Breton la fetita cu ochelari...?
Va rog sa ma ajutati cu poze, sugestii...
Fetita mea are aproape 6 ani si poarta ochelari. Acum are parul pana la umeri, tuns drept si as vrea sa-i fac breton si sa i-l mai tund putin ca e foarte greu de intretinut si nu se prea descurca sa-si faca singura codita (dupa somunl de la gradi de obicei sau cand i se mai ciufuleste)
Nu stiu insa daca bretonul si ochelarii nu ii vor incarca prea mult fetisoara...?
Am cautat orientativ poze pe net dar nu am gasit mare lucru. Daca aveti fetite in aceeasi situatie, ati vazut fetite carora le sta bine, sau sunteti coafeze si aveti vreun sfat pt mine, va rog sa nu ezitati..
Va multumesc.
Raspunsuri
szivarvany spune:
De ce vrei sa i faci breton ?
Este unul din lucrurile de look pe care eu una nu le inteleg :( Astfel va trebui sa mergi lunar cu ea la tuns de breton, ca sa nu mai zic de transpiratie. Eu nu vad absolut niciun avantaj in a avea breton.
Daca tot are parul lung ii poti face diverse codite sau pur si simplu isi poate pune o cordeluta care tine bine parul si nu i intra in ochi.
_
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
Laura25 spune:
Oana in primul rand te salut si te pup cu drag!
Bianca are parul lung si dupa somnul de pranz o ajuta educatoarea sa isi puna clamitele si sa prinda parul in coada. La un momenat dat si-a tuns singura niste suvite din fata si abia am asteptat sa ii creasca sa i le pot prinde in coada. Mie una bretonul mi se pare o complicatie inutila. (marturisesc a mi se pare f. aiura cand pui coronita/cordeluta pe cap si ridici bretonul, apoi parul iti ramane ridicat in sus - imi aminteste de scena penibila din merry cea cu vino'ncoa...). Eu nu i-as face breton.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
histamina spune:
sunt ochelarista de la 6 ani , cu miopie si bretonul mi-a fost cel mai mare dusman.
efectiv imi oboseau ochii mult mai repede.
senzatia nu era deloc placuta.
dana vio spune:
Eu sunt ochelarista de la 8ani si nu m-a deranjat bretonul niciodata. Mai mult, in perioada cand aveam parul lung nu-mi placea cum imi statea fara breton.
Poti sa-i faci o tunsoare pana la umeri in scari si filat pe laterale si la breton. Asa are si Alex a mea si cred ca si ei ii pun ochelari cat-de-curand.
Alexandra Maria
14.12.2007
Darria spune:
Oana, fetita mea are aproape 6 ani, par lung(fara breton) si ochelari.
Nu ma pricep la coafura dar pt. gradi incerc sa-i fac ce pot. Parul din fata(bretonul) il impletesc in codite(una: ca o diadema sau doua in lateral) sau tot parul prins in "coada de cal" sus(sa prind si "bretonul") sau multe suvite impletite(cand am timp), doua codite in lateral(sta si "bretonul" prins).
Prins astfel nu se ciufuleste prea tare la somn.
Am vazut ca doamna educatoare aranjeaza parul fetitelor in timpul zilei. Nu o poti ruga?
Uite idei: http://www.princesshairstyles.com/p/hairstyle-picture-gallery.html
Am vazut fetite cu breton si ochelari, le sta bine. Mai placut este bretonul subtire.
Angie.C spune:
si eu sunt ochelarista cu miopie, am avut si breton si am fost si fara, dar mereu m-am simtit mai bine fara breton,acum depinde si de forma fetei, dar mereu am avut impresia ca bretonul ascunde o frunte lata, luminoasa si frumoasa..si se zice ca fruntile late sunt caracteristice oamenilor destepti.
Eu zic sa o lasi fara breton.
ina.click spune:
cand am avut breton mi-a aparut acnee pe frunte in timpul verii. transpiratie + praf + par = naspa.
INSA nu cred ca e rau ca fashion choice, unor anumite tipuri le sta extraordinar de bine cu breton. Fata ovala / lunga totusi. Exemplu - sophie marceau.
CorinaDani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanna3 Va rog sa ma ajutati cu poze, sugestii... Fetita mea are aproape 6 ani si poarta ochelari. Acum are parul pana la umeri, tuns drept si as vrea sa-i fac breton si sa i-l mai tund putin ca e foarte greu de intretinut si nu se prea descurca sa-si faca singura codita (dupa somunl de la gradi de obicei sau cand i se mai ciufuleste) Nu stiu insa daca bretonul si ochelarii nu ii vor incarca prea mult fetisoara...? Am cautat orientativ poze pe net dar nu am gasit mare lucru. Daca aveti fetite in aceeasi situatie, ati vazut fetite carora le sta bine, sau sunteti coafeze si aveti vreun sfat pt mine, va rog sa nu ezitati.. Va multumesc. Oana iubesc si sunt iubita |
ti-ar placea o astfel de tunsoare pentru fetita ta ? ma refer la poza nr. 2, sper sa nu considerati reclama link-ul atasat.
http://generatia-x.ro/tunsori-bob-filat/
maria_alexia spune:
mie una imi place mult bob-ul asta cu breton, scurt la ceafa si cu varfurile mai lungute. la fetite arata excelent si e si ff practic. la noi la gradi asta e moda. e scurt prin partile esentiale dar are si lungime care permite agrafe, daca e musai.
nu cred ca ochelarii si bretonul sunt de neimperecheat, depinde mult de rama - ii poti aleg una cat mai discreta.
cipcipcip spune:
Fetita mea are ochelari si un bob scurt, drept, cu breton. Ei ii place si mie mi se pare cel mai practic. Ii tai eu bretonul la 2 luni.