Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (217)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Ma gandesc totusi la un last minute in Antalya, oare e prea mica Antonia la 4 luni jumatate sa zboare ??? Drumul e scurt o ora si jumatate aprox...??? Ma mai gandesc si o sa intreb si pediatra...

CAt despre"piticul atomic", eu am crezut ca David bebelus a fost ffff cuminte, in conditiile in care se trezea "doar" de 2 ori pe noapte, dormea numai la el in patut (asta in conditiile in care seara adormea la san si il luam cu grija si il puneam la el in patut....)

Pai Antonia mi-a demolat mitul lui bebe David: nu se trezeste deloc noaptea, doarme 23-07.30 pana ce o trezesc eu, ii dau sa pape si cu ochii deschisi o pun in patut, se uita mititica cu un zambet asa de multumitor la mine, se intinde si adoarme singurica in patut fara sa scanceasca...nu face kk noaptea... (parca imi este si teama sa povestesc cata liniste este in casa cand suntem noi 2, ca sa nu ma trezesc din vis...)

Pai sa ma astept ca peste un an sa fie "spirt" ???? SI asa David este atat de "obositor" cu intrebarile, cu zgomotele, urletele etc....pai ce ma fac eu cu 2 atomici ???

Sau poate asa sunt fetitele.... Deci, mamici de fetite ce zile linistite ati avut si aveti voi !!!!! Ia bagati si un baietel, sa vedeti cum e....

Asa ca Ylari - fii pregatita pentru orice...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Nicole: nu stiu ce sa zic, si Elena dormea noaptea cand era bebelus, se trezea pe la 5 sa pape si cadea din nou, avea reprize de somn ca lumea peste zi, dar cat era treaza era treaza, trebuia sa fii in spatele ei ca cine stie ce facea. Si acum daca e prea liniste inseamna ca mestereste ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Hello fetele,

Eu am ajuns cu timpul la limita limitelor, de vreo 4 zile incerc sa ma epilez, nu apuc. Ieri m-am pensat la job, la wc, azi mi-am taiat unghiile tot la wc aici, va dati seama in ce hal am ajuns?
Sa aduc si aparatul de epilat? Sau o rufa la cusut, ceva?

Ylari, bucura-te din plin de “plictiseala” te rog eu mult, caci cu doi nu-i ca,,,, cu unu

Nicole, ce planuri de vacanta frumoase aveti ! bafta, eu am plecat cu Luca la doua saptamani la munte. Nu cred ca-i vreo pb sa pleci cu Antonia, chiar si cu avionul. Ce bine ca Antonia e cuminte. Ei, imagineaza-ti ca Vlady e cam ca David al tau, galagios, pune MILIARDE de intrebari, multe fara sens , doar sa ma deranjeze (sau asa mi se pare mie), plin de energie....Luca e de vreo 10 ori mai galagios, mai plangacios deci simt uneori ca ma duc cu nervii capului (mi-a ramas expresia asta de la Lorich, m-a amuzat, o folosesc mereu si in dialogurile mele)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Pfuuu, am dormit ca doua puturoase, pana a venit tati de la sv . Dar las' ca e bine, ieri n-am dormit, am bucatarit toaaata dimineata si pe seara parca eram beata...

Din serialul Eva si laptele de migdale, azi dupa ce l-am strecurat l-am pus la loc in blender cu jumate de banana si 3 capsune si l-am blenduit iar, fetelor, este pur si simplu delicioooos, m-am batut cu Eva pe cei 300ml rezultati!

Nicole, cebine ca Antonia face nani noaptea! Eu daca fac nani noaptea sunt cel mai bun prieten al oricui! Pana la urma ma astept la orice merci de sfat, speranta moare ultima, ha ha ha, eu sunt al doilea copil, venit dupa un bb baiat care ii tinea treaz noaptea cu randul pe parintii mei, cate trei ore in brate la unul, apoi se trezea celalalt si il prelua. Ha, ha, ieri a fost ziua lui, a implinit 40 de ani, Gezas!!! Ei bine cu mine cica n-au stiut ca au copil, a fost o perioada in care vreo 2 ore ramaneam singura in casa copil de 2-3-4 ani fiind, intre ora 13 si ora 15, la ora 13 pleca mama la sv in schimbul doi si la 15 venea tata din schimbul 1. Ei bine cand o vedeam pe mama ca incepe sa se macheze imi luam pernuta (aveam un pui de perna cu Donald) si ma culcam singura Maica-mea zice ca cica fetele sunt mai cuminti. Cine stie? Cum mi-o fi norocul. Vedem noi. Lasa ca o sa fie bine!

Alysh te rog nu te supara pe mine dar tare m-ai facut sa rad cu pensatul si facutul unghiilor la sv. Sa stii ca si eu ma pensam la sv Noi avem separatoare de-alea intre birouri si ai un pic de intimitate, eu nu ma duceam la baie. Multa vreme am ajuns la birou cu o ora inaintea tuturor, pai aveam timp berechet sa fac o gramada, imi intindeam si parul La celalalt sv, (e drept, acum vreo 10 ani) am si vopsit o colega Doamne ce vremuri, parca nu era atata stress cu taxele, cursul euro-ului si guvernele + legile lor... Sa stiti ca va admir enorm pe mamicile care comunicati atat de mult cu copilasii vostri, pfuu, pai cred cam-as duce in lume sa ma intrebe Eva o mie de intrebari, doar asa... bine, ma intreaba si ea dar momentan fac fata

Aoleu Nicole, am un dor de duca, ce as pleca la un relax nenica, inca de acum, suna bine ce zici tu cu vacanta. Aiurea e ca eu nu pot saplec fara sotul (nu ca nu m-ar lasa el dar n-as pleca eu,sunt mai cu capul asa eu nu pot sa stau fara el, nu stiu cum am rezistat lunile alea cand a fost la munca in Fr) Dar posibil sa plecam atat la mare anul acesta (sa vedem cum punem botezul, ca aspleca dupa acest eveniment) cat si undeva in Ardeal

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicole1980
...

Sau poate asa sunt fetitele.... Deci, mamici de fetite ce zile linistite ati avut si aveti voi !!!!! Ia bagati si un baietel, sa vedeti cum e....

Asa ca Ylari - fii pregatita pentru orice...

Mami de David (16.06.2008) si Gargarita Antonia (31.01.2012)

David Adrian

Garagarita Antonia

Adevarul e ca Victoria e taaaaaare, tare cuminte. A venit o prietena cu baietelul de aceeasi varsta si moaaaaaaama, ce energie, ce alearga, ce sare, ce e peste tooooooot, frate, nu'sh de unde are ea energie sa aiba grija de el; si am zis ca na, e baiat si de-aia Victoria pare asa de cuminte comparata cu el... da' de unde, a venit fata lui Daddy cu a mica, le-am dat eugenie romaneasca... a scos toaaaaaaate crema cu degetul si mi-a intins-o pe covor, pe couch... am crezut ca eu lesin si Victoria o bate ce-o mai certa Victoria ca a facut mizerie. Apoi a venit prietena ei de la clinica, cu 2 luni mai mica decat Victoria, mai fetelor, exact ca baietelul dinainte (nu stiu unde sa pun cratima asa ca n-o pun deloc, scuze si va rog sa ma corectati, sa stiu pe viitor ) s-a bagat peste tot, pe sub tobogan, a cazut direct pe spate de pe leagan, baiatul a cazut de pe titter-totter (nu stiu cum ii zice)... si atunci am inteles ca Victoria e cuminte ptr. ca e cuminte, nu neaparat ptr. ca e fetita.

_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

Hello fetele,

Eu am ajuns cu timpul la limita limitelor, de vreo 4 zile incerc sa ma epilez, nu apuc. Ieri m-am pensat la job, la wc, azi mi-am taiat unghiile tot la wc aici, va dati seama in ce hal am ajuns?
Sa aduc si aparatul de epilat? Sau o rufa la cusut, ceva?

Ylari, bucura-te din plin de “plictiseala” te rog eu mult, caci cu doi nu-i ca,,,, cu unu

Nicole, ce planuri de vacanta frumoase aveti ! bafta, eu am plecat cu Luca la doua saptamani la munte. Nu cred ca-i vreo pb sa pleci cu Antonia, chiar si cu avionul. Ce bine ca Antonia e cuminte. Ei, imagineaza-ti ca Vlady e cam ca David al tau, galagios, pune MILIARDE de intrebari, multe fara sens , doar sa ma deranjeze (sau asa mi se pare mie), plin de energie....Luca e de vreo 10 ori mai galagios, mai plangacios deci simt uneori ca ma duc cu nervii capului (mi-a ramas expresia asta de la Lorich, m-a amuzat, o folosesc mereu si in dialogurile mele)

ALI, mami fericita deVlady si Luca- doua minuni de la Dumnezeu

Nu, draga mea. Si Victoria pune foarte multe intrebari, dar eu cred ca e ptr. ca vrea sa faca conversatie si nu stie ce sa zica. Intr-o zi m-a intrebat "De ce suntem afara?" (Mergeam la magazin) si i-am spus ca daca vrea doar sa faca conversatie ptr. ca se plictiseste sa ma intrebe cum sunt. De atunci e: "How are you, Mommy?" si stiu ca are chef de povesti cu mine.

_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna dimineata, poftiti

Drele facebook-iste nu lasati si aici o cafea?

Ylari, cums a ma supar, de-asta v-am si povestit sa va amuzati. Oricum tu m-ai intrecut cu vopsitul la servici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Multam Alysh!!

Bem cafea si fugim pe FB, tre sa clickuim in draci pe acolo, ca s-au bagat la bursa

[haz de mamica intr-o ureche]

Va pup!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Buna dimineata!

Multumim de cafea Aly! (eu am dat-o pe FB)

Apropo de al doilea copil, la noi Cristi e mai "zgubilitica" decat Florin la varsta ei, deci se pare ca ne incadram in tipar chiar daca e fata!

Aly, eu nu reusesc sa ma pensez nici acasa, nici la sv oricum, ai fost haioasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

bai, FB, FB dar aici nu mai scrie nimeni?

Mergi la inceput