Piersicute de iulie august (35)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Carmen sper ca te-ai mai linistit cu vestile primite de la doctor , acum stai cumintica si Doamne Ajuta ca BB sa stea cat mai multa la mami in burtica si sa fie totul bine .

30+ Andrei
AMR 9 Weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

ca mila mie mi a masurat colul la eco vaginal...dar asta a fost pe la 18 saptamani parca.de atunci nu mi l a mai masurat.


despre alaptat...ce pot sa zic?eu mi am alaptat copilul pana la 3 ani si nu regret deloc(sa nu dati cu rosii dupa mine).au fost niste momente unice si placute atat ptr mine cat si ptr copil-a fost si greu cateodata ptr ca eram la dispozitia lui ca sa zic asa dar ma repet nu regret.stiu ca de dinafara suna ciudat dar cand esti in aceasta situatie nu mai e ciudat deloc.oricum pe bebe mi am propus sa il alaptez mult mai putin.pana la 7 8 luni ptr ca intarcarea a fost foarte dureroasa ptr copil.mi a fost enorm de greu sa il intarc(asta ar fi un singur motiv ptr car imi pare rau ca am lungit o atat)si acum as vrea sa il intarc la o varsta la care nu pricepe atat de mult si nu sufera.

31+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

aaaaa si mai vroiam sa zic ceva.........mi se pare putin aiurea ca s a facut asa un scandal pe acest subiect.(ma refer la articolul cu alaptatul).eu nu stiu daca este bine sau rau alaptatul atata timp (stiu doar ca pe copilul meu nu l a afectat in vreun fel psihic) dar nu cred ca este ceva de acuzat.sunt convinsa ca fiecare mama face ce crede ca e mai bine ptr puiutul ei si nu ar face ceva care sa il afecteze in vreun fel.dar daca ele nu fac ca tine asta nu inseamna ca fac ceva rau sau de acuzat

31+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Fetele,nici eu nu as vrea sa ne mutam pe FB;am cont acolo,dar aici e mai acasa...intre noi mamicile si viitoarele mamici

Biribu,am sunat eu 2 companii de asigurari in ianuarie ,cea de BlueCros Blueshield la care sunt si inca una...si mi-au spus ca nu caci din moment ce deja sunt insarcinata....e preexisting condition;Cum ziceam,in cel mai rau caz ...fac plan cu spitalul si platesc 500 pe luna....dar ideea in sine ca sa platesc peste 5200 pentru o sonograma mi se pare trasa rau de par,nu mi-au administrat nici un fel de medicamente,nici teste de tesut.....doar sonograma;miercuri ma duc la amica mea care e lawyer si sa vad ce ma sfatuieste,nu sunt procesomana dar....e posibil sa devin...Am sunat ieri spitalul si imi zisera ei ca medicul care imi urmareste sarcina a cerul alte teste in plus fata de cele pentru care imi dadusera ei estimarea...si ca asta ar fi explicatia;am sunat apoi rapid la office-ul OBGY-unului....il intrebai....si nu,el nu a comandat in plus;ok....cineva minte,clar;din cate imi dau seama,stanga nu stie exact ce face dreapta in spital si viceversa,adica tehniciana aia nu a stiu ca eu sunt self-paid si...a pus acolo pe bil ce a vrut ea,ca sa iasa banul,crezand ca am asigurare;stim ca in caz de asigurare pot ei pune cam ce vor....in materie de teste necesare...si mai putin necesare, caci asigurarea suporta;cu tot riscul ca o sa ma stresez un pic nu-i las asa;nu e fair ce au facut si nu las sa treaca de la mine caci mie una suma aia imi pare rdicola pentru 2 ore de sonograma....si de maxim jumate de ora cu doctorul perinatonolog.Multumesc tare tare mult pentru cele scrise!!!
Fleur,mersi tare mult scumpa pentru gandurile bune transmise pe calalalt subiectZic si eu ca Creanga,toti anii au fost cum au fost dar ca asta 2012....niciunul,sincer cam multe si cam mari se adunara,dar...sa dea domnul sa fiu puternica sa le duc;abia astept sa o am pe mama aici in iulie 21 pentru 8 saptamanai.....se va linisti si ea macar temporar....Nu as fi crezut niciodata ca la varsta ei sora mea poate sa fie atat de nu am cuvinte;Din pacate,de destule ori ....cel mai tare ne dezamagesc cei pe care-i iubim cel mai mult.Ma sperie faptul ca ea nu e capabila sa invete din greseli...si nici sa se intrebe cum o decizie luata azi de ea va afecta intreaga familie si pe termen lung;oricat ma doare sa gandesc asa ...mersi de idee si i-o voi spune si mamei...sa se gandeasca macar....la decaderea din drepturi;eu nu vad un om normal lasandu-si copiii in strada....cum a facut ea.A binenteles,nu in strada,asteapta ca ceilalti,eu si mama sa ne batem capul...cand o sunam pe celular il are tot timpul inchis,dar mai sinchiseste sa ne raspuna la cate un text message cand si cand;cea mare are banchet,are nevoie de bani de o rochita,de album de poze....dar binenteles sora mea...nu traieste pe lumea asta....si nu o intereseaza asemenea probleme;I-am vorbit de adoptia celei mici....acum 2 saptamani si mi-a zis ca se gandeste....;in fine,mergem inainte....
Pup toate fetele si le rog sa ma ierte caci neuronul meu...nu e foarte eficient zilele astea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Mie nu mi se pare revoltator sa alaptezi in public cand e copilul mic. Dar sa-l alaptezi mai mult de un an, cred ca il afecteaza psihic serios. Eu nu as face-o. Si nici de dormit cu copilul in pat ca o regula.


Roxy_puy, ziceai ca imi dai invite pe facebook.... nu gasesc eu de tuta ce sunt sau nu ai apucat tu?


10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Fetele ce vorbarete sunteti. acum termin si eu pe aici si plec. Ioana, pai nu aveam ce face noaptea si ma apucasem sa scriu. Carmen, eu cred ca te-ai mai linistit cat de cat. Sunt convinsa ca va fi bine si cu bebelul tau.Ali, mi-ai facut pofta cu omleta ta. Cred ca era foarte buna. Despre alaptat, la mine e mai complicat. O sa vad la fata locului. Daca o sa reusesc sa-i daubtrei luni, ma declar multumita. Copil as mai face si eu, daca as sti ca urmatorul va fi sigur fata.Colul meu e de 3,5.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Am citit si eu cu alaptatul. Savuroase comentariile la articol...
In fine, imi mentin parerea ca trebuie sa existe o justa masura in toate, inclusiv la alaptat, dar nu judec pe nimeni care a alaptat copilul pana la 3 sau 6 ani, stai linistita Ali.Dezavantajul este cel pe care l-ai constatat si tu: intarcatul devine mai dificil cand copilul e mare si constientizeaza asta ca ruperea unei legaturi foarte puternice.

Mai e o sub-problema, cea cu alaptatul in public, care vad ca in Ro si in SUA nu e privit cu ochi buni. Ce prostie! In Canada femeile au dreptul garantat prin lege de a alapta in public! Si sa nu va inchipuiti ca vezi pe toate drumurile femei cu pruncul la sanul dezgolit. Aici din contra lumea e foarte pudica, in sensul bun zic eu, nu din ipocrizie, ci in sensul de a-i menaja pe ceilalti. Se poate alapta si discret in public, eu o voi face, daca va fi cazul, fara nici o retinere. Daca nu ma insel, sunt si locuri special amenajate pt. asta in marile complexe comerciale, de ex. si, in unele restaurante "kids-friendly".
Un exemplu care arata ca se schimba greu mentalitatea:
Noi avem in spatele blocului un spatiu verde si o parcare mare, comuna la 2 blocuri. O vecina romanca are o fetita de 5 luni si de cand o stiu eu o plimba, non stop aproape in timpul zilei, in carut in parcare, printre masini. Asta in conditiile in care avem un parculet la o aruncatura de bat si inca vreo 2-3 parcuri mari, la 1-2 km de bloc. Acum de cand s-a facut frumos afara o intreb: Alina, dar nu te-ai plictisit sa o plimbi prin parcare, de ce nu mergi in parculet la verdeata, liniste? A, pai se trezeste des si ii e foame, stam pe aproape ca sa urcam repede sa ii dau san (sta la et.3)
Mi-a stat pe limba sa o intreb dar ce te impiedica draga sa o alaptezi in parc pe o bancuta la soare, dar mi-am inghitit intrebarea. Fiecare cu tabieturile ei.

(M-am mai gandit si de asta editez, nu suna bine ce am scris, poate fata are ritualul ei de alaptare si nu prefera in public. In fine ideea pe care am vrut sa o transmit e ca alaptatul in public nu e de condamnat, e ceva natural si ar trebui acceptat ca atare fara false ofuscari.
Stufoasa poliloghie am mai scris si eu,scuze.)

32 + Eric Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Ioana,nici eu nu sunt pt bebe in pat in primul an...dar apoi nu cred ca e bai mare;cel mare de 6 ani...doarme in pat cu mine caci tati e putin de tot cu noi...iar pe cea mica o voi pune in patut langa patul nostru;spun si eu cum a zis un nene...inainte de a avea copii....aveam foarte multe teorii despre cum se cresc copiii...iar dupa ce apar copiii si vezi exact ce si cum...iti dai seama ca teoria si practica sunt 2 lucruri diferite

Adarev,sigur daca mai faci inca unu iese fetita!!!!!!!!!Eu as vota pentru perseverenta....sper sa nu te superi pe mine
Am trimis copilul la scoala si am azi timp de facut o mare curatenie caci pana pe 10 iulie...iar fac asa doar de ochii soacrei,cum se zice...si i pauza mai arunc un chisor pe dc sa vad cine ce mai scrie;
Fleur cand poti sa ma suni?Luni si miercuri am ore seara de la 4:30 la 8:45 pm....in rest sunt disponibila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Revin ca incep sa imi mai aduc aminte cate ceva, a inceput sa palpaie neuronul:

Carmen, imi pare rau ca ai unele probleme. (eu nu am mai auzit pana acum de nod la cordon, mi se pare tare complicat ca un bb in uter sa faca asa ceva, ca doar nu are vreun capat liber cordonul, poate mai faci o eco si ceri o a 2 a parere. Lichidul insa cred ca se vede mai bine si se masoara mai exact, ca sa fie cu adevarat dubii. Iar impotriva contractiilor, odihna si tratament la greu, sunt multe fete cu problema asta si au dus sarcina la termen.)
Dar, vorba ta, pentru binele bebeului, in cel mai rau caz o sa declansati nasterea mai devreme daca se va considera necesar, bine ca sunt echipati la clinica pentru astfel de cazuri. Atat timp cat totul e monitorizat si sub control, va fi bine!

Ada, te cred ca ai vrea al 3-lea fata, ce te faci cu 3 muschetari? Cand te plictisesti si Yanis Nectarel e cuminte, ia si citeste sunt tot felul de chestii pe net, mai plauzibile sau nu, despre ce trebuie sa faci tu si mai ales el (dieta si activitate...)...sa iasa sexul care il vreti. Sa nu radeti, dar al meu barbat e specialist in asta... la primii lui 2 copii sexul a fost programat, la Eric nu ca el a fost o surpriza...

Delia nu vreau sa promit o zi/ora, ca dupa aia ma enervez daca nu reusesc sau uit, dar sigur in cursul saptamanii viitoare intr-o seara te sun (cand nu ai cursuri). Daca nu esti, iti las mesaj cu nr meu si luam legatura mai tarziu. Pupici si multa bafta cu billurile, nu-i lasa asa ca prea au fost nesimititi cu tarifele alea!

Mai intreba cineva despre testul de non stres, eu il numesc testul meu de stres pt ca al meu bb e lenes la ora diminetii cand il fac (8 8.30) si prima parte e linie aproape constanta, somn de voie. Dupa aia vine asistenta si il bazaie cu o sonda care are si un fel de mic flash in varf si il trezeste. Am inceput la 29 saptamani si la primul test a fost super agitat, dupa aia nexam, m-am lamurit, lasati-ma in pace...ma trezesc cand vreau eu nu cand ma gadilati voi. In fine la ultimul de miercuri a fost f bine in partea a 2a dupa faza cu flashul s-a miscat bine, exact in parametri.

32 + Eric Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Ada, m-as baga si eu la un al treilea bebe, imi doresc si-un baietel :D Da-mi tu secretul cum sa fac baiat si-ti dau si eu secretul cum sa faci fata haha. Citeam la un moment dat ca daca ai primii doi copii de acelasi sex e mai mare probabilitatea ca si al treilea sa iasa tot de acelasi sex cu primii doi. Dar cica de la al patrulea incolo se poate schimba situatia :)) care mai face! E si un site in sua, gender nu stiu cum, unde isi impartasesc fetele metode. SUnt unele care au 5 fete sau 4 baieti si insista sa mai faca pana iese ce-si doresc...mie deja mi s epare cam mult, obsesie!

PS: eu astept sa intre freedelia sa-si spuna parerea despre articolul cu alaptatul

mami de bumbita iubita tare (31.03.2010) si 24+ cu piersicuta dulce foc

Mergi la inceput