Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (14)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Andi e normal sa nu mai simti sanii plini: ei s-au adaptat sa produca doar cat consuma bebele. Dupa 3 luni, majoritatea femeilor nu mai simt asa puternic nici reflexul de "let down", sanii nu mai curg a#537;a tare sau deloc. Eu zic sa ai incredere in corpul tau si sa continui cu alaptatul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubbles21 spune:

Multumesc frumos tuturor!!!

ADC felicitari pentru micul crestin

Eu cel mai frumos cadou l-am primit in februarie pe 12 as ca acum nu ma mai astept la nimic si nu imi doresc decat sanatate noua si fetei Nu am crezut vreodata ca poti iubi pe altcineva atat de mult

Despre slabit...azi am de gand sa imi iau o oala sub presiune si o tigaie dry cooker dar cu interior de ceramica ca sunt la Kaufland cu 50% reducere si pretul la una imi doua (si cea sub presiune dar si cooker-ul la pret normal sunt 149 lei iar azi fiecare e 70 de lei ).In rest mancat la greu ciorba de loboda,piept de pui pe gril ,oua la fel pe grill si mult turbo jam.Am slabit deja 2 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andieelen spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubbles21

Eu cel mai frumos cadou l-am primit in februarie pe 12 as ca acum nu ma mai astept la nimic si nu imi doresc decat sanatate noua si fetei Nu am crezut vreodata ca poti iubi pe altcineva atat de mult

Despre slabit...azi am de gand sa imi iau o oala sub presiune si o tigaie dry cooker dar cu interior de ceramica ca sunt la Kaufland cu 50% reducere si pretul la una imi doua (si cea sub presiune dar si cooker-ul la pret normal sunt 149 lei iar azi fiecare e 70 de lei ).In rest mancat la greu ciorba de loboda,piept de pui pe gril ,oua la fel pe grill si mult turbo jam.Am slabit deja 2 kg

Mamica de bulina Antonia :)

Am vazut oferta. L-am convins si eu pe al meu sa imi ia oala si pe tata tigaia cadou de C-tin si Elena.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubbles21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andieelen

Citat:
citat din mesajul lui bubbles21

Am vazut oferta. L-am convins si eu pe al meu sa imi ia oala si pe tata tigaia cadou de C-tin si Elena.

Andi, mami lui Codrut (30.01.2012)

Inseamna ca o sa gatim numai sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_ spune:

La multi ani Bubbles!!!!
La multe lunite Isabella, Filip si David!!!

Va admir pt vointa pe cele care ati inceput sala, eu ma multumesc pt moment cu mersul prin parc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

La multi ani Andreea!

La mute luni pentru Isabela, Filip si David Andrei!

Ma este cineva trecut de 4 luni cu colici? Deja incep sa-mi fac griji sa nu aiba altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_cls spune:

Nu ziceti niciuna nimic despre L-carnitina instant...Intrebam zilele trecute dc o fi afectand alaptarea ca am cautat pe net prospectul si nu zice nimic de alaptare...

mamica fericita foc de Eva Georgiana (16.02.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_cls spune:

La multi ani Bubbles!
Sa ai parte numai de bucurii alaturi de minunea ta!

La multe lunite fericite bulgarasilor sarbatoriti azi:
Isabella Andreea
Filip Andrei
David Andrei
!

mamica fericita foc de Eva Georgiana (16.02.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

neata! la multe lunite Isabela,Filip,David.

sa va spun ce am facut in WE asta: am duc baiatu la controlul lunar e foarte bine avem 7800,65cm fontanele foarte,foartemici(pediatra spunea ca nu e bine sa se inchida nici prea rpd ca nu mai are pe unde sa creasca creierul di ce a auzit ea dar ca totusi ea nu crede si nici eu suna asa aberant....),ganglionul ala de la subrat s-a mai marit putin asa ca tre sa vizitam chirurgul sa vedem ce parere are.

Sambata am fost la botezul lui varsu de 3 lunite si a rezistat eroic pana la 9 seara ,daca mai rezista o ora papam si tort .

Atat ca mesele s-au desfasurat in masina dar plimbat prin tot orasul,oricum nu cunosteam zona asa ca am avut ocazia sa o cunosc!

Simonel ne gasim ?lasami nr pe pm sa te sun!

Miha irisucu cun s-a comportat la botez?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

la multe lunite Isabela Andreea de aly-k, Filip Andrei de Alina, David Andrei de Sophia
- la multi ani Bubbles!!!

Mergi la inceput