Se umfla pielea dupa vaccin?

Se umfla pielea dupa vaccin? | Autor: renisor

Link direct la acest mesaj

Am si eu o intrebare.Fetita mea are 5 luni si a primit acum al 3-lea vaccin (hepatita, tetanus...)si tare s-a umflat pielea.E ca un nodul.La primul vaccin nu a avut nimic,la al doilea s-a umflat foarte putin iar acum imi fac griji.Pediatra mea e cam timpita,nu prea imi inspira incredere.Ati patit si voi? E normal?
Sa ma duc la alt doctor?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaesn spune:

Se poate intampla, nu e grav. Ajuta compresa cu apa rece, schimbata destul de des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denissa spune:

Noua ne-a zis asistenta sa-i punem intr-o compresa o felie de cartof de la congelator si sa-l punem pe vaccin. Nu prea i-a placut puiului, dar nu am avut nici o problema dupa vaccin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hi_lara spune:

si Horia (1 an si 2 luni)a luat ieri vaccinul de 1 an impreuna cu Priorix-ul (ROR) si tare il mai doare saracutzul. nici nu putea sa calce cu piciorul aseara.am incercat cu comprese...plinge de mama focului, basca ar trebui pus si la mina si la picior.astazi, fiind singura, nu am reusit nici sa-i iau temperatura...pe masura ce cresc devine tot mai greu "sa te lupti"cu ei pentru cite o compresa sau un termometru in funduletz...sa fim sanatosi,Ligia si Horia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July spune:

Draga renisor,
In primul rand nu te speria!Si fetita mea la vaccinul(Tetracoq)de 1 an a patit la fel.Durerea era atat de mare incat o impiedica sa mearga.La indicatia pediatrei am uns-o in strat f.subtire cu emulsie de Locoid Crelo 0,1%(are la baza hidrocortizon) de 2 ori pe/zi.Peste nodul i-am pus si comprese reci schimbate f.des.Seara i-am dat Panadol.Dupa 2 zile nodulul cel fioros parca nici nu fusese acolo.
Sanatate micutei!
July si bb.Teodora-Cristiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns renisor spune:

mersi mult fetelor.M-am mai linistit putin.De durut nu cred ca o doare ca nu plinge dar arata urit.Doctorita mea mi-a dat ceva crema antiseptica.In recomandarile medicamentului scria ca nu e voie la copii sub 6 luni.Am sa fac doar comprese cu apa rece si daca nu trece ma duc la alt doctor cu ea.
Sanatate multa si pupici
reniosr si vanessa

Mergi la inceput