ce in ce mai grea aceasta operatiune pt k nu mai reusesc sa gasesc pozitii comode sapt asta am constatat k nu prea mai reusesc sa-mi tai nici unghiile la picioare k lumea and this is only the beginning...
btw, fetelor, am tot vrut sa va intreb - voi mai prestati cu sotzii? io nu prea am avut cine stie ce chef in ultima vreme, cand imi vine cheful parca mi-e nu stiu cum sa "demarez formalitatile"...n-am mai prestat din martie de cd am fost la roma al meu n-a mai dat asa semne k ar vrea...oricum ultima data mi-a zis k i se pare cam ciudat k parca nu mai avem asa intimitatea, parca e altfel k stie k e cineva akolo...am mai citit tot felul de articole pe tema asta si imi imaginez k pt barbati e putin strange conjunctura asta. ai vostri cum se comporta?
io parca as mai incerca macar o data inainte sa vina bebelina k parca mi se pare aiurea sa stam aman2 asa mult pe uscat...mai ales ca dupa nastere o sa mai dureze ceva vreme pana imi revin si sunt din nou apta...al meu imi tot zice cand mai bat eu apropo-uri k nu in sex sta o relatie si ca el poate trai fara probleme cu pauze din astea, ca exista alte moduri de a fi aproape unul de altul voi ce ziceti?

va poop si va doresc o duminik linistita si frumoasa

Roxy
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Referitor la alaptat, eu am " prestat" pana la 1 an si 3 luni, cand am ramas din nou insarcinata.

Ieri l-am sarbatorit pe sot, asa ca am alergat ceva pe aici. Azi mi-a zis sa ma odihnesc toata ziua, dar nu pot!!! Musai sa fac una alta.

Vremea e urata la noi. A fost in parc cu Raisa doar tati.

Duminica frumoasa!

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Buna fetelor,

Treburi multe ni s-au adunat in we ca deobicei.
Azi noapte am avut iar dureri mari de articulatii, acuma mai nou si pe linia pubiana. Cum ma miscam in [pat simteam ca ma rup pe acolo. Greu mai e in ultimele luni.

Roxy, interesanta tema ai adus in actualitate. Mai discutasem noi de asta mai pe la inceputul odiseii...Fetelor eu am intrebat-o pe dr. mea exact de asta la ultima consultatie si mi-a zis ca a presta e absolut ok chiar si in perioada asta (luna a opta in cazul meu), cu conditia sa vreau eu si sa nu fiu obosita/simt disconfort etc. De libido nu prea mai e cazul demultisor la mine, dar noi prestam aproape normal sa zic asa (adica, la fel ca si inainte) cu precautiile de rigoare. De ce? Ca sa avem aceeasi intimitate. Cei care aleg sa faca pauza, e absolut ok, totul e ok daca e liber si de comun acord consimtit...

Discutia despre "mame rele" versus "mame bune" mie mi se pare un nonsens. Chiar nu judec pe nimeni, ca nu sunt eu in masura, sigur unele lucruri mi se pot parea deplasate, adica nu as face eu asa ceva (de exemplu, sa nu alaptez ca imi stric sanii), dar de aici la a spune: asta e mama rea, no way. Sa judece psihologii, asistentii sociali, protectia copilului etc asta in cazul in care interesul copilului e vizibil afectat, in rest....cate bordeie atatea obiceie.

Aici s-a facut cald in sfarsit...uraaaa! Am deschis larg geamurile si mai ies pe balcon. De plimbare nu prea am energie, ca m-am trezit mai obosita ca la culcare, dar ma bucur de aerul de vara.

Plimbari placute doresc celor care sunt in forma, si o seara frumoasa de duminica tuturor.
Happy Mothers' day tuturor fetelor si din partea mea!

32 + Eric Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Fetelor , haideti sa ne rugam pentru Ada si sa-i tinem pumnii lui Nectarel sa fie bine pana la capat , acum m-a sunat si mi-a spus ca i s-au rupt membranele si este la spital la Polizu , nu am vb decat 2 min nu stiu ce o sa se intample mai departe ... Doamne Ajuta sa fie bine !

30+ Andrei
AMR 9 Weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Laura, am ramas masca citind de Ada, ea cate saptamani are? Doamne ajuta sa fie bine bebitul!!!

28+

Mergi la inceput