Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (14)
Raspunsuri - Pagina 12
aerlilian spune:
Anda, multumesc, exact asta am facut azi. Am redus cu o cupa cantitatea. Sper sa tina!
Alice_Elena spune:
Ileana, de ce nu vb cu doc sa o intrebi cam cate mese sa ii dai si ce cantitate? E mai simplu acum daca ii dai biberon. Iar de sete continua cu san , daca zici ca mai e
Eu m-am blocat la 55 kg. Dar nici nu ma abtin de la nimic. Azi am mancat berbecut la protap cu varza calita
mady_19 spune:
-la multe lunite Antonia si Ioana Andrada
-adc-felicitari pt micul crestin!!
- fetelor...in ultimele zile simt ca nu prea mai am lapte...ffff putin...nu prea imi pot da seama, daca mai e sau nu mai e deloc...acum laptele praf e la putere...la san cand o pun..nu sta mai mult de un minut...sta ce sta si apoi il lasa...de tot...apoi ii dau lapte praf pe care il bea f bine...intr-un timp scurt..sanii nu se mai intaresc deloc..nu mai zic de umplere...ieri mi-am incercat un sfarc...s-a vazut o bulinutza alba atat...nu a tasnit nimic...ei bine..i-am dat imediat sanu sa ia si picaturile alea care or mai fi fost..astazi am inceract iar si nu a mai iesit nimic...desi se albise varful sfarcului..era asa o chestie transparenta...un alb transparent..dar nu iesea nimic...in seara asta o sa dorm fara tampoanele pentru san sa vad daca se scurge ceva din ei pana dimineatza...pe de-o parte, sincer sa va spun ma enerveaza, imi da asa o stare aiurea...o pun la san..vad ca nu mai sta cum statea inainte...nu se satura, sanii nu mi se mai umplu, laptele praf e la putere..pe de o parte mi-as dori sa se termine tot stresu asta..sa stiu una si buna ca nu mai am si gata..am luat si galafor, nu-si mai face efectu nici ala...ba mai mult imi da dureri mari de stomac...dupa ce am nascut nu am avut nici pe naiba cu stomacu...knd am inceput sa iau galafor, aveam dureri permaenente de stomac, cateodata chiar mari...eiii..dupa ce am terminat galaforul...la cateva zile dupa, nu am mai avut nici o problema...apoi am inceput iar galafor...ca na...sa fac lapte...au aparut iarasi durerile..mai mici dar erau..si am zis gata...gata si cu galaforul..o sa las sa decurga totul normal...si pe de alta parte...imi pare rau ca nu-i pot da mai mult lapte de la mine......dar asta e.....sa o vad ca mananca si ca e voioasa si bucuroasa.....apropo de mancat...este LEGE ca ea la a doua masa sa faca figuri...tre sa ma rog de ea, sa o fortez putin sa manance...prima masa o oare la 7-8ndimineatza..dupa care..se face ora 14 si ea nu cere de mancare...si ii fac lapte si ii dau si cu greu mananca..in rest e ok..papa chiar f bine...intre 120 si 200 ml de lapte...
gianina1983 spune:
Buna seara lume.
Sa va fie de bine crestinarea scumpilor puiuti
LA MULTI ANI!!!ANDRADA SI ANTONIA!!
Multumesc tuturor pt aprecierea rasului piticii noastre,,a nu se crede ca rade asa in hohote toata ziua,are momente cand si cand,apuca jucarii si chiar le tine destul de multijor,;e duce la gurita,baga mainile pana la coate in gura,se baleste la greu,ma trage de par de tip in gura mare si ea rade,se chinuie sa se intoarca pe burta dar inca nu reusesteo incurca o manuta,asa ca se arcuieste si da in plans pana o ajutam noi,Deasemeni azi am ridicat carutul la 45 de grade ca pitica nu mai incape in landou,in fundulet singura nu o pun dar o mai tin in brate pe piciorele mele,sau dim o tin pe burtica mea in fund cand se impinge cu picioarele in sanii mei si tup in picioare
Despre greutate nu cred sa ma depasiti vreouna(100)desi mie groaza sa o spun dar asta e,,astept sa se regleze nitel programul sotului si ma apuc de fitnes,sala si poate poate usor usor o iau devale,La 1.75m ai mei sincer ma multumesc daca intrun an sau 2ajung la 80de kgsi spun asta pt ca pe la 22de ani am avut si 75de kg si sincer aratam cam prea slaba asa ca pana la bebe 2 tre sa ajung la 80 macar(multe kg eu leam adunat dupa anticonceptionale)acum voi pune sterilet.
Va pupacesc pe toate,aveti grija de voi si de bebei si va doresc o saptamana cat mai usoara....poooop
gianina1983 spune:
LA MULTI ANI!!!!!BUBBLES21
Buna dimineata si va ofer si cafeluta pt aceasta dimineata
gianina1983 spune:
La multe lunite sanatoase si voioase si pt bulgarasii zilei
ISABELLA ANDREEA
FILIP ANDREI
DAVID ANDREI
aerlilian spune:
Alice, evident, din san va manca pana la ultima picatura!Mi-am promis ca nu ma las. Mi-ai dat o idee cu intrebatul medicului, desi era foarte la indemana sa-mi treaca si mie prin cap. Dar uite ca...
Mady, cam asa am patit si eu...asa se intampla...numai ca pe mine nu ma mai sugea, eu ma mulgeam de multa vreme...iti dai seama cat de incomod este, dar asa cum spuneam... pana la ultima picatura!!!
anangel_lexi spune:
Buna dimineata!
La multi ani, Bubbles! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de minunea ta!
La multe lunite si bulgarasilor sarbatoriti azi: Isabella Andreea, Filip Andrei si David Andrei!
de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara
carina spune:
La multe lunite Isabela de Aly-K, Filip de Alina, David de Sophia!!
Amalia nu m-am referit la ceaiul dat de sete, ci la ceaiul ca inlocuitor de lapte.
andieelen spune:
La multe lunite:
Isabella Andreea de Aly_k
Filip Andrei de Alina Anto
David Andrei de sophia_m
La multi ani bubbles21 !!
mady_19 Inteleg prin ce stres treci. Si eu am aceeasi problema. Nu stiu daca se satura Codrut la san ca nu pare sa fi luat in greutate mai nimic luna asta iar de fiecare data cand am incercat sa ii dau LP l-a refuzat. Eu am luat GAlactogil vreo saptamana si a mai crescut un pic cantitatea dar nu se mai umplu ca inainte.
Si eu am ramas cu ceva kg dupa sarcina si ma gandeam sa tin dieta danemarca pe care am mai tinut-o acum un an (doar vreo 4 zile) si slabisem 4 kg dar mi-e teama sa pierd si bruma de laptic pe care o mai am asa ca se amana.
Admir mamicile care au vointa sa se apuce de fitness. Toata stima!