Hap-ciu! Hap-ciu! Hap-ciu!

Hap-ciu! Hap-ciu! Hap-ciu! | Autor: gabivalceanu

Link direct la acest mesaj

...si iar hap-ciu! Si ochi rosii si mincaritori si nas care curgeeee si git umflat si tuse seaca si stare rea si tot tacimul. La fii-mea, in fiecare primavara-vara-toamna. Pina acum, am fost la doi medici alergologi dar nu m-au inspirat. Asa ca ajutor! Va rog recomandati-mi si mie un alergolog pediatric bun in Bucuresti. Unul destupat la cap care sa aiba rabdare si care sa aiba stiinta.
Cunoasteti? Va vom ramine recunoscatoare,
Gabi si Ioana Hap-ciu

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Gabi, in alt subiect (http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=172195) a fost mentionata dr Schifirnet Monica - Diagnostic Gral

succes

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Doctor Lucia Carbune

http://www.allergy.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Multam! La Graal am fost, la d-l.dr. Iamandescu, dar nu am fost prea incintata... nici de clinica (am asteptat 4 ore, desi facusem o programare), nici de raspunsuri... Era cam la heirup asa atitudinea...
Nu vreau un medic grabit si care sa ne trinteasca in nas invariabilul#711;incepem desensibilizarea la polen, apoi facem spe vaccinuri, apoi scadem imunitatea si vedem ce iese. Eu as vrea sa reduc din simptome, nu sa tratez agresiv...in conditiile in care nu prea stim cum sta treaba cu tratamentele astea. Am citit c-ar exista un spray nazal care doar retine polenul fara sa faca altceva mucoasei sau corpului, ca se fac niste calcule si suntem informati cind sa nu scot copilul din casa ca-i maximum de polen in atmosfera, ca diverse. As vrea sa fiu informata de toate micile astea detalii plus altele... As vrea o clinica privata unde s-o duc, nu un spital... As vrea! Ma duc sa mai cumpar un bax de servetele intre timp, va pup!!!

Gabi

Mergi la inceput

Mi-a mai spus cineva de d-na dr. Monica Zamfirescu... De ea stiti ceva?
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

Am fost noi da ea acum vreo 3 saptamani.

Mie mi-a placut mult. A placut-o si baiatul meu de 5 ani. Am discutat vreo ora (desi era destul de aglomerat la dansa). Eu mi-am propus sa o pastram pe viitor. Baiatul meu are probleme de alergie de pe la 8 luni, diverse si de lunga durata (se pare).

Eu una zic da: medic si om. Fi-miu a aprobat si el .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

La noi (eu si fi-miu, ca suntem la fel) merge homeopatia. Exact cum spui, reduce din simptome, nu trateaza agresiv, si nu te face dependent de medicamente. Da, avem perioade bune si perioade proaste dar tinem in frau toata distractia. Primavara asta a fost, ce e drept, mai rea cu noi. Dar tot n-am ajuns la a ne izola in casa de frica polenului.

Daca vrei o recomandare, da-mi un PM.

Sanatate!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

LILI, multumesc.
Daca baiatul tau a placut-o, inseamna ca merita o vizita :)
Eu trebuie s-o duc cit mai repede, pentru ca deja se chinuie: o maninca nasul si ochii si cerul gurii non-stop. E mare si stie ca-i urit sa te scarpini in nas si ii e extrem de greu sa se abtina in public... si extrem de jena sa nu se abtina... Nasul curge ca un izvor, tusea o istoveste... Noaptea e mai binisor deocamdata, pentru ca in camera ei nu aerisesc, nu tin haine de afara, nu intram nedusati...In plus vijiie acolo 2 purificatoare. De fapt un filtru si-un salin.
Am tot citit ca netratata aceasta alergie duce la forme urite de astm... Adica astm alergic are, dar nu crize si suferinte ci doar tuse si respiratie ingreunata uneori...
Si imi tot bat capul incercind sa gasesc un medic bun care sa ne ajute...si care sa stie ce zice/face/recomanda.
Anul trecut am mers la unul vestit care ne-a dat antibiotic, a zis ca nu e alergie, e racita. Eu ziceam: dar face asa de ani de zile, in fiecare primavara-vara-iarna! El zicea, o face, dar acum e racita. Faceti-i exudat!
Acum doi ani am mers la unul care ne-a trecut direct pe tratament puternic impotriva astmului... pufii cei mai tari si moderni...
Acum trei ani, nenea Iamandescu n-a facut niciun test la singe, a zis doar din ochi ca e la polen clar si ca sa-i facem vaccinurile... Asa fara analize?
Si tot asa.
Eu stau la doctor politicoasa, cuminte, ascult, platesc, ies de acolo, imi iau fata de minutza, judec, ma foiesc, ma supar, ma deprim, ma reprim, stau in starea aia timpita de o fi bine, n-o fi bine si pina la urma nu fac nimic. O fi bine, n-o fi bine?
Gabi

Mergi la inceput

MINA, ti-am trimis pm. Am citit povestea ta cu vizigoti... mi-a(ti) placut! Felicitari.
Multumesc.
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Noi am fost foarte multumiti de dr Bianca Postoroanca, lucreaza la centrul medical Basarab. era intr-un timp si la Sanador, dar nu stiu daca mai lucreaza acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MagdaAer spune:

Eu am fost anul acesta cu baietelul meu de 2 ani la Monica Schifirnet la Gral din Colentina si sunt foarte multumita. Chiar e un medic bun,recomand.

Mergi la inceput