Va multumesc mult pt raspunsuri (Laura - salutari - nu ne-am auzit de mult..)
A fost tunsa acum un an un fel de bob cu suvitele din fata ceva mai lungi - fara breton insa, si i-a stat f bine - dar parca ii tot alunecau suvitele in fata si o incomodau.
Din cauza ochelarilor nu prea poate purta nici cordelute - e cam apasator si incarcat dupa urechiuse.
In plus mereu are o gramada de fire proaspat crescute pe linia parului (frunte, tample...) - nu prea stiu sa va explic dar sigur stiti cum e - si acestea ii dau mult aspectul de neingrijit ---- deci am impresia ca parul prins nu o prea avantajeaza caci intr-o ora arata din nou ravasita. De fapt cred ca asta e principala problema si ma gandeam ca bretonul e rezolvarea.
Eu ii fac codite, impletituri, ii pun agrafe - dar soacra mea si maica-mea nu prea "au mana" si de multe ori imi vine sa plang cand o vad cum cu iese din mainile lor...
Iar acum urmeaza vacanta si vreo 2 luni va fi plecata de acasa... deci vreau ceva ce merge cu un spalat si un simplu pieptanat... sa fie comod si aspectos.
Mai avem o luna sa ne hotaram, caci pana atunci nu o pot tunde (are spectacolul de balet si trebuie sa aiba parul suficient de lung pt coafat). Sper sa gasim o solutie cat mai potrivita.
Multumesc inca o data