PRIETENE FARA TITLU (85)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Noi plecam sambata de aici, am citit abia ieri forumul, foarte slab e netul aici, tot romanii sunt pe primele locuri in domeniul asta.
Insula e minunata, cu o clima constanta, n-am transpirat deloc, 25-27 de grade, insa musai protectie foarte mare ca te arde fara sa-ti dai seama. Eu, ca o gasca veritabila, m-am prajit pe umeri.
Am fost la Loro park (un parc cu animale) si la Siam park (unul acvatic). In ultimul ne-am dat pe tobogane uriase, cu o viteza considerabila, Diana nu mai vroia sa plece, a simtit adrenalina cat incape. Si eu am simtit, ce-i drept.
Oceanul e preferatul meu, o culoare de vis. Am fost la multe plaje, insula e de provenienta vulcanica asa ca are plaje cu nisip negru, vulcanic, dar si plaje amenajate cu nisip auriu si adus din Sahara.
Insula e taxfree cica, dar preturile sunt mari, cum era daca aveau si taxe, Dumnezeu stie.
Monica, iti doresc numai bine, ce-i in sufletul tau numai tu stii. Am inghetat ieri...ma doare sufletul. Si nu mi-ai spus nimic, nimic.. puteai sa scrii cateva cuvinte pe mess.
Denisa si tie iti doresc toate cele bune, nu te stresa si gandeste pozitiv, sigur nu ai ceva serios, te pup si pe tine.
Nu stiu, parca sunt plecata de un veac si toate problemele au rasarit ca ciupercile in absenta mea...sau le-am vazut si nu le-am dat importanta?
Va sarut pe toate, Lili, Daniela, Mira, Bee, Cristina si numai ganduri bune de aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Salutare si-o cafea pentru cine doreste
Am cam ramas restanta la scris ,desi am destule,dar pur si simplu n-am mai avut timp si energie.In plus ieri am fost si la doctorita mea de familie la eco si daca va mai zic si vestile de pe-acolo, iar va dau peste cap,ca si-asa vad ca am "stricat" bunatate de subiect cu problemele astea,nu mai zic ca si lui Ingrid fix vesti de-astea ii trebuiau in vacanta,INGRID cine te-a pus sa bagi nasul p-aici ,aveai timp cand te intorceai acasa.Io ma multumeam si cu conversatiile cu Genu ,ba chiar mi-a trimis si poze cu voi doua,bine prima oara a ratat ca mi-a trimis o poza cu un tip

Hai ca intai va raspund repede una alta,ca daca incep cu ale mele nu mai termin
DENISA in primul rand io n-am apucat sa vad nici pozele cu pestii aia,dar sper sa recuperez candva.Cu medicamentele alea las-o balta,ca nu e cazul ,din fericire se gasesc prin zona in trialuri si sper sa le prind,ca de cumparat nici poveste,nu e vorba de pretul de la noi,ala e costul peste tot se ajunge la 4 doze la cca 95000 euro si la reinductie inca odata pe-atat
Legat de intalnire: nu stiu cum,dar poate reusim sa ne vedem.Ma gandeam eu la o varianta,cam aiurea ea ,dar poate imi iese.De mers la PET-CT la Bucuresti nu mai merg,am ales totusi Oradea,asta dupa ce am butonat si am vazut ca exact cum stiam si-am mai auzit,lumea e ff nemultumita si de rezultatele de la Pet-Ct Bucuresti , fix ca de cele din Oradea si-n concluzie nu s-ar justifica banii si timpul pierdut - exceptand ca io tare m-as fi intalnit cu voi pe-acolo si nu numai cu voi - dar nici nu-mi vine sa ma prezint cum sunt acum fara dinti ,nici sa aman pana dupa 15 iun cand ii voi avea pe cei noi.
MIRA fain ca te-a sunat David asa repede.Te-a mai sunat de-atunci? Cum ii place acolo?
CRISTINA cred ca io-s mai obraz cauciucat asa ca io n-am avut nicio emotie,de fiecare data (adica la fiecare intalnire noua) m-am asteptat sa ma intalnesc cu cineva pe care-l stiam bine si demuuult,ca pe un prieten vechi si fix asa am simtit si cand s-a intamplat ,ca si cand ne stiam de fapt si doar ne-am revazut
Dar ce pot afirma a fost ca vara aia la Cap Aurora a fost cea mai beton vacanta la mare (si-am fost de ff multe ori la mare) ,a contat nu doar locatia , ci mai ales compania
INGRID bine macar ca v-ati distrat cu toboganele alea ,ca mi-a zis Genu ca la navigat pe ocean ati declinat oferta si s-a dus doar el.Mie aia mi-ar fi placut muuult de tot.Daca sa plutesti n-ai vrut,sa mergi cu submarinul cred ca nici atat,desi am auzit ca si distractia aia e pe lista acolo. Distractie placuta in continuare
BRANDUSA nu mai zici nimic? Sper ca sunteti ok
Hai ca trimit o tura si revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Intai sa ii raspund DANIELEI ca am cam ramas datoare la faza cu optimismul versus pesimism.Pai problema cu balaurul numit melanom,singura sansa e sa fi nici una nici cealalta - adica nici pesimist , nici optimist,ci realist.
Aici e vorba de melanom metastatic care e caracterizat pe scurt asa

"cel mai grav cancer al pielii (si aici sunt diverse epitete faine gen cumplit,mortal etc.) cu o rata de supravietuire la 5 ani de doar 4%.
Persoanele cu melanom metastatic, care s-a raspândit la 1 organ au un timp de supravietuire medie de 7 luni.
Melanom metastatic, care s-a extins la 2 organe au speranta de viata de patru luni. Când etapa 4 melanomul s-a raspandit la trei sau mai multe organe, speranta de viata este de doua luni.
Organele la care melanomul a fost extins, de asemenea, determina partial perspectiva unei persoane. În cazul în care cancerul s-a extins la ganglionii limfatici, piele sau plamâni (care medicii numesc "boala nonvisceral"), speranta de viata este ceva mai lunga. În cazul în care s-a extins la ficat, oase sau creier (care medicii numesc "viscerala"), speranta de viata este mai scurta."

Deci cam cu asta defilez,daaar astea-s statisticile de dinainte de ultimii 2-3 ani ,de cand au aparut si apar incontinuu medicamente noi.
Standardul de tratament de pana atunci era chimio (dacarbazina) cu o rata de raspuns 15-20% si durata de raspuns de doar 5-6 luni.Rata de raspuns complet/durabil e neglijabila (1%?) Deci singurul "tratament" ok ramanea chirurgia,cand si cat timp se putea.
Acum pe langa chirurgie mai exista si alte sanse,medicamentele astea nou aprobate sau in faza de studii clinice.

Pana acum am ales corect.Stire de presa despre medicamentul ce l-am luat eu din august incoace - acum are si un nume DABRAFENIB (suna ca dracu' dar parca mai fain decat concurenta VEMURAFENIB - asta suna a vierme ) :

"... Mai multe detalii despre produsele GSK vor fi dezvaluite la American Society of Clinical reuniunii anuale de Oncologie, în Chicago, saptamâna viitoare. Citi analistul Andrew Baum a spus dabrafenib era susceptibila de a fi lansat în 2013 si ar eroda rapid vânzarile de Zelboraf Roche, a avut mai putine pielii efecte secundare si mai putina durere în comun, în timp ce începând din 2014, o combinatie de dabrafenib si trametinib a fost probabil sa devina "standardul de aur "pentru tratament melanom
Trametinib ala e un alt inhibitor,MEK si cu asta exista trial in Europa,la o adica e bun de tras de timp chiar si 2-3 luni sa functioneze e ok, fiindca are tot reactii adverse ca inexistente.

Conferinta de care amintesc astia (ASCO) are loc pe 4 iunie si astept sa vad ce mai rasufla de pe-acolo , in fiecare an se pastreaza noutatile "bomba" (daca exista ...) spre a fi prezentate acolo.Pana una alta am aflat doar de vaccinul ala din Belgia (tipul nu mi-a raspuns inca si la al doilea mail).O sa mai trimit mail-uri si in alte parti ,ca mai exista ceva chestii cu sanse ceva mai mari decat ipi singur.In plus ramane o optiune si chirurgia - gramada de studii clinice au demonstrat ca e printre cele mai ok optiuni,chiar daca exista metastaze in mai multe parti.La urma urmei,fix pix,ca dupa o operatie esti ca nou intr-o saptamna doua,mai naspa ramane problema surmontabila a inotului (fiecare cu ce-l doare)

Revin sa va zic si ce mai vazu aia la eco



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

MONI-of te inteleg ca nu e usor ca si eu de azi de dimi ma lupt cu medici,sisteme,scholi dar mai greu e cu alesul pt Alex.
Stiu cum e ca nu poti controla decat pina la un punct, apoi ne rugam ca DD sa isi faca si el rolul pe linga sistemul medical si medicamente ca in final toate se interesecteaza si trebuie sa iasa rezultatul in favoarea noastra
Nu te stresa cu intalnirea, tu sa fii bine si la anul ne vedem in Italia sau Franta , ce zici?Copiii sunt mai mari si uite asa avem si noi vise si obiective de atins.

Acum important e sa alegi metoda care da cele mai bune si rapide rezultate si sa raspunda astia mai repede ca sa te apuci de tratamente,restul se rezolva.
Ce a zis aia la eco,sper sa nu fie grav totusi,si eu am de gand sa fac niste analize si teste cand vin in tara ca astia au zis ca iarasi a revenit tiroida si nu ii cred dar am altele mai grave de rezolvat si nu am nervi si timp de pierdut acuma pe aici ca abia fac fata la programari si altele.
Hai ca merg sa pap ceva si sa bag o cafea si sa ma apuc de calcat, bagaje,etc-avem 30C si umiditate,ieri am avut 38cu umiditate dar sper sa ploua, si maine sper sa rezolvam cu aerul conditionat.
Va

Denisa cu Emma Andrea 6 ani si Mark Alexv4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Deci ma dusei ieri si la eco (n-am mai fost demult ca tot full era la ea) Daca mai tineti minte ultima oara vazuse la sanul drept/axila dreapta doar doua formatinui mici cca 5 mm care culmea erau lichide si fara vase de sange,deci inofensive - asta in comparatie cu ce tot a vazut ea in toamna suspect - adica mai multe si cu vase de sange.
Acum la sanul drept pauza - pare ok, la axila dreapta pauza,iar pare ok,la sanul stang doua formatinui mici ce arata benigne (or fi hormonale),in schimb la axila stanga ditai ganglionii inflamati - stiam eu ca de vreo luna i-am tot simtit.La fel exista unul supraclavicular dreapta - si pe ala l-am simtit.Doar ca uneori pareau mai mici ,alteori mai mari,iar la CT nu mi-a pomenit doctorita din Ungaria de ei cum ca s-ar vedea - dar vad io vineri "patalamaua" negru pe alb.
Am pus-o sa se uite si la ovar de chistul ala si la ganglionul din zona para-aortica.Pe-asta (ganglionul) l-a gasit din prima ,doar ca zice ca arata mai degraba a benign (adica fara vase de sange) ,asa ca poate am sansa ca macar asta sa fie agitat de la inflamatia/infectia din corp.Ca asta sigur exista - in continuare am 37,4 febra in fiecare seara.De chistul la ovar a zis ca nu prea arata a functional in sensul ca e el cu lichid,dar marginile-s ceva mai groase,deci e posibil sa fie si d-ala care nu dispare singur si trebuie scos.
Ala masura la CT 9,5 cm/4.7 cm ,iar ea acum a zis ca nu-l poate masura exact,doar poate zice ca are peste 7 cm.Daca ma iau dupa ce simt,parca a scazut ca nu-l mai simt - in sensul ca saptamana trecuta ma impungea in zona cand ridicam piciorul drept,de am inceput sa banui chiar apendicita Acum nu ma mai doare defel cand ridic piciorul,asa ca sper sa fie totusi baiat bun si sa dispara naibii macar el ,cum au disparut si-alea de 4 cm ce tot apareau / dispareau.
Ginecologul meu e in concediu,am obtinut programare doar pe joia viitoare,dar daca tot merg vineri in Ungaria ,poate ma duc acolo la careva profesionist.Ei si cireasa de pe tort imi mai zice ca se vede si ascita (lichid) in zona abdominala.Ala in 90% din cazuri apare la ciroza,dar cum nu e cazul (din fericire ficatul e baiat-gigel) raman alte cauze care pot fi o gramada,cel mai plauzibil e ca-i de la chistul de la ovar.Mai dragut e ca dupa ce-am butonat am vazut ca la eco se pot confunda chisturile de ovar gigante cu lichidul,sau invers ceea ce se crede ca-i ascita sa fie chisturi de ovar mari
Acum ce sa va zic,doctorita asta de familie care imi face eco e fata buna,dar cam panicoasa de felul ei - deja imi dadea de grija ca daca trebuie sa ma operez la ovar sa n-o fac la asta din Arad,ci la unul din Cluj,dar tot ea e aia care asta vara cand a tot vazut oarece la sanul drept zicea ca trebuie scos Noroc ca nu s-a luat dupa ea chirurgul din Cluj ...
In concluzie,teoretic ar trebui sa consult asa: un ginecolog-oncolog,un chirurg toracic,un chirurg vascular (ca doar ganglionul para-aortic inflamat e in fata aortei) Asta pe langa ca n-am niciun oncolog specialist in melanom care sa ma indrume,iar studiile alea trebuie sa le caut singura.Sa ma adaug si distractia cu stomatologia si pot zice ca stau beton.Calendarul lunii iunie e plin de programari - incep duminica cu botezul Iuliei (noroc ca o fi ff restrans,o sa imi tin gura si basta ) ,pe urma serbari si "banchet" la Diana ,iar printre ele programari actuale si viitoare la medici si dentista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni-distractie placuta la botez si enjoy serbarile si sunt sigura ca programarile din Ungaria iti vor da vesti bune si sper sa nu fie nevoie de atati de mult specialisti,-tu stai bine cu intuitia si te cunosti bine si ca nu e totul atat de negru.
Ingrid-distractie placuta,scuze ca nu am apucat sa zic nimic,dar mi-a fost gandul numai la Moni si altele de ale mele.
Cristina-eu sper macar 15 min sa ne vedem,nu cred ca vom putea sta prea mult ca de copiii dupa drum,dar mai stii,poate sunt ok-tu stii traseul si gandeste-te unde si cum putem sa ne vedem,dc vei fi plecata e ok ca le trimit prin posta sau Emma cand merge la mare cu cumnatii o sa ti le dea
Bee-esti bine?
Lili si Daniela-sper ca nu v-ati suparat, da

Denisa cu Emma Andrea 6 ani si Mark Alexv4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Hielau!

MONI pe mine m-ai facut KO cu ce-ai descris acolo. Insa in acelasi timp m-am luminat cu expunerea problemei si cum stau treburile. Este adevarat ca nu am citit la subiectul pe care l-ai dedicat problemei si eram total de dinafara. Imi doresc sa nu-si mai faca chestiile alea de cap pe-acolo si ascita aia sa nu existe... poate gasesti o interpretare mai buna decat cea a dr. tale de familie. Sper sa-ti gasesti un oncolog care sa te-ajute mai departe cu indrumarile catre alte cadre eventual necesare.
Multa energie sa "bifezi" toate cate ai de facut..ai o perioada f. incarcata si ai grija de tine pt ca evident toate astea vrei, nu vrei te cam obosesc oricum.

DENISA - multa bafta si tie cu toate. Eu nu m-am suparat ca nu aveam de ce. N-am prea mult timp sa intru ca am tot felul de drumuri de acut. Eu sunt intr-o perioada in care vreau sa rezolv niste chestii legate de acte ( mi-am trecut masina de pe firma pe persoana fizica, trebuie sa imi ridic carnetul de munca de la ITM, sa imi ridic diploma de licenta de la facultate.. este acolo de 8 ani si m-asteapta). Nu am vreun scop anume cu toate astea... ci pur si simplu sunt chestii care trebuiau facute de mult si am neglijat... sau poate cine stie ce-mi rezerva viitorul si eu nu stiu... evident ca sper la ceva bun.

INGRID eu te-astept cu poze, deja din putinele detalii pe care ni le-ai dat pot sa iti spun doar ca te invidiez, nah. La noi e ploaie de 2 sapt jumate si m-am saturaaaat raaau!

CRISS - pai decand nu ne-am vazut sigur urmatoarea reintalnire va fi iarasi cu emotii.Sper ca esti bine si ca functionezi mai OK de la terapie.

Ai mei copii sunt cu muci si tuse. De la atata ploaie/umezeala..cred si eu. Nicolas a stat acasa de joi pana astazi. In rest..toate bune.
Nicolas a invatat sa inoate fara ajutoare si sa sara in bazin fara frica. A inceput sa citeasca si sa ceara singur sa faca calcule si rebus de cuvinte... si.. sa uneasca punctele.
Cosmin face la olita..."de toate" doar cand are el chef si cere singur. La dush vrea sa se spele singur...in special intr-o zona anume.. adica a invatat sa se decaloteze el si sa se spele. A facut pasiune pt un puzzle mare cu Cars care are 30 piese si il face singur, plus ca se mai joaca si cu de-alea mai mici da'-i mai greu sa le aseze pe pozitii fara ajutor..si uneori se enerveaza. Da' daca ii pun eu piesele..imi spune el locul. Deci seama bine cu frate-su..au pasiuni comune.A inceput sa vorbeasca deja f bine si in propozitii..si cand ma gandesc ca acum 3 luni abia zicea mama si tata. Nu-mi vine sa cred ce evolutie spectaculoasa.

Chestiile naspa sunt legate de discutiile pe care le-am avut la gradinita legate de serbare de sf de an cu robele, preturile..etc...
Am ajuns inca odata la concluzia ca oamenii s-au nascut plictisiti si de-aici lipsa de implicare,interes,opinie proprie... etc..
Dar n-am chef sa mai intru in detalii pt ca m-am consumat prea mult din cauza unora care nu ma cunosc si m-au judecat pe nedrept. Da' se pare ca nu pot schimba eu lumea..oricat as vrea... sunt prea mari sechelele din comunism/copilarie... la unii si nu reusesc sa treaca peste bariere si sa devina mai buni, mai umani..iar cu o floare..nu se face primavara.

Gata... have a nice day tuturor!
Eu merg sa ma pregatesc si sa o iau la pas ca am multe de facut azi.




LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE


"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineata ,haideti ca dau o cafea,ca azi pe langa vestile proaste am si cateva bune.
Aseara m-am "duelat" in mail-uri si azi deja am si primit raspunsuri.
La cel cu anti-pd1 din Franta mi-a zis ca e oprit,dar din septembrie incep noi recrutari,tipa zicea doar ca nu stie cum e daca-s pacienti din alta tara,poate trebuie formular E112 si paseaza mail-ul la o colega sa se intereseze.Am trimis si la cel cu anti-pd1 nou aparut in M.Britanie si la ala mi-a raspuns ca il vor trimite celor care se ocupa de problema,ba chiar mi-au urat sanatate Am trimis si unui medic din Timisoara unde au ipi,dar ala nu mi-a raspuns (inca) nimic ... deh ai nostrii mai greu se urnesc Am si nr. lui de telefon,cu cine a mai discutat de probleme de gen a fost f. dragut,dar io nu l-am sunat inca.Ei si cea mai buna veste e ca mi-a raspuns si nenea din Belgia: mi-a zis ca daca-s hotarata la ipi+vaccin sa ma programez la o consultatie la el sa vorbim si sa imi zica ,optiunile de tratament,implicatiile bla bla (nu stie el ca io-s cam cu temele facute ) ... e perfect asa.Asa ca acum i-am scris mail si Andei sa vedem daca e disponibila sa ma ajute cu programarea,eventual si cu traducere.
Ce n-am reusit e sa gasesc o adresa de mail din Olanda ,unde exista alt trial f. interesant,cu TIL = transfer de celule adoptive,ceva mai complicat - adica implica chirurgie,scos tumoarea,fabricat nu stiu ce vaccin din ea si introdus inapoi sa lupte E o chestie cumva personalizata,ar fi de foarte viitor daca n-ar fi cam complicata,am inteles ca si 70% rata de raspuns ar fi avut.Dar aia n-au nicio data de contact pe-acolo si eram prea zombie aseara sa fac sapaturi.Oricum astia au TIL + IL2 (IL2 ala-i f. toxic desi la 5-10% a avut raspuns complet si durabil) ,pe cand in SUA au si TIL cu ipi si toate alea.Nu mai zic ca acolo s-au pornit deja trial combo de ipi+antipd1 impreuna.Sunt fff multe optiuni in SUA.
La trialurile cu Mek (trametinib) n-am mai trimis nimic,ca deocamdata astea de mai sus is prioritare.

LILI felicitari pentru baieti,au facut super progrese amandoi Sigur nu te-ai hotarat sa il inscri pe Nicolas in clasa intai,daca pare asa de interesat? Apropo de-asta Diana la faza cu scrisul de mana - ca pana la urma i-am dat pace sa se-apuce,a ajuns doar la litera A,a si vreo doua randuri de m Se descurca fara ajutor binisor,dar nu se tine de treaba si nici eu n-am pus-o defel,are vreme sa exerseze la scoala.Bine nici n-are cand ca acum un-doi tzusti afara.Ii ramane timp cand ploua si nu-i nici Tudor acasa.
Legat de puzzle bine ca mi-ai adus aminte,eu nu le-am mai scos defel sa se ocupe Tudor de-asa ceva,am uitat efectiv de ele ,dar e si drept ca daca le scot nu mai scap de el,o sa vrea sa stau numai langa el la alea mai grele Eu am tot scos masinutele,dar asa ceva nu exista - nu-l intereseaza defel
Legat de discutiile de la gradi,nu mai baga in seama toate alea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Hai ca exist si eu pe-aici. Mai bine nu m-as mai plange si io dupa Denisa si Moni. Fusei in spital cu Anuka si borellia "care este". Fix pix, de ce-oi fi stat eu in spital cu fata? Acum ne-am externat si i-am recoltat analize pt microscopie in camp intunecat. O analiza care sa arate daca misca sau nu ceva in sange. Asta fiindca sapt. trecuta au iesit pozitive analizele de anticorpi anti-borellia. Complicat. Si inspectia mea de marti s-a decalat pt vineri si am de lucru. Acasa lucrurile merg execrabil.......
Moni, una peste alta citind ce-ai tot scris mi-a venit si mie oarecum ideea "esti in grafic". Dar in alt sens, adica incetinind oarecum evolutia bolii, poti gasi alte si alte chestii care sa prelungeasca timpul de supravietuire (urat ii mai spune). Si-s perfect de acord cu ce ai spus: pesimism/optimist. De fapt pesimistul e un optimist realist!!!! Asa ca da, esti pesimista, dar macar una avizata. Oricum, gandurile noastre bune merg la tine! Si despre chistul uratul de la ovar.....dispare, da? Stii tu ca eu am avut unul mare care s-a dus in neant, desi era putin probabil sa dispara de la dimensiunea unui pumn.
Denisa si tie sanatate si putere maxima!
la toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Hello si eu dau a 2-a cafea ca la mine e doar 3pm si am bagat niste pui la cuptor cu ciuperci,ardei si masline si o placinta cu mere si mai avem piure si peste,maine nu am timp de gatit,voi fi pe drumuri,mai ales pt biopsie-asa ca sper sa fie procedura cat mai putin dureroasa cu acele alea pe acolo ca anestezia cica nu se face-faza e ca tot eu trebuei sa merg sa iau filmele de la spital cu mamografiile, de ce nu s-au grabit sa le trimita, habar nu am, dar ma rog...
MONI- ma bucur ca ai primit raspuns pozitiv din Belgia si tin pumnii sa mearga totul bine si repede si cu oncologul.
Brindusa-sanatate multa Anutei si menajeaza-te si tu acasa ca nu e usor, te cred
Va pup pe toate,am fugit sa o iau pe Emma de la scoala ca sa pape, apoi mergem la centru la Alex sa vb si cu sefa de acolo si imediat o ducem pe d-ra la tenis si in timpul asta eu cu A pe la parc si cand e E gata ne oprim la tuns pt pitic si gata ziua,ajungem la 8 acasa
Am uitat sa ma laud putin cu ea ca de cand cu cursul de desen de la M deseneaza mai bine si a invata si cum trebuie cu acuarelele si pictatul-poate reusesc sa ii fac ceva poze

Denisa cu Emma Andrea 6 ani si Mark Alexv4 ani

Mergi la inceput