Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (217)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luminel

bai, FB, FB dar aici nu mai scrie nimeni?

Lumi si www.facebook.com/photo.php?v=332043703489671" target="_blank">balerina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Pai daca n-avem subiecte, mei????
Vorbim asa, aiurea...
tz tz tz

Hai ca va zic io ca am stat cu okii pe pereti dupa care in iphone dupa care la tv pana la 4 jumate dimineata azinoapte Vorba alinei_anto, de antrenament, asa...

Ne-am trezit la 10, m-a tinut tata la telefon o jumate de ora asa ca am mancat micul dejun la 11 si sunt data peste cap total... asa ca azi sarim somnul de pranz.

Imi pare bine ca vine weekendul, dimineata o sa iesim la niste mici cumparaturi apoi poate dupa amiaza o sa avem cativa musafiri si duminica avem un botez Abia astept, mai socializez si eu ca mai am putin si urlu la luna...

Na, Lumi, ca am batut eu campii un pic pe aici loool

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Eu sunt cu gandul la vacanta.....
Gata, am facut rezervare la Phoenicia pentru prima parte a lunii iulie, sper sa fie cald. Mi-a placut ca pe site mentionau apa incalzita la piscine...
Anul trecut dupa ce ne-am intors din Turicia, de la 40 grade afara si 34 grade apa, am fost o saptamana si la noi, insa nu am putut intra in piscina, iar in apa marii nici piciorul nu-l puteam baga.... Am fost tot la inceputul lunii iulie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicole1980

Eu sunt cu gandul la vacanta.....
Gata, am facut rezervare la Phoenicia pentru prima parte a lunii iulie, sper sa fie cald. Mi-a placut ca pe site mentionau apa incalzita la piscine...
Anul trecut dupa ce ne-am intors din Turicia, de la 40 grade afara si 34 grade apa, am fost o saptamana si la noi, insa nu am putut intra in piscina, iar in apa marii nici piciorul nu-l puteam baga.... Am fost tot la inceputul lunii iulie...

Mami de David (16.06.2008) si Gargarita Antonia (31.01.2012)

David Adrian

Garagarita Antonia

Bravo, ce ai inchiriat, apartament? Cat te-a costat, daca poti sa spui...

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Da, mai Nicole trebuie si eu sa rezerv, sotul insista sa mergem si acum in iunie de rusalii, numai ca eu stau pe fb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Mai ma speriati cu al 2lea copil mai neastamparat decat primul pai eu nu mai am energie, am si eu o varsta si deja un copil zgubilitic Pentru mamicile de baieti care zic ca fetitele sunt mai cuminti le propun o zi cu Daria

Nicole si noi mergem acolo pe 18 iulie, voi mai devreme?
Belleane poate veniti si voi in iulie.
Eu o sa fiu in saptamana 34 atunci, cand i-am zis doctoritei ce fac raspunsul ei a fost 'e maternitate si in constanta'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Ceau,

Si noi tot la vacanta ne gandim...initial vroiam in grecia...dar cum nu ne-au dat astia inca viza si ne-au amanat plecarea pe 18...ne-am orientat catre delta dunarii...imi plac pozele de la gura portitei...ati fost pe acolo? tot in concediul ala de rusalii am vrea sa mergem, desi ne-a invitat si o prietena la un party pe 2, o sa primim o invitatie si ptr 3...la alt party...Eu m-am plictisit de petreceri :)...si o mai fac si pe-a printesei in 27....ca vin niste verisori pe la noi...Azi i-am dus tort si suc la gradi, maine duc bomboane la pictura, de la ora 15 avem un party :)...ziua si petrecerea...am falimentat...o sa mergem faliti in us :)

Va pupam!

Mergi la inceput

Am luat apartament cu 2 camere in perioada 02-09 iulie si m-a costat 1038 eur cu mic dejun si pranz.

Cred ca reuseam sa gasesc o oferta bunicica si pt Turci la vreo 1200-1300 eur, dar nu a vrut sotul sa mergem cu Antonia. Dar vad de pe site k si complexul asta se apropie putin de conceptul all-inclusive din Turcia...
CUm e fetelor ? Cum e mancarea ? Cum sunt camerele ?

Acum totusi ma gandesc sa o iau cu noi si pe nepotica mea, oare ne vor da voie sa ne cazam 2 adulti si 3 copii in apartament ??? Cred ca o sa sun sa vad...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

MICAELA - stai linistita ca uite la mine al doilea e mai cuminte si mai linistit. :-) Deci exista speranta!!

ALYSH - asa si eu, cu timpul, eu in tren ma pensez si ma machiez, am noroc ca sunt scaune din alea asa individuale si nu ma vede nimeni decat cel de langa, asa ca ma asez strategic unde e o femeie. Oricum nu s-ar uita nimeni la mine, dar asa, sa ma simt eu mai bine. Aici am vazut si ca-si taiau unghiile de la picioare in metrou, deci se poate si mai rau.
Merg numai 15 minute cu trenul, i-am zis sotului ca musai trebuie sa ne luam casa mai la tara, sa merg o ora, sa am si eu timp, sa citesc cat vreau, sa ascult muzica, sa ma relaxez ca ala e singurul meu timp liber pe zi.

Vorbiti de vacante, noi din pacate nu o sa avem decat in septembrie. Incep jobul nou si trainingul dureaza toata vara, pana in august, deci vacanta ioc. Toata lumea insa se uita ciudat la mine, cum de mai vreau vacanta cand vin din concediu de maternitate???? In mintea tuturor, asta e vacanta. Eu sincer ma odihnesc mai mult la servici decat ma odihneam in concediul de maternitate.

De trezit noaptea, ai mei s-au trezit amandoi mult si bine si Kevin inca se trezeste. Azi noapte a fost de pomina, vreo 4-5 treziri, foieli cat cuprinde, etc. Si la 6.30 suna ceasul Asta este, nu ma plang, acusi trece vremea asta, Patrick doarme acum toata noaptea si ma uit la el ce mare si vanjos e, si imi aduc aminte cum se cuibarea si el la pieptul meu, si ma ia cu plans, ca trece vremea prea repede.

Dupa lupte seculare, reusim si noi sa-l sarbatorim pe pitic duminica. Saracul s-a saturat tot intreband cand e ziua lui si vin copii. Tot a fost frig si acum e primul week-end cu soare 100%, asa ca in sfarsit ii facem si lui ziua.

La multi ani ELI!
Sa cresti mare, sa fii fericita si iubita!!!

Mergi la inceput

La multi ani Maria Eliana, sa fii fetita frumoasa, sanatoasa, fericita, sa aduci tuturor zambete si sa fii inconjurata de multa iubire !!!!!

Mergi la inceput

Eu tot cu vacanta va plictisesc.....
Am rezolvat cu marea, multumesc de sugestii

Acum, as vrea 3 zile la munte de Rusalii, undeva mai aproape, pe la Sinaia- Predeal... Recomandati ceva ?

Multumesc.

Mergi la inceput