Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (14)
Raspunsuri - Pagina 14
ALTESA spune:
Cristina ca de obicei iti tin eu companie .Mai avem si noi dar se manifesta tot in timpul zilei ca si inainte,noi nu am avut niciodata noaptea probleme doar frichineli care-l trezesc si trebuie plimbat ,in schimb ziua se trezeste tipand din scoica ,de ex acum doarme la mine in brate cu feonul aprins ,daca vin hotii ma fura cu totul ca nu aud nimic.
carina spune:
Anca nu stiu cum e in alaptat. Pe LactMed am gasit asta: http://toxnet.nlm.nih.gov/cgi-bin/sis/search/f?./temp/~MqynXQ:1
Apropos, va recomand LactMed cand nu stiti daca un medicament se recomanda sau nu in alaptare.
Cristina n-avem inca 4 luni, dar colici avem inca. O fi aerul de Cluj.
mihacor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anangel_lexi Buna dimineata! La multi ani, Bubbles! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de minunea ta! La multe lunite si bulgarasilor sarbatoriti azi: Isabella Andreea, Filip Andrei si David Andrei! de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012) Din ce in ce mai mare Creste si mezina Perlute de domnisoara |
Eu cred ca o iau razna.bebele meu nu mai vrea tzatza,tipa cāt īl tine gura si nici m#259;car nu pot sa i-o bag in gura.nu #537;tiu care ar putea sa fie motivul.lapte praf papa,dar la īnceput face putine nazuri si la el.
Am sa m#259; mai mulg vreo 2 zile in speran#539;a ca are doar o pasa proasta.
Aeilian tu cāt lp ii dai?
Ieri dimi i-am f#259;cut testul de urina si mi-au ie#537;it leucocitele peste limita normala,sper sa nu fac#259; iar vreo viroza.
Gianina stai linistita ca tot eu r#259;mān lidera la kg in plus.eu am peste 100 cu mult.
Acum a#537;tept sa se trezeasca ca sa ii iau temperatura ca mi se pare ca arde pu#539;in.sper sa putem merge la īnot azi.
Mai fetelor,īnc#259; sunt speriata cu galca lui de la vaccin,e mai mic#259;,dar tot acolo e.
la toate fetele si to#539;i bebei.
dari_nanau spune:
La multi ani Bubbles!!!!
La multe lunite Isabella, Filip si David!!!
Fetele, stiu ca s-a mai discutat aici dar memoria mea nu ma ajuta in momenul de fata, paracetamolul e permis in alaptare? Am o stare subfebrila cu frisoane si ma astept sa creasca temperatura mai mult, am o stare generala de moleseala, nas i fundat, dureri de cap... Stiti cumva pana la ce temperatura se poate alapta?
Amelia, felicitari pentru botez. Si bravo mami pentru puterea de a rezolva lucrurile in situatia data, eu cu siguranta nu as fi putut sa o scot la capat...probabil l-as fi certat pe sot, l-as fi trezit intr-un fel sau altul sa ma ajute. Dar nici nu ma mir, tu esti super mami Am vz si poza de pe fb, foarte frumosi si bb Cristi un scumpic ca de obicei.
bulinuta27 spune:
La multi ani Bubbles!!!!
La multe lunite Isabella, Filip si David!!!
noi am avut ziua finutului care a facut 3 ani sambata si duminica ziua unui vecin tot 3 ani si rares a fost ocupat cu party-uri
eu ieri am stat la spital...am facut o hemoragie care a inceput sambata si ieri de dimi m-au dus la spital ..nu se stie de ce...am bagat o gramada de porcarii in mine...
Filip tot asa plange la greu la papa...nu mai inteleg nimic
macar rares e ok cu burtica
carina spune:
Dari da, paracetamolul simplu e ok. Nu stiu sa fie contraindicatii de alaptare daca ai febra: http://kellymom.com/bf/can-i-breastfeed/illness-surgery/mom-illness/
Mihacor si Toma are galmita mica de la vaccin. El a facut si de la unul de la nastere si i-a trecut cam dupa o luna.
dari_nanau spune:
Multumesc fetele
Off Bulinutza , multa putere mami. De la ce a fost hemoragia? Cum te simti acum?
lalitzuza spune:
Bina ziua si de la noi, o saptamana frumoasa cu bebei voiosi si sanatosi si mamicute relaxate.La multi ani pt bb-ii sarbatorti astazi, sa fie sanatosi si papaciosi.
Adc- felicitari pt eveniment tu esti o super mamica abia astept poze ..
Dari - paracetamolul este ok si algocalmin poti lua, eu am luat in prima lunacand am avut o migrena de toata frumusetea (asistenta lui Andrei mi a recomandat)
Ali-k Casa de piatra si multa fericire- sper sa poti veni si tu la intalnirea din iunie
Bulinuta-nu stiu mami cum faci fata la atatea provocari, dar este clar cineva acolo sus te iubeste si te ajuta.un
toate cele bune si un pt fiecare revin cand imi amintesc ce mai vroiam sa scriu